![]() |
--->: KARARA BÜYÜK TEPKİ!
helal olsun başkanım sen bizim herşeyimizsin.
|
[QUOTE=crzzzy22;242762]TEK KELİMEYLE MUHTEŞEMSİN BAŞKA SÖZE GEREK YOK[/QUOTE]
sende ole sende 92. dakkada 1-0 mağlupken 3 puan istemek baya adilce fenere uşaklık edecenize kendi takımınızı koruyun |
sivasın 250.000 lik cezası 50.000 indirildi ister günah çıkarmak deyin öle deyin böyle deyin ama bence tek şuçlu bülent demirlek denen eyyamcı
|
bende futbol federasyonuna tepki mesajı attım. umarım ciddiye alırlar..
|
[QUOTE=erhan6161;242869]sivasın 250.000 lik cezası 50.000 indirildi ister günah çıkarmak deyin öle deyin böyle deyin ama bence tek şuçlu bülent demirlek denen eyyamcı[/QUOTE]
[B]BİZ VERİLEN PARA CEZASININ PEŞİNDE DEĞİLİZ BİZLER VERİLEMEYEN DAHA DOĞRUSU FEDERASYON İÇİNDEKİ 3-5 YALAKANIN VEREMEDİĞİ VE VERİLMESİ GEREKEN KARARLARIN PEŞİNDEYİZ...HAK EDENE GEREKEN CEZAYI VERECEK G****N YOKSA ORALARA GELMEYECEKSİN BU KADAR BASİT...[/B] |
hak edene gereken ceza da ne demek oluyor BAYPİPO.hangi cezayı haketmiş ts. elinden alınan puanımı,size sunulan bir şansı dahamı?şampiyonluk yolunda seyircisiz 5 maç cezamı yoksa sivasa 50.000 ytl cezamı.olayları idrak edemiyecek kadar düşüncesiz sözler sarfeden siz taraftarlar(büyük çoğunluğunuz) şehir insanına yapılan sitedeki hakaretler,küfürler aşşağılamalar,kendi cahil düşüncelerinizden ibaret görünüyor.trabzonluya rum diyebilecek kadar tarih bilgisi sıfır arkadaşlar,memleketimin insanına barbar gözüyle bakabilen siz sözde sivas taraftarlarını alkışlayan bu güzide takımın taraftarı sizi yinede affeder,seviyenizi lütfen aşmayın.yiğido yiğido demekle yiğit olunmuyor bunuda unutmayın.saygılarımla
|
-->: --->: KARARA BÜYÜK TEPKİ!
[QUOTE=erhan6161;242869]sivasın 250.000 lik cezası 50.000 indirildi ister günah çıkarmak deyin öle deyin böyle deyin ama bence tek şuçlu bülent demirlek denen eyyamcı[/QUOTE]
[B][I]Pes dogrusu hakem ne yapsin GS-FB macini oynatti adami yerden yere vuran medya ve taraftar degilmiydi. Ikinci bir hataya düsmemek icin bende olsam yapardim savas alaninda topmu oynanir hadi oynatti diyelim ve Sivasspor bir gol atti sahaya tribünlerin yarisinin girmeyeceginin kim garantisini verecek. verilen yanlis kararin bir sorumlusu Bulunmasi gerekiyor ve en kolayi da Hakem yazik be Allahtan korkun sanki Hayatimizda ilk defa Futbol seyrediyoruz böyle olayli maci ve sanki mac ilk defa iptal oluyor elinizi vicdaniza koyup karar verin Suclu biliniyor. bilmeyen demmeki bir PDFK bir sensin [/I][/B] |
[QUOTE=zbornak;242890]hak edene gereken ceza da ne demek oluyor BAYPİPO.hangi cezayı haketmiş ts. elinden alınan puanımı,size sunulan bir şansı dahamı?şampiyonluk yolunda seyircisiz 5 maç cezamı yoksa sivasa 50.000 ytl cezamı.olayları idrak edemiyecek kadar düşüncesiz sözler sarfeden siz taraftarlar(büyük çoğunluğunuz) şehir insanına yapılan sitedeki hakaretler,küfürler aşşağılamalar,kendi cahil düşüncelerinizden ibaret görünüyor.trabzonluya rum diyebilecek kadar tarih bilgisi sıfır arkadaşlar,memleketimin insanına barbar gözüyle bakabilen siz sözde sivas taraftarlarını alkışlayan bu güzide takımın taraftarı sizi yinede affeder,seviyenizi lütfen aşmayın.yiğido yiğido demekle yiğit olunmuyor bunuda unutmayın.saygılarımla[/QUOTE]
bu maçın sonucu sivas lehine verilmesi grekirdi.trabzon buraya gelecek ve ben eğer ki yenik durumda girersek gökdenizin kafasını patlatmayı düşünüyorum.bakalım o zaman nolacak?? |
[QUOTE=zbornak;242890]hak edene gereken ceza da ne demek oluyor BAYPİPO.hangi cezayı haketmiş ts. elinden alınan puanımı,size sunulan bir şansı dahamı?şampiyonluk yolunda seyircisiz 5 maç cezamı yoksa sivasa 50.000 ytl cezamı.olayları idrak edemiyecek kadar düşüncesiz sözler sarfeden siz taraftarlar(büyük çoğunluğunuz) şehir insanına yapılan sitedeki hakaretler,küfürler aşşağılamalar,kendi cahil düşüncelerinizden ibaret görünüyor.trabzonluya rum diyebilecek kadar tarih bilgisi sıfır arkadaşlar,memleketimin insanına barbar gözüyle bakabilen siz sözde sivas taraftarlarını alkışlayan bu güzide takımın taraftarı sizi yinede affeder,seviyenizi lütfen aşmayın.yiğido yiğido demekle yiğit olunmuyor bunuda unutmayın.saygılarımla[/QUOTE]
[B][I][COLOR="DarkSlateBlue"]Bügün Sizin Sitenizi Ziyaret ettim Trabzonlu .!!!!! Bu sitede ben daha öyle küfürler duymadim yazilmiyor Bizim Centilmen Baskanimiz Mecnuna öyle Küfürler ediliyorki agiza alinmayacak türden O küfürleri Görünce dayanamadim sayfayi kapattim yaziklar olsun sizlere sizin site insanlar icin kurulmamis o kelimeleri burda yazmak istemiyorum... Baskana Mecnuna edilen Bütün Küfürleri Sahiplerine iade ediyorum [/COLOR][/I][/B] |
sahada bi olay çıktı bu olayın cezası olarak hem para hemde 5 maç sahamız kapandı!!!Daha ne ceza çekicez HAKKINIZ OLMAYAN ÜÇ PUAN İÇİN MEDYAYIDA ARKANIZA ALDINIZ KONUŞUN!!ÖNCE PUANI HAKEDİN!!!30 SANİYEDE 1 TANE ATARDIK DİYOSANIZ AMENNA 1 PUAN VERELİM OLAYLAR NEDENİYLE PUAN İSTEMEYİN BİDE YİGİDOYUZ DERSİNİZ!!!OLAYLAR HOŞ DEGİLDİ CEZASI KESİLDİ 5 MAÇLA BUNA İTİRAZ EDİN 10 MAÇA ÇIKMALIYDI DEYİN PARA CEZASI DAHA ÇOK OLMALIYDI DEYİN NE DERSENİZ DEYİN HAKLISINIZ!!!AMA HAKKINIZ OLMAYAN PUAN İÇİN BİDE YÜRÜYÜŞ YAPICAKSINIZ!!!YAZIKLAR OLSUN HEPİNİZE!!!TSLİYİM SIRF BUNU YAZMAK İÇİN GİRDİM ŞİMDİDE GİTTİM!!!
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:26. |