![]() |
Cevap: Transferde Adı Geçenler
[B]BU NEYDİ YAAHİÇ BİR TRANSFER DÖNEMİ BU KADAR KISIR İSİMLE GEÇMEMİŞTİ SANIRIM BUNUN NEDENİ HAYALKAFENİN KIRILMASI OLDU ÜZGÜNÜM[/B]:mad::mad::mad:
|
[QUOTE=yigido_halil_58;721107]tamam inanmak istemiyorsan cik yazma cevap verme ben sana demiyom bana inan diye surda transfer dedikodusu yapiyoruz sen bilmen mi tranfer dedikodularini yani fransizcasi rumeur de transfert burasi bir spor sitesi herkes ne yazcagini kimseye sormaz serbestir kardesim :mad: kal saglicakla[/QUOTE]
Sinirlenmene ne geregi var arkadasim ya :) Banada fransizca yi ögretme lütfen Inanmak degil fakat senin kaynaklarinda bile Sivasspor'a gelecek diye bir yazi yok. Senin kadar benim de burada istedigimi yazabilirim :) Pas la peine de s'énerver pour rien, je ne fais part que de mes impressions et mes ressentiments par rapport à tes posts. Saglicakla |
[QUOTE=sabanoh;721120]Sinirlenmene ne geregi var arkadasim ya :)
Banada fransizca yi ögretme lütfen Inanmak degil fakat senin kaynaklarinda bile Sivasspor'a gelecek diye bir yazi yok. Senin kadar benim de burada istedigimi yazabilirim :) Pas la peine de s'énerver pour rien, je ne fais part que de mes impressions et mes ressentiments par rapport à tes posts. Saglicakla[/QUOTE] tamam tamam bu sitede hic bir zaman tartisma olmaz kisa keselim;)en iyisi |
[QUOTE=asabibaba;721117][B]BU NEYDİ YAAHİÇ BİR TRANSFER DÖNEMİ BU KADAR KISIR İSİMLE GEÇMEMİŞTİ SANIRIM BUNUN NEDENİ HAYALKAFENİN KIRILMASI OLDU ÜZGÜNÜM[/B]:mad::mad::mad:[/QUOTE]
he vallaha haklisin bu yil cok sessiz ama yonetimde bir ipucu vermiyor ki:D transferler hakkinda sessiz ve derinden yurutuyorlar her zaman |
[url]http://www.foot01.com/equipe/bordeaux/maurice-belay-dans-les-valises-de-gillot-a-bordeaux,72590[/url]
bellay ile bordeaux ilgileniyormus ben fazla inanmadim ama acikcasi sivasspor bu oyuncuyu alirsa buyuk is basarir hayalkafede demisti ki bu transfer yuzde 90 tamam sivas lehine |
[B]benim haber kaynağı vardı az buçuk bende alıyordum hayal kadar olmasa da o da tatile gittii sinir bir durum yaniii[/B]:confused::confused::mad:
|
bu kötü haber be halil kardeş inşallah ortam kızıştırmadır
|
[QUOTE=asabibaba;721126]bu kötü haber be halil kardeş inşallah ortam kızıştırmadır[/QUOTE]
bordeaux bence almaz icin rahat olsun bir alternatif olarak dusunulebilir bence mecnun otyakmaz birakmaz bu isin ucunu anlasmistir belay ile hayalkafede de demisti yuzde 90 sivasta |
bir gol kral,i olabilecek bir forvet transfer edilsin
|
Boukary transferi cok gereksiz olur. Hayrettini gectim bizim ZIYA'miz var. Hayrettinin yoklugunda oynadigi maclari ne cabuk unuttunuz? Hayrettinden daha iyi, kesinlikle ilk 11de oynamali ona destek cikmaliyiz. Bu yüzdende Boukary transferi cok gereksiz olur, Ziyanin önüne kapatmis oluruz.
Fakat onun yerine sag bek icin birini alsak daha mantikli olmazmi? 3 tane sol bek vede tek 1 tane sag bekimiz olmus olur, üstelik o sag bek oyuncumuzun ismi Ugur Kavuk.. :rolleyes: |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:46. |