![]() |
Cevap: Transfer Dosyası
[QUOTE=adres58;915575]Yalçın Ayhanla anlaşmada artık sona yaklaştık. Görüşmeler sona yaklaştı....[/QUOTE]
Yalcin Ayhan suan itibariyle Avrupa sitelerinde Sivasspor oyuncusu olarak görülüyor. |
[QUOTE=B.DUMANLI;915576]Yönetim su an itibariyle yillik kombine biletlerini kale arkasi icin 50 TL,maraton icin ise 150 TL olarak tesbit etmistir.Yani maraton´a verilen bir yillik ücret karsiliginda, Istanbul takimlari bir mac karsiligi bu parayi aliyorlar,belki dahada fazla aliyorlardir.
Sivasspor ürünlerinden yeterli gelir elde edilemiyor.Varsa yoksa Digitürk gelirleri ve galibiyet pirimleri olarak federasyondan alinan para .Bu sartlarda kulüpler nasil ayakta kalabiliyor hayret edilecek birsey. Hayirlisi ile stoperimizi ve kalecimizide transfer edersek transferi büyük bir ölcüde tamamlamis olacagiz.[/QUOTE] Bu sezonda 5-6bin seyirciye oynarız sonra sanki her maç stat doluyormuş gibi bu takıma niye yıldız alınmıyor diye yaygara çıkarırlar. |
[QUOTE=B.DUMANLI;915578]Yalcin Ayhan suan itibariyle Avrupa sitelerinde Sivasspor oyuncusu olarak görülüyor.[/QUOTE]
transfermarkt diyosaniz oraya pek inanmayin ertugrul taskiran yazmislardi sivassporda diye ama olmadi |
[QUOTE=mustafa_kavak58;915577]Dogu_Bey bu transfer kapandi demisti hayirdir ne oldu birden :confused:[/QUOTE]
Karar ver sence hangisi dogru söylüyor?.Adres58 agabeyinmi,yoksa Dogubey agabeyinmi?:) |
[QUOTE=B.DUMANLI;915581]Karar ver sence hangisi dogru söylüyor?.Adres58 agabeyinmi,yoksa Dogubey agabeyinmi?:)[/QUOTE]
Görüşmeler anlaşmak için yapılıyor. Sonunda ben anlaşmıyorum diyerek masadanda kalkılabilir. Bu olası bir durum ama Yalçın Ayhan kanımca Sivassporda oynamaya sıcak bakıyor. Bekliyorum bakalım ne olacak. Olumsuz raporunu aldığımızda yazar bilgi veririz arkadaşlara... |
[QUOTE=adres58;915582]Görüşmeler anlaşmak için yapılıyor. Sonunda ben anlaşmıyorum diyerek masadanda kalkılabilir. Bu olası bir durum ama Yalçın Ayhan kanımca Sivassporda oynamaya sıcak bakıyor. Bekliyorum bakalım ne olacak. Olumsuz raporunu aldığımızda yazar bilgi veririz arkadaşlara...[/QUOTE]
Mustafa-Kavak58 adli yigido arkadasimiz bu durumda ne yapmali?. Ne tavsiye edersin.Kime inanacagini bilmiyor.Bu süreci sence nasil atlatmali? |
[QUOTE=mustafa_kavak58;915580]transfermarkt diyosaniz oraya pek inanmayin ertugrul taskiran yazmislardi sivassporda diye ama olmadi[/QUOTE]
O olay farkli o an icin Ertugrul´un isi bir imzaya kalmis kadardi.Fakat teknik direktörleri son anda vazgecti.Kamptan sonra karar verecegini bildirince bu is askiya alinmis oldu. Umarim Sivasspor yönetimi bu kararin cikmasina kadar beklemez. |
[B]Birkere bende Vranjes'e sicak bakmiyorum [U]ama sunu lütfen altini cizerek söylüyorun unutmayin.[/U][/B]
Kümeye düsen takimdan oyuncu alinmaz diyorsunuz , halbuki Kayserispor'da forma giyen genc [B]Okay Yokuslu[/B] kötü mü oyuncu. Ertugrul Taskiran kalede istatiklere göre kötü olabilir ama Samsunspor ve Kayserispor onun sayesinde kümeye düsmedi. Daha gecen sezon bile yazdiniz kümeye düsen takimdan futbolcu mu alinir , eger o futbolcu potansiyelli ve yetenekli vede R.Carlos gibi tercübeli Hocamiz varken Burhan Eser alinir , bu sene mesela Serdar Özkan alinir . Musa Sinan Yilmazer kötü mü futbolcu? Eee 2 ligden futbolcu mu alinir demeniz mantiksiz. Sonucta futbolcular oynamadan 1 ligde ve hic biryerde oynamaz , ama Sivasspor'da oynarlar cünkü o seviye o arkadaslik ortami vesaire vesaire. Sezer Badur , Onur Tuncer , Konforry Sylla , Ilgar Gurbanov , Cwetkov hatta Devran Ayhan bile Sivasspor'da nasil basarili oldular arkadaslik ortami iyi di , Futbolcular istekliydi , Bülent Uygun hocamiz hedefliydi. Futbol 'TAKIM oyunudur sunu lütfen unutmayalim. 10 Ribery , 10 Alex , 10 Robben olsa ne olur bu takimda. Son olarak tabiki yüzde yüz haklisiniz Orta Saha'nin ön libero mevkiisine kaliteli yabanci lazim , ama elestiri yaparken önce düsünün bence. |
[QUOTE=Morten58;915600][B]Birkere bende Vranjes'e sicak bakmiyorum [U]ama sunu lütfen altini cizerek söylüyorun unutmayin.[/U][/B]
Kümeye düsen takimdan oyuncu alinmaz diyorsunuz , halbuki Kayserispor'da forma giyen genc [B]Okay Yokuslu[/B] kötü mü oyuncu. Ertugrul Taskiran kalede istatiklere göre kötü olabilir ama Samsunspor ve Kayserispor onun sayesinde kümeye düsmedi. Daha gecen sezon bile yazdiniz kümeye düsen takimdan futbolcu mu alinir , eger o futbolcu potansiyelli ve yetenekli vede R.Carlos gibi tercübeli Hocamiz varken Burhan Eser alinir , bu sene mesela Serdar Özkan alinir . Musa Sinan Yilmazer kötü mü futbolcu? Eee 2 ligden futbolcu mu alinir demeniz mantiksiz. Sonucta futbolcular oynamadan 1 ligde ve hic biryerde oynamaz , ama Sivasspor'da oynarlar cünkü o seviye o arkadaslik ortami vesaire vesaire. Sezer Badur , Onur Tuncer , Konforry Sylla , Ilgar Gurbanov , Cwetkov hatta Devran Ayhan bile Sivasspor'da nasil basarili oldular arkadaslik ortami iyi di , Futbolcular istekliydi , Bülent Uygun hocamiz hedefliydi. Futbol 'TAKIM oyunudur sunu lütfen unutmayalim. 10 Ribery , 10 Alex , 10 Robben olsa ne olur bu takimda. Son olarak tabiki yüzde yüz haklisiniz Orta Saha'nin ön libero mevkiisine kaliteli yabanci lazim , ama elestiri yaparken önce düsünün bence.[/QUOTE] Bu yazidan anliyan varsa bir adim öne ciksin diyesim geliyor artik:).Sen bu yazinda ne demek istiyorsun öz ve kisa bir sekilde anlasilacak bir TÜRKCE ile izah edebilirmisin. |
[QUOTE=B.DUMANLI;915605]Bu yazidan anliyan varsa bir adim öne ciksin diyesim geliyor artik:).Sen bu yazinda ne demek istiyorsun öz ve kisa bir sekilde anlasilacak bir TÜRKCE ile izah edebilirmisin.[/QUOTE]
Sivasspor sevdamdan dolayi kisa yazmadim uzun sekilde anlattim. Ne var yasak mi? Herkesi burada kücümsemen lazim degil. Demek istedigim o ki : Sivasspor'umuz'un aldigi tüm oyuncular neredeyse cogu futbolcular takimimiza uyum sorunu yasamiyor, arkadaslik ortami üst seviyede. Futbolcular 2 ligden veya 3 ligden alindi diye kötü oyuncu olacagi anlamina gelmez. Kümeye düsmüs takimdan aldigimiz futbolcular Burhan ESER kötü mü futbolcu ? Cicinho'ya yasli bir cok kisi yasli dedi , kötü mü futbolcu? Ve son olarak bende Orta Saha'nin Ön Libero mevkiisinde eksiklik oldugunu düsünenlerdenim. Ve o yüzden kaliteli yabanci Ön Libero alinsin diyorum , lakin Sivasspor acayip kötü transfer yapmis gibi yorumlar yapanlarida anlamiyorum. Son olarak Allah size zihin acikligi versin , ne varmis benim türkcemde, ben size neyaptim ? Iyiki sizin gibi Babam yok ozaman ! |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:53. |