![]() |
Cevap: M.Yıldız ve Keita kadro dışı
haber dogrudur kulubun yoneticilerinden birinnden duydum bende 4 kisi dalmasıda dogrudur allah sonumuzu hayır etsin pek hayır gorunmuyor ama
|
kardesler haber dogru.yalansa mehmet le o iki diger soytari yarin yalanlasinlar...haa birde hayrettin.hayrettinde var bunlarin icinde.yada bi gazeteci gitsin keitaya sorsun dogrumu yalanmi.yakismadi yakismadi.bosversinler.simdi söylede bi ortam var,ben olaya sivas sporlu futbolcular olarak bakmiyorum.keita hatali olabilir onuda tartismiyorum.benim takildigim nokta 4 kisi bi olup elin yabancisini döveceginize adam gibio top oynayin.yoksa,yoksasini sonra görceksiniz.
|
o dört soytari adamiz diye gezerler artik sivasin icinde.bi garibani dövdük diye.benim icin keita garibandir.cünkü adam kalkmis afrikadan lmis buralara.para kazanmak iin.kaptanlik böyle olmaz.uyarirsin.anlamiyosa hala yönetime bildisin.baskan geregini yapar evel alah.ama se napiyosun.diger kaptan bozuntusu hayrettinide alipyanina iki soytari daha ve admi dövüyosun.aslida size söylenecekcok sey var ama neyse.
|
bi yönetici çıkıp olayı ayrıntısıyla anlatsın. duyulmasın diye olayı saklarsan sadece kadro dışı bıraktık dersen her türlü komplo teorisi türer. habere yanlıştır demiyorum ama bunu yetkili birileri açıklamalı. gerçekse de gereği yapılmalı kimsenin tapulu malı değil o tesisler ama delikanlılık uğruna takımı bank asya ya yollamanın da anlamı yok tabi
|
bu okuduklarima inanamiyorum..inanmak istemiyorum..
egeli58 kardes sen nerden duydun bunlari,allah askina söylermisin nasil 4kisi adami dövüyorlar ya,nerde nasil ya, yazik cok yazik |
ben duydum gardas.hemde güvenilir yerden duydum.bizde ALLAH korkusu var.olmayan bi seyi yada dedikodu üzerine acabami dedigim seye kimsenin günahini almam.kasin kez eminim.adini veremiyecegim cok güvendigim ama adini aciklayamayacagim bi yöneticiden duydum olayi.cok üzüldüm gardas.yakismaz bu ne bir futbolcuya nede bi anadolu evladina.ben onlarin yerinde olsam utancimdan uyuyamazdim.
|
bende bu haberden sonra uyuyamiyorum,
diyecek tek bir kelime bulamiyorum.. rezil kepazelerrrrrrrrr yaaa |
[B]Bank asya birinci lig. Birinci lig bank asya.. bu ritimi ezberleyelım. süper lıg artık bu takıma fazla eskı yerımıze gerı donuyoruz..bu takım bu kadroyla yurumez dıe taraftar olarak çok söyledikk..fakat pinti oldular transfer yapmadılar şimdide çeksinn MECNUN....[/B]
|
Kayserispor bizim dost takimiz deyil öyle düşünmeyin bakin göreceksiniz sivasspor küme diye bagricaklar bizi bunlar rezil edecek bu hoça mehmet ve kieta yok kim gol atacak kim maçi alacak acaba bu maçi sivasspor alamazsa hoça istifa edecekmi ?
|
keita harika oyuncu mehmetin durumu tartişilmaz bize yapmiş oldu kaptanlik ayipya onlar kavga ettiyse bir hoça olarak sen aralarini yapacaksin yönetime ispiyonlamakla eline ne gecer hoça ?
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:58. |