![]() |
Cevap: MİCHAEL OWEN SİVASSPOR'A DOĞRU...
[QUOTE=HALIL;797779]kardes yonetime nasil inanalim :confused: :rolleyes: açiklama falan yok[/QUOTE]
[url]http://medyaspor.com/haber/riza-calimbay-acikladi-3085697[/url] |
Owen kendi hesabından böyle bir tweet yazmış.Adı S ile başlayan takımlar diye bir söylemini anladım sadece.Sanırım bizi kastediyor
Devastated. I remember grinding through and getting to the teams beginning with S and that was as much as my eyes could take! :confused: |
[QUOTE=erhan 10;797781]Owen kendi hesabından böyle bir tweet yazmış.Adı S ile başlayan takımlar diye bir söylemini anladım sadece.Sanırım bizi kastediyor
Devastated. I remember grinding through and getting to the teams beginning with S and that was as much as my eyes could take! :confused:[/QUOTE] adam sivassporla adının anılmasından rahatsızlık duymuş |
Sonuç olarak bütün söylentiler boş :mad:
|
[B]Sivasspor Michael Owen ile anlaşmış beyler.Owen ben size gelemem demiş bizim yöneticilerde tamam demiş anlaşmışlar.[/B]
|
''Devastated. I remember grinding through and getting to the teams beginning with S and that was as much as my eyes could take!''
''Harap oldum. Hatirliyorum, takimlari S harfine kadar gezdikten sonra, gözlerim ancak bu kadar alabiliyordu.'' Artik isminin anildigi takimlardanmi bahsediyor, yada sözü olimpiyatlarla ilgilimi, onu siz cözün. |
[QUOTE=58fil;797782]adam sivassporla adının anılmasından rahatsızlık duymuş[/QUOTE]
adam sivasspor dememiş. ' S ' demiş. üstümüze alınmayalım hemen :) |
[QUOTE=münihliyigido58;797801]''Devastated. I remember grinding through and getting to the teams beginning with S and that was as much as my eyes could take!''
''Harap oldum. Hatirliyorum, takimlari S harfine kadar gezdikten sonra, gözlerim ancak bu kadar alabiliyordu.'' Artik isminin anildigi takimlardanmi bahsediyor, yada sözü olimpiyatlarla ilgilimi, onu siz cözün.[/QUOTE] adam olimyatlarda takım geçişlerini izlerken alfabetik sırayla ülkeler geçtikleri için ve 204 ülke olduğu için anca S harfine kadar izleyebilmiş.sonra muhtemelen uyumuş.gözleri daha fazla dayanamamış. |
[QUOTE=HALIL;797775]******** gore uydurmayin !!! bu kadar insani kandiriyorsunuz[/QUOTE]
Frenlerin tutmuyor yine Halil, maşallah... Bir sanayiye görünsen.. :D |
[QUOTE=şahane yiğido;797802]adam sivasspor dememiş. ' S ' demiş. üstümüze alınmayalım hemen :)[/QUOTE]
İngilizcede Sivassporda shabab da ''S'' ile başlıyor... :D |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:50. |