![]() |
Cevap: BÜLENT UYGUN ISTIFA Etmeli mi ?
[QUOTE=ONUR;567132]Ersun Yanal mı ???????? O gelince olacakları ben sana söyleyeyim.ilk bi kaç hafta galibiyet alıcak.Ersun kahraman ilan edilecek..sonra ani bir düşüş.Ersun hoca da gönderilecek..
Bunun örneklerini geçen sezon trabzonda,ondan önceki sezonlarda da Manisa örneğinde gördük. İlk başlarda galibiyet alan takım daha sonra ne oluyorsa 5-6 hafta maglubiyet serisi yakalıyor.Sonuç ? Hüsran[/QUOTE] hıc degılse takımı toparlar bızlerde taraftar olarak destek verırız 7 hafta oldu takımda tık yok destek vermedıkmı bulent hocaya verdık eee yeter bulent hoca bu takımda kendı adamlarını oynattıgı surece bızler yanı yıgıdolara gulmek yok |
[QUOTE=58ÖREN58;567137]hıc degılse takımı toparlar bızlerde taraftar olarak destek verırız 7 hafta oldu takımda tık yok destek vermedıkmı bulent hocaya verdık eee yeter bulent hoca bu takımda kendı adamlarını oynattıgı surece bızler yanı yıgıdolara gulmek yok[/QUOTE]
Takım toparlanıyo diye sevinicez,sonra düşüşe geçince istifa çığlıklarına devam.. |
yok kardesim yikim cozum olamaz kimse istifa etmesin bir yanlis yaptilar telafi etsinler yeni transferlerin hicbirini sivassporda hatta sivas sehrinde koymasinlar ve bundan sorna akillarini basina toplayip hic bir kupa kazanmadan cok sey basardik falan diye baslari donmesin sivasspor super ligde son iki sezonda heyecan yaratmis seyircisine iyi vakit gecirtmis adini duyurmus ama hicbir basari elde edememistir bunu kabul edelim ve etsinler basarilar belgelerle ve kanitlarla sabit olmadigi muddetce basari degildir kimse bunu unutmasin
|
[QUOTE=ONUR;567139]Takım toparlanıyo diye sevinicez,sonra düşüşe geçince istifa çığlıklarına devam..[/QUOTE]
pekı sen suanda ne dusunuyorsun acıklarmısın onur bey veya ne hıssedıyorsun aglıyormusun guluyormusun degısım sartttttttttttttttttttt |
[QUOTE=58ÖREN58;567144]pekı sen suanda ne dusunuyorsun acıklarmısın onur bey veya ne hıssedıyorsun aglıyormusun guluyormusun degısım sartttttttttttttttttttt[/QUOTE]
açıklayım hocam..Bülentin suan için gönderilmesinin yanlış olduğunu düşünüyorum. Sen suan ne kadar üzgünsen bende o kadar üzgünüm.. |
kimsenin sitedeki sivaslilarin fikirlerine gem vurma gibi bir hakki yoktur bu sitede yazan herkes sivaslidir yaratik falan yazanlar kendilerine baksinlar once zira daha dun siteye gelipte kendini sivasli zanneden ler kusura bakmasinlarda buradaki hemserilerim olumlu yada olumsuz kendi goruslerini yillardir bildirirken basarida sevinip basarisizlikta uzulurken sen neredeydin ki simdi sacma fikirlerinle yer edinmeye calisiyorsun hadi ordan derim ben sana daha fazla sozu uzatmadan
|
Cevap: BÜLENT UYGUN ISTIFA
[QUOTE=akca_58;566286]İKİ YIL BOYUNCA HARİKALAR YARATAN BÜLENT UYGUN VE BU TAKIM DEĞİLMİYDİ.NE ÇABUK UNUTULDU ŞAMPİYONLUĞU KIL PAYI KAÇIRDIĞIMIZ O GÜNLERİ.BÜLENT HOCA GİTSE NE OLACAK BAŞIMIZ GÖĞEMİ ERECEK.İNADINA BÜLENT UYGUN.............[/QUOTE]
yav kardeşim. senin futbol bilgin bukadarmı. 2 yıldır harikalar yaratıyor diyenin aklına limon sıkarım. geçmişteki tüm maçları tekrardan bi izle bakalım. harikalarmı yaratmış ,yoksa galip geldiği maçlarda bile mahkummu oynamış, yada hakemlerle aldığı maçlara bi bak. işte geçmişteki futbola harika diyen futbol bilgisi yoksunları takımın bu hale geleceğini göremeyecek kadar kör izlemişler maçları. geçmişteki iğrenç futbolla alınan galibiyetlerin faturasıdır şimdiki çöküş. bülent uygun da teknikdirektör falan değil. bunuda aklıonıza sokun.ve istifa etmesinide beklemeyin. bu takımda sivaslıların takımı değil boşuna yırtınmayınç. bu takım mecnun odtalmaz ve bülent uygun un öz be öz şirletidişr. kimsede onları kovamaz. boşuna yırtınmayın. takım kötü giderse tasası kendilerinedir. onlar takımın kaybetmesine bakmazlar. sizide sallamazlr kaile lmazlar. onlar ceplerini nasıl dolduracaklarına bakatrlar. kimse mecnun odyakmazdan bülenti kovacağını beklemesin bunuda kafanıza sokun. |
[QUOTE=ONUR;567146]açıklayım hocam..Bülentin suan için gönderilmesinin yanlış olduğunu düşünüyorum.
Sen suan ne kadar üzgünsen bende o kadar üzgünüm..[/QUOTE] pekı kamanan gıbı bır futbolcuyu neden oynatmaz buadam hoca suanda takımda ayrımcılık yapıyor ve buda takıma yansıyorrr ben sırf buyuzden gıtmesınden yanayım bırde takımdan gonderdıgı oyuncular |
[QUOTE=58ÖREN58;567155]pekı kamanan gıbı bır futbolcuyu neden oynatmaz buadam hoca suanda takımda ayrımcılık yapıyor ve buda takıma yansıyorrr ben sırf buyuzden gıtmesınden yanayım bırde takımdan gonderdıgı oyuncular[/QUOTE]
Hocam bak dediklerine katılıyorum.Neden oynatmadığı konusunda en ufak bir bilgim yok ve bunun sebebinide en az sizler kadar merak ediyorum.Gönderdiği oyuncular konusunda haklısın.Madem başarılı elemanlarını gönderiyorsun aldığın adamlarda en az gidenlerin seviyesinde olmalıdır.Ama öyle bi durum söz konusum tabiki hayır. haa İstifa konusuna gelince.Ben bu sezon hocayla devam edilmesi gerektiğini düşünüyorum |
teknikdirektöre arka çıkanlar kendileriyle dalga geçildiğini göremeyecek kadar cahiller. adam diyorki:( ben hayatımda pes etmedim,sezon sonu sivasspor layık olduğu yerde bitirecektir) diyor. yanii sivası sivaslıları nasıl gördüğüne bir bakın .sezon sonu 10. cu bitirirse demekki sivaslılar,sivas ve sivasspor bu ligde kalitesi 10. culuk kardeşim demek istiyor.kısacası kalitesiz bir şehir demek istiyor. ama bunuda kimse göremmiyor. şu anda layık olduğu yerde demekki.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:27. |