![]() |
Cevap: Transfer 2014-2015 sezonu
[B]İSTİHBARAT: Sivasspor, Samsunspor'dan Musa Sinan Yılmazer'le anlaştı. Önümüzdeki günler açıklanır.
Ertan Süzgün (Muhabir) / Twitter[/B] |
musa 27 yaşında orta sahanın sağında ve solunda oynayabilir sözleşmeside ay sonunda bitiyor hayırlı olsun
|
kaleci nihat şahini mersin i.y transfer etmiş
Kaynak:spor33.com |
[QUOTE=babapiton;912645][B]İSTİHBARAT: Sivasspor, Samsunspor'dan Musa Sinan Yılmazer'le anlaştı. Önümüzdeki günler açıklanır.
Ertan Süzgün (Muhabir) / Twitter[/B][/QUOTE] Simdiye kadar kac yerli oyuncu oldu hemserim aldigimiz ? |
[QUOTE=B.DUMANLI;912644]Sercan´da Sivas´a geldigi vakit belki Sivas´da patlama yaparim gayesi ile gelmisti ama sonuc hüsran oldu onun icin.
Ben aslinda Türk Atasözlerini cok seviyorum nedense,cünki insana cok sey ögretiyor ve bazi gercekleri gösteriyor.Batuhan´a uyan Atasözümüzde mevcut. Bu Atasözlerimizden biri derki; "CAN CIKMADAN HUYDA CIKMAZMIS" Bu söz bazi yerlere ulasmistir umarim...[/QUOTE] Daha önce hatirladigim kadar böyle sorunlu, dikis tutturamamis iki oyuncu aldik, biri Sercan biride Aydin. Sercan beklendigi gibi tam bir fiyasko cikti, Aydin ise milli takima yükseldi. Umarim Aydin gibi kendini bulur, takimimiza katki saglar. Bekleyip görecegiz. |
K. Erchiyesspor ganali Boyce nin ardindan Diego Lugano ile anlasmak üzere.
|
[QUOTE=YigidooSivas58;912651]Simdiye kadar kac yerli oyuncu oldu hemserim aldigimiz ?[/QUOTE]
3 oldu eğer haberler doğruysa batuhan serdar ve musa sinan hayırdır yerli oyuncularla bir sıkıntın mı var? Ne bu felaket tellallığı ne bu acele ne zaman girsem şuraya olumsuzluktan başka bir şey yazmıyorsun sabırlı ol biraz kardeş manavdan karpuz almıyorsun ki iki tıpışlayıp alasın yabancı transferleri de gelir illa ki |
[QUOTE=sawyer5892;912658]3 oldu eğer haberler doğruysa batuhan serdar ve musa sinan hayırdır yerli oyuncularla bir sıkıntın mı var? Ne bu felaket tellallığı ne bu acele ne zaman girsem şuraya olumsuzluktan başka bir şey yazmıyorsun sabırlı ol biraz kardeş manavdan karpuz almıyorsun ki iki tıpışlayıp alasın yabancı transferleri de gelir illa ki[/QUOTE]
asil felaket tellaligini sen yapiyorsun suan. Ne var bunda kac yerli oyuncu oldu toplam diye adam gibi soru sorduk. benden alinti yapma bi daha sana zahmet. hayirli aksamlar |
[QUOTE=YigidooSivas58;912661]asil felaket tellaligini sen yapiyorsun suan.
Ne var bunda kac yerli oyuncu oldu toplam diye adam gibi soru sorduk. benden alinti yapma bi daha sana zahmet. hayirli aksamlar[/QUOTE] kimden alıntı yapacağıma ben karar veririm. Buradaki bir cok kişi gibi ben de rahatsız oluyorum yazdığın sacmalıklardan. Rahatsız olduğumu söylemek benim hakkım yazmakta senin hakkın istediğin gibi sacmalamaya devam edebilirsin sinir bozmaktan başka bir işe yaramıyorsun |
[QUOTE=sawyer5892;912665]kimden alıntı yapacağıma ben karar veririm. Buradaki bir cok kişi gibi ben de rahatsız oluyorum yazdığın sacmalıklardan. Rahatsız olduğumu söylemek benim hakkım yazmakta senin hakkın istediğin gibi sacmalamaya devam edebilirsin sinir bozmaktan başka bir işe yaramıyorsun[/QUOTE]
Gitmiyor abi hosuma yapilan transferler zorlami olumlu yazim ??? Istedigim gibi elestiririm görüsümü yazarim Hakaret olmadigi sürece. Rahatsiz oluyorsan okumazsin olur biter. Ben senin göruslerine birsey diyor muyum. Hadi kal saglicakla. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:20. |