![]() |
--->: -->: --->: -->: OLAYLARIN ARDINDAN
[QUOTE=jakobieen;235719]bende istemiyorum kardeşim, ne sivaslıya hakaret eden Trabzonlu nede nede Trabzonluya hakaret eden sivaslı istiyorum burda.. tekrar diyorum o sahaya giren bi ******** birbirine demediği lafı bırakmayan sizlersiniz... ayıp ama ..[/QUOTE]
jakobeien bilmeyenlere bordomavi.net i anlat. Bilmedeen atıp tutmasınlar. |
--->: OLAYLARIN ARDINDAN
sayın admınler moderatörler sitemizdeki trabzonlu arkları banlarmısınız huzur kalmadı
l.ü.t.f.e.n |
yahu yiyoruz birbirimizi ayıp ya..
|
[B]Valla hepiniz sıktınız dönüp dönüp aynıo lafları söylüyorsunuz yeter![/B]
|
[QUOTE=GuNaY;235502][B]Arkadaşlar bizler burada olaylarda kim haklı kim haksız belirlemesini yapamayacağız maalesef. Bundan sonra top Futbol Federasyonu ve Hakem Raporunda...
20.000'den fazla taraftarın bulunduğu stadda 20-30 kişi için tüm Trabzon camiasını zan altında bırakmak, bunu tüm Trabzona maletmek yanlış ve haksız olur... Geçen seneki maçta yanyana maç izleyen iki taraftar arada hiçbir olay geçmemesine rağmen durup dururken neden düşman olsun :confused: Konu federasyon tarafından netliğe kavuşana kadar taraftarlarımızı ve trabzon taraftarlarını sükunete davet ediyorum...[/B][/QUOTE] [B]DÜNDEN BERI SITE YÖNETIMI HER IKI TARAFTAN GELEN OLUMSUZ TAHRIK EDICI KISKIRTICI YAZILARI EDITLEMEKLE MESGUL KOLAYINA KACIP BANLANILABILIRDINIZ AMA BIZLER SIZLERI HOSGÖRÜYE DOSTLUGA DAVET EDIYORUZ, LÜTFEN BU TARTISMAYA SON VERINIZ KARARI TFF VERECEK[/B] |
[B]Olan olmuş ve ortada bir yanlış yapılmıştır. Kimse üzerine almak istemez bu yanlışı, ama yanlışı yapan ne sivasspor nede tarabzonspor camiasıdır. Yanlışı yapan bazı kendini bilmez taraftarlardır, bunu Tarabzonspora mal etmek yanlıştır. Ama ne olursa olsun yapılan bu saldırının cezasınında verilmesi gerekir. Federasyon ne ceza verirse versin asıl önemli olan dostluk içerisinde başlayıp ve son dakikalara kadar devam eden bu mücadelenin kötü noktalanması gerçekten bizim açımızdan çok üzücüdür. Çünkü bizler sivasspor camiası olarak her zaman Spor Sevgi Barış ve Kardeşliktir parolasıyla taraftarlık yaptık ve her zamanda böyle olacağız, bazı kendini bilmez insanların yaptığı davranışlardanda bütün trabzon camiasını sorumlu tutamayız. Ama yinede bu trabzonun bir ayıbıdır, eminim gerekeni yapacaklardır. [/B]
|
Trabzonsporlu din-dil-ırk ayrımı yapmaz bunu kafanıza koyun.
85 dakika ayakta alkışlık dost kulüp kardeş kulüp 2-3 Trabzonsporlu olmayan adam sahaya indi diye hep biz suçlu geçin bunları geçin. GELİN LİGİN 2. YARISI İÇİN BİR ORGANİZASYON YAPALIM.DÜŞMAN ÇATLATALIM... |
-->: --->: OLAYLARIN ARDINDAN
[B][QUOTE=SivasLady;235727][B]DÜNDEN BERI SITE YÖNETIMI HER IKI TARAFTAN GELEN
OLUMSUZ TAHRIK EDICI KISKIRTICI YAZILARI EDITLEMEKLE MESGUL KOLAYINA KACIP BANLANILABILIRDINIZ AMA BIZLER SIZLERI HOSGÖRÜYE DOSTLUGA DAVET EDIYORUZ, LÜTFEN BU TARTISMAYA SON VERINIZ KARARI TFF VERECEK[/B][/QUOTE] YETER İKİ SAATTİR HOŞ GÖRÜ GÖSTERİYORUM SIKTI İYİCE BU İŞ BANLAYIN ŞUNLARI...[/B] |
ya tamam uzatmayın Allah aşkına ya ne bu yaaa.... Üç beş çapulcu hem t
rabzonspora hem sivasspora hemde dostluğa gölge düşürmeye çalıştıu ve bu devam ediyor böyle |
-->: --->: -->: --->: -->: OLAYLARIN ARDINDAN
[QUOTE=ao19802206;235723]jakobeien bilmeyenlere bordomavi.net i anlat. Bilmedeen atıp tutmasınlar.[/QUOTE]
oranında şu an burdan farkı yok, içlerinde sadece bi sivaslı olmasına rağmen, ikinci bi sivaslı üye vardı biraz önce, üye olmasıyla atılması bir oldu.... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:18. |