![]() |
-->: --->: SİVASSPOR:2 TS:0
[QUOTE=puar;298893]Teknik bir analiz yapmak gerekirse saidiyi çok beğendim adamın ayağına top çok yakşıyor bugun edu lugano bile bam güm oynarken sağuk kanlı ne yaptığını bilen bir oyuncu vardı sahada...
kanatlarıda hem güzel kullandık hemde güzel kapattık yattaranın önünü özelikle hayrettin güzel kapatarak istediğini yaptırmadı yattaraya. mehmet zaman zaman topla çok oynasada ilerde topu iyi tuttu uzun lafn kısası takım olarak vede seyirci olarak sonuna kadar hak edilmiş bir galibiyet alındı.[/QUOTE] saidiyi bende çok beğendim, hele o rövaşatasından sonra tüm stad sanki gol olmuş gibi coştu :) ilk maçında gole hayli yaklaştı.. ne hikmettir bilmem bize gelen savunma oyuncuları mükemmel oluyor.. şimdi diallo ve sedat kadroya dahil olunca kim yedek kalacak merak ediyorum.. savunmamızın 6 oyuncusuda şu an 4 büyüklerde 11 de oynayabilecek kapasitedeler.. orta sahayada bi kaç alternatif bulduk mu, işte o zaman gelsin çelsi sivasıma :) |
--->: -->: --->: SİVASSPOR:2 TS:0
[QUOTE=jakobieen;298907]saidiyi bende çok beğendim, hele o rövaşatasından sonra tüm stad sanki gol olmuş gibi coştu :) ilk maçında gole hayli yaklaştı.. ne hikmettir bilmem bize gelen savunma oyuncuları mükemmel oluyor.. şimdi diallo ve sedat kadroya dahil olunca kim yedek kalacak merak ediyorum.. savunmamızın 6 oyuncusuda şu an 4 büyüklerde 11 de oynayabilecek kapasitedeler.. orta sahayada bi kaç alternatif bulduk mu, işte o zaman gelsin çelsi sivasıma :)[/QUOTE]
büyük ihtimalle diallo yedek kalır...varsın kalsınyeterki kadro sağlam olsun...aslında onurun kumaşıda iyide geç girdi tam göremedik belediye macında devran oynacak ama 70 den sonra girererse daha net görürüz. Allah nazardan saklasın defans oturdu zatende ligde en az gol yiyen takımız:) |
-->: SİVASSPOR:2 TS:0
bu kadar [B]objektif(!)[/B] olmayı nasıl başarıyorlar acaba
SİVAS DOLUDİZGİN Trabzonspor maça golle başlayabilirdi, daha ilk dakika içinde Umut Bulut dışında dünyadaki tüm santforların atabileceği bir pozisyonu harcayan Trabzonspor; yetenekli santrfor fakirliğinin acısını belki yüzüncü kez yaşadı Sivas'ta.Umut Bulut acilen stopere çekilip son bir şans verilmeli, ama asla Trabzonspor santrforu olarak artık sahaya çıkmamalıdır. Kendisi zaten rakip santrhaf gibi oynadığından Trabzon sahaya en azından bir kişi fazla çıkma şansı yakalayacaktır. 26. dakikada rakibin ayaklarına yatan Ferhat'ı hakemden önce Sivassporlular cezalandırmaya kalkınca ortam gerildi. Faul olduğu bile tartışmalı pozisyonda yine hırsızın hiç suçu yoktu ve kartı gören Ferhat oldu. Sakatlık pozisyonları sonrası tribünlerden yükselen "hepiniz o. çocuğunusunuz" tezahürat Selçuk Dereli'yi ilgilendirmemiş olmalı ki, kılı bile kıpırdamadı. Ne de olsa "üst düzey" hakemlik kolay değil..Futbol oynamaktan başka şey yapmayan rakip futbolculara külliyen küfreden Sivassporlular, başka tribünlerden benzer tezahüratları sineye çekmeye de hazır olmalı. Keşke bu çirkinlik hiç yaşanmasaydı.. Pozisyona girmekte zorlanan Sivasspor; Trabzon önliberolarının gelenekselleşen asistini de gole çeviremeyince ilk yarıda Sivas'ın gol bulması mucizeye ve Bülent Demirlek'e kaldı. Bülent Demirlek'e, malum, "aynısı olsa yine aynı karar verirdim" rezilliği şansı verilmediği için bu ihtimal sıfırlanmıştı. Sivas ikinci yarıya tipik Trabzon defansı armağanı golle başladı. Tayfun'un bariz kademe hatasının ardından, tüm iyi niyetlerine rağmen Çağdaş ve Keçeli'nin neden Trabzon formasını giyemeyeceklerinin kanıtı iki top kaybı izledik, acı acı gülerek.. Bu arada hiç bir pozisyonun tekrarını vermeyen lig tv yi de sevgiyle andığımızı hatırlatmadan geçmeyelim. Gelelim penaltı pozisyonuna.. Çağdaş, Erdinç'in kendisine yakışır karattaki hatasını( Yani ikinci amatör küme) kapatmak için rakibe hamle yaptı, ancak müdahalede bulunamayınca, ilk Trabzon maçının 1 numaralı artisti! Musa, Çağdaş'ın müdahale için uzattığı ama müdahale edemediği ayağına takılıp düştü. Penaltıydı değildi tartışmasının lüzumu yok, dikkat çekici olan Dereli'nin "iştahı"ydı. Eh fırsat bulunmuştu bir kez, Ulusoy Federasyonunun "cici" elemanı Selçuk Dereli gereğini yaptı ve yakaladığı fırsatı değerlendirdi. Birileri futbolcuyum diye trilyonları götürüyor, birileri Albayrak- Ulusoy kapışmasında taraf oluyor, kaybeden hiç değişmiyor: Trabzonspor.. Bu Trabzon takımından, yönetiminden, hakemlik müessesesinden ve futbol ikliminden utanıyorum.. Utanıyorum...Bu kadar haysiyetsizi bir arada tutabilen bir şehre aidiyet duygusuyla bağlı olduğum için kendimle çelişiyorum.. Kazanan Sivas olunca, kardeşlik de, haliyle, kazanmış oldu. Trabzon cenahı bu kez saha içinde dayak yemediği için dua etmeli.. |
--->: SİVASSPOR:2 TS:0
serseri die bi adam var trabzonlu oldugundan ne kadar utandıysa agzını gözünü örtmüş.cocuk oldugu her halinden belli zaten
|
--->: SİVASSPOR:2 TS:0
maçı kazandık artık önümüze bakmalıyız..
|
--->: -->: SİVASSPOR:2 TS:0
[QUOTE=yigiter187;299547]bu kadar [B]objektif(!)[/B] olmayı nasıl başarıyorlar acaba
SİVAS DOLUDİZGİN Trabzonspor maça golle başlayabilirdi, daha ilk dakika içinde Umut Bulut dışında dünyadaki tüm santforların atabileceği bir pozisyonu harcayan Trabzonspor; yetenekli santrfor fakirliğinin acısını belki yüzüncü kez yaşadı Sivas'ta.Umut Bulut acilen stopere çekilip son bir şans verilmeli, ama asla Trabzonspor santrforu olarak artık sahaya çıkmamalıdır. Kendisi zaten rakip santrhaf gibi oynadığından Trabzon sahaya en azından bir kişi fazla çıkma şansı yakalayacaktır. 26. dakikada rakibin ayaklarına yatan Ferhat'ı hakemden önce Sivassporlular cezalandırmaya kalkınca ortam gerildi. Faul olduğu bile tartışmalı pozisyonda yine hırsızın hiç suçu yoktu ve kartı gören Ferhat oldu. Sakatlık pozisyonları sonrası tribünlerden yükselen "hepiniz o. çocuğunusunuz" tezahürat Selçuk Dereli'yi ilgilendirmemiş olmalı ki, kılı bile kıpırdamadı. Ne de olsa "üst düzey" hakemlik kolay değil..Futbol oynamaktan başka şey yapmayan rakip futbolculara külliyen küfreden Sivassporlular, başka tribünlerden benzer tezahüratları sineye çekmeye de hazır olmalı. Keşke bu çirkinlik hiç yaşanmasaydı.. Pozisyona girmekte zorlanan Sivasspor; Trabzon önliberolarının gelenekselleşen asistini de gole çeviremeyince ilk yarıda Sivas'ın gol bulması mucizeye ve Bülent Demirlek'e kaldı. Bülent Demirlek'e, malum, "aynısı olsa yine aynı karar verirdim" rezilliği şansı verilmediği için bu ihtimal sıfırlanmıştı. Sivas ikinci yarıya tipik Trabzon defansı armağanı golle başladı. Tayfun'un bariz kademe hatasının ardından, tüm iyi niyetlerine rağmen Çağdaş ve Keçeli'nin neden Trabzon formasını giyemeyeceklerinin kanıtı iki top kaybı izledik, acı acı gülerek.. Bu arada hiç bir pozisyonun tekrarını vermeyen lig tv yi de sevgiyle andığımızı hatırlatmadan geçmeyelim. Gelelim penaltı pozisyonuna.. Çağdaş, Erdinç'in kendisine yakışır karattaki hatasını( Yani ikinci amatör küme) kapatmak için rakibe hamle yaptı, ancak müdahalede bulunamayınca, ilk Trabzon maçının 1 numaralı artisti! Musa, Çağdaş'ın müdahale için uzattığı ama müdahale edemediği ayağına takılıp düştü. Penaltıydı değildi tartışmasının lüzumu yok, dikkat çekici olan Dereli'nin "iştahı"ydı. Eh fırsat bulunmuştu bir kez, Ulusoy Federasyonunun "cici" elemanı Selçuk Dereli gereğini yaptı ve yakaladığı fırsatı değerlendirdi. Birileri futbolcuyum diye trilyonları götürüyor, birileri Albayrak- Ulusoy kapışmasında taraf oluyor, kaybeden hiç değişmiyor: Trabzonspor.. Bu Trabzon takımından, yönetiminden, hakemlik müessesesinden ve futbol ikliminden utanıyorum.. Utanıyorum...Bu kadar haysiyetsizi bir arada tutabilen bir şehre aidiyet duygusuyla bağlı olduğum için kendimle çelişiyorum.. Kazanan Sivas olunca, kardeşlik de, haliyle, kazanmış oldu. Trabzon cenahı bu kez saha içinde dayak yemediği için dua etmeli..[/QUOTE] kim yazmış abi bunu?................... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:39. |