SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Bayan Taraftarlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   YİĞİDELER TRİBÜNE (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=2690)

RaP_BoY 28.02.2006 21:43

-->: HAYDİ KIZLAR TRİBÜNE

[QUOTE=twity_58][B]euheuhe :D dur bakalım bide semıh cevp yazsın suraya sayın trıbun lideri..!! [/B][/QUOTE]

[FONT="Arial Black"][COLOR="DarkOrchid"]
YAWW SEMİHİN WERCEGİ CEWAP BELLİ GURUR DUYARAK KABUL EDECEKTİR....HERŞEY SİVASSPOR İÇİN [/COLOR][/FONT]

twity_58 14.03.2006 17:48

-->: HAYDİ KIZLAR TRİBÜNE

[QUOTE=RaP_BoY][FONT="Arial Black"][COLOR="DarkOrchid"]
YAWW SEMİHİN WERCEGİ CEWAP BELLİ GURUR DUYARAK KABUL EDECEKTİR....HERŞEY SİVASSPOR İÇİN [/COLOR][/FONT][/QUOTE]
[B]hahaha yani cihad :D :D valla bu kadar guecegım aklıma gelmezdı[/B]

cindysivasli 25.03.2006 20:58

-->: YİĞİDELER TRİBÜNE

[QUOTE=Gunay][B]fener maçında tvden yiğideleri görmek güzel olacak... haydi tribüne bu maçta çok güzel olur...[/B][/QUOTE]
tvdenmi??çok komikhaydi yiğideler 9nisan 2006 yer kadıköy iskelesi saat 16 saraçoğlu stadına maarşlar eşliğinde tek yürek olmaya sivaslıları herkes görsün ne kadar medeni olduğumuzu yiğidolar ve yiğideler haydi fener sivasspor maçına sivasspor sen bizim herşeyimsin canımız veda olsun sana

cindysivasli 25.03.2006 21:00

[QUOTE=LİS67_MERİÇ]ABİ Bİ 3 BÜYÜKLERİN KADIN TARAFTARLARI TİRÜBÜNE GELİYOLAR....:([/QUOTE]
bizde geliyoz gardaş hemde yiğidolar çok medeni centilmen

1967_Dernek_Ayhan 25.03.2006 21:40

[B][COLOR="Red"]ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN AMA BENCE BU TOPİC TOPİC KİRLİLİĞİNE NEDEN OLUYOR.....

BAYANLARIN TRİBÜN E GELMESİ GİTMESİ VEYA GÖRÜŞLERİ HARİÇ HERŞEY KONUŞULUYOR.....

ZATEN BAYANLARINDA BÖYLE BİR NİYETİ YOK EN İYİSİ BU TOPİCİN ADINI DEĞİŞTİRİP ....

EĞLENCE VEYA HEYKEL BÖLÜMÜNE ATMAK LAZIM.....[/COLOR][/B]

AYŞENUR1987_58 26.03.2006 09:19

BENCEDE BAYANLARIN GITMASI OLANAKSIZ YANI

bugrakova 26.03.2006 12:29

neden olanaksız küfür yok bir şey yok

yagci58 26.03.2006 14:05

yigidelerin stada gitmeleri su zamanda bence hic iyi olmaz bizim azimizdan cikani kulagimiz duymaz
<<biz överken bile söven milletiz >>

cindysivasli 26.03.2006 14:33

-->: BAYAN TARAFTARLARIN FIKIRLERINI BEKLIYORUZ

[QUOTE=RüStüElmaS]BAYAN TARAFTARLARIN SITEMIZ HAKKINDAKI GÖRÜSLERIDE BIZLER ICIN COK ÖNEMLIDIR.

BU KONUDA SIZLERDEN YARDIM ISTIYORUZ.

YORUM VE ELESTIRILERE HER ZAMAN ACIGIZ.

HAYDI KARDESLER SÖZ SIZLERDE.[/QUOTE]
selamün aleyküm rüştü elmas bey.doğru diyorsunuz ama,sitede formlara yazıyorum ne yazarsam siliniyor.bayan olduğumuz içinmi? bu konuya el atın lütfen.sivas spor maçlarına giden bir fanatik sivas sporluyum .maçlarda yiğidolarla birlikte tezarat eden yiğideyim hiç bir zaman ters tepki almadım.gardaşlarımız çok centilmem.ama şu sitede de yazılarım silinmese çok memnun olacam nasıl maçlarda omuz omuzaysak ,lütfen sitade aynı saygıyı bekliyorum bir yiğide olarak saygılarımla .sivasspor com .sitesi koliği.ölümüne sivaslıyım.sivassporlu,sivaslı 0lmak ayrıcalıktır.saygılarımla .hürriyet medya editör aslı zehra özbek

cindysivasli 26.03.2006 14:41

[QUOTE=serhankaburcuk][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]DİŞİYİĞİDO yu diğer takımlardan esinlenerek düşündüm..Örneğin ;Dişikartal,Dişikanarya vb....

Aslında sana katılıyorum çok erken ama neden olmasın ilerleyen yıllarda...

Seni DİŞİYİĞİDOLARIN Başkanı yaparız olmazmı????:):):):)[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]
çok kaba dişi yiğido.anayiğidolar yadabaşka birşey olsun kulağave göze dişiyiğidolar pek hoş gelmiyor gardaş saygılarımla zehra aslı özbek

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:00.