![]() |
Cevap: TSL/SİVASSPOR-Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yo
[QUOTE=tuzlugollu;505505]trabzonlu gardas suna emin olun seni bilmem amma cogu trabzonlular sayesinde turkiyede bi trabzon antipatisi olustu ben trabzonu severim hatta yetmezmis gibi trabzona eniste oldum yav guzel kardesim bune hirs ya dunya trabzondan ibaret degilki her sehrin her memleketin kendine has guzellikleri var tabi sevene saygi duyana amma bukadar bencilce bi takim taraftarligi olmazki kendi bilmezler bilmiyoki bu kendi takimlarinada zarar veriyo gidip gelip sivasspora sivasa laf atiyolar yav bu futbol ben sivasspor trabzon spor maci yuzunden bir trabzonlunun burnu kanayacaksa sivas yenilsinya insan hayatindan dahami degerli takim tutmak insan onurundan dahami onemli taraftari oldugun takimin sampiyon olmasi bu bir spor kazanir veya kaybederiz onemli olanbundan zevk almak amma bu bizim turkiyede bi namus onur haysiyet meselesi olarak goruluyo hic gerek yok dostca kardesce oynansin kazanan her kim olursa olsun iki tarafa basarilar dilemek yakisir bize ucuz laflarla mide bulandirmamak gerekir[/QUOTE]
evet bende aynen trabzon eniştesiyim ama bu trabzon taraftarından dolayı nerdeyse tarbzonspordan nefret etmeye başladım |
Lider kalmamız öyle bir moral olduki bizi kimse tutamaz artık......
|
Sayfalardır bakıyorum,anlamsız bir laf dalaşından başka birşey yok...Sivasspor forumu diğer takım taraftarlarına açık bir site olarak diğer taraftar sitelerinden farklı bir yol çizmiş olabilir kendine.Ama rakip "TARAFTAR" lar için geçerli bir kural olmalı bu.Oysa Trabzon camiası yöneticisinden,teknik adamına,malzemecisinde futbolcusuna,top toplayıcısından trübünlerine kadar "HOLİGAN" bir camiadır.Bunu bu ülkede herkes bilir.Yorumları dikkatli okursanız en aklı başında yorumun bile içinde bir çekememezlik,bir laf sokma durumuna şahit olursunuz.Yorumun ya başına,yahutta sonuna "biz olmazsak siz olun!" tarzında bir cümlecik iliştirilmesi genel anlamda rakibi küçük düşürücü yorumların burada yayınlanmasını gerektirmez.Sitenin kuralında bir değişiklik olsun.Rakip takım taraftarlarına açık bir site olalım yine,ama rakip takım holiganlarına açık olmasın.Bizde kendi sitemizde,onlara göre "FORUMCUK" larımızda bu adamların olur olmadık savsatalarını okumak zorunda kalmayalım.Yok bu adamları çok tanımak isteyen varsa girsin malum sitelerine "FORUM" larına,sadece Sivasspor değil Sivaslıların geneliyle ilgili düşüncelerini öğrensinler.O sebepten her Trabzon maçı öncesi şu stresi yaşatmayın bize.Bazı arkadaşları haklı olarak cevap vermek,sayı boncuğu hesapları gibi müze,kupa,maç,penaltı,ofsayt...vb. Trabzonluların futbol bilgileri(!) üzerine laf dalaşına girmek durumunda bırakmayın....
Son olarak bu site için üç-beş Laz arkadaş onlarda forum ne gezer,olsa olsa forumcuktur diye yorumcuk yazmışlar.... bende diyorumki... Bataklığa dönmüş forumlarda Yorumcuk yazacağıma,Forumcukta adam gibi Yorum yazarım... |
İnşallah Trabzon yeniLir ßn Trabzonluyum Sivassın Şamqiyon oLmasını isTioRum hiiç Şamqiyon 0LmamısLaR
|
İNŞALLAH SİVASSPOR KAZANACAK...
|
rüyamda gördum 11. dk mehmet yıldız gol atıyordu oyle sevindim ki gol diye bağırarak uyandım...:D
|
TIRSMA BAŞLADI SALTANAT SON BULUYOR...
KUPA İLE HOPLATACAĞIZ SİZİ AZ KALDI... |
[B]Arkadaşlar Sivasspor -Trabzonspor macında iyi oyunuyanın kazanmasını diliyorum bizler futbol var oldukca daha pekçok defa bir araya geleceğiz onun için kırıcı olmayalım anadolu takımları tek ses,tek yumruk,tek yürek olmanın yollarında birleşmeli 4 trabzonsporlu şunu demiş 4 tane sivassporlu bunu demiş diyerek birbirimizi yıpratmayalım hepimiz kardeşiz takımı desteklerimizle şahlandıralım gecen sene gönüller şampiyonu olduk bu senrede hem gönüller şampiyonu hemde Türkiye şampiyonu olalım Sivasspor sen bizim her şeyimizsin
Sivassporumuza başarılar dilerim[/B] |
futbol konuşmayalım --- stadda nasıl organize oluruz bi an önce kararlaştırılmalı ama hala uyuyor herkes gruplar yine bildigini okuyor --- yiğido gençlik bu bi fırsattır maratona geç hem kendinide denemiş olursun maratonda akustik bi başka ;)
|
zor mac ama evinde oynayacagi icin sivas alir diyorum ama kolay olmayacak...
tahminim 2:0 veya 1:0... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:02. |