SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Transfer Dosyası (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38028)

B.DUMANLI 26.07.2014 23:13

Cevap: Transfer Dosyası

[QUOTE=Morten58;915610]Sivasspor sevdamdan dolayi kisa yazmadim uzun sekilde anlattim. Ne var yasak mi?

Herkesi burada kücümsemen lazim degil.

Demek istedigim o ki : Sivasspor'umuz'un aldigi tüm oyuncular neredeyse cogu futbolcular takimimiza uyum sorunu yasamiyor, arkadaslik ortami üst seviyede.

Futbolcular 2 ligden veya 3 ligden alindi diye kötü oyuncu olacagi anlamina gelmez.

Kümeye düsmüs takimdan aldigimiz futbolcular Burhan ESER kötü mü futbolcu
?

Cicinho'ya yasli bir cok kisi yasli dedi , kötü mü futbolcu?

Ve son olarak bende Orta Saha'nin Ön Libero mevkiisinde eksiklik oldugunu düsünenlerdenim. Ve o yüzden kaliteli yabanci Ön Libero alinsin diyorum , lakin Sivasspor acayip kötü transfer yapmis gibi yorumlar yapanlarida anlamiyorum.

Son olarak Allah size zihin acikligi versin , ne varmis benim türkcemde, ben size neyaptim ? Iyiki sizin gibi Babam yok ozaman ![/QUOTE]

Sen benim evladim olsaydin cok mutsuz olurdum.Nedenmi?
Birincisi büyüklerinle dalga gececek kadar küstah,ikinciside
daha düne kadar Dogu Bey´in yazilarinda su transfer gerceklesmedi denildiginde aglayan ve panik atak olan sen degilmiydin yoksa yanlismi hatirliyorum ben:).Böylesine zayif karekterli cocuk istemezdim dogrusu.

Morten58 27.07.2014 01:57

[QUOTE=B.DUMANLI;915619]Sen benim evladim olsaydin cok mutsuz olurdum.Nedenmi?
Birincisi büyüklerinle dalga gececek kadar küstah,ikinciside
daha düne kadar Dogu Bey´in yazilarinda su transfer gerceklesmedi denildiginde aglayan ve panik atak olan sen degilmiydin yoksa yanlismi hatirliyorum ben:).Böylesine zayif karekterli cocuk istemezdim dogrusu.[/QUOTE]

Benim kimseyle dalga geçtiğim yok. Doğu Bey Abi transfer Haberi verince sevindik,transferler olmadığında ağlamadım. Ben size karşı kücüklüğümü göstererek konuyu uzatmıyacağım. Size eşinize çocuklarınıza hayırlı bayramlar. Allah işinizi rast getirsin. Ben Kanal Avrupa'da rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu amcamın üşüyorum şiirini okudum 14 yaşındayken. Ve ayrıca şuaba Kadar Beni hep met ettiler. Okulda, camide ve misafirlikte. Hayırlı geceler.

by_romantic 27.07.2014 06:52

Baroni ve holmen boşta inşallah yönetim hollanda kampına götürür

B.DUMANLI 27.07.2014 08:39

[QUOTE=by_romantic;915630]Baroni ve holmen boşta inşallah yönetim hollanda kampına götürür[/QUOTE]

Zaten su anda yanilmiyorsam 6 tane yabancimiz var,bu ikisinide kadroya katsak kimi kesmesi lazim Carlos´un ?.Eski kadroya en fazla iki yada üc yeni transfer ilk onbirde oynarsa yeterli.Takim bozulmamali bence.Cünki oturmus bir kadro var.Bakalim Carlos´un ilk onbiri nasil olacak.Bekleyip görecegiz.Daha kaleci ve stoper transferlerimiz var belki önümüzdeki hafta bu transferlerde Hollanda kampina katilirlar.

by_romantic 27.07.2014 12:36

Abi 10 numara ile ön libero ya ihtiyaç yokmu sence takımda

buraks58 27.07.2014 12:52

kesinlikle bu takımda fark yaratacak bir orta saha oyuncusuna ihtiyaç var. mevcut kadromuza çok iyi bir orta saha oyuncusu eklersek(baroni, holmen gibi) bu takımı ilk üçte görmemiz hayal olmaz. kaleci ve defansa alternatif oluşturacak birer transfer yeterli. gümdemdeki Ertuğrul ve yalçın transferleri olur bir de yanına baroni gibi bir orta saha alırsak şampiyonlar ligi bileti için umutlanmaya başlayabiliriz. Carlos faktörüyle...

Ahwettt 27.07.2014 12:53

[QUOTE=by_romantic;915644]Abi 10 numara ile ön libero ya ihtiyaç yokmu sence takımda[/QUOTE]

Atıftan iyi on numaramı bulacaksınız kardeş. Gol kralı olmış 10 numaramız var daha ne istiyorsunuz.Bize sadece şuan iyi bir kaleci lazım. Bu kombine fiyatına bu maç bileti fiyatına göre yapılan transferler lüks bence.

by_romantic 28.07.2014 00:33

Şuan kanat oyuncusu yok aydın vardı geçen sene bu sene atıf kanat oynamak zorunda serdar işi götürürse atıfta geçen sene ki performans ı gösterir

umitfidan 28.07.2014 00:36

[QUOTE=by_romantic;915698]Şuan kanat oyuncusu yok aydın vardı geçen sene bu sene atıf kanat oynamak zorunda serdar işi götürürse atıfta geçen sene ki performans ı gösterir[/QUOTE]

utaka - musa sinan - serdar özkan
3 tane sol kanat oyuncumuz var nasıl yok acaba ?

GokhanTurna 28.07.2014 02:06

[QUOTE=by_romantic;915698]Şuan kanat oyuncusu yok aydın vardı geçen sene bu sene atıf kanat oynamak zorunda serdar işi götürürse atıfta geçen sene ki performans ı gösterir[/QUOTE]

Aatif kanat oynamak zorunda derken? Aatif zaten kanat oyuncusu mecburiyetten forvet oynadı geçen sezon. Aatif(sağ,sol), Burhan(sağ), Serdar(sol,sağ) ve Musa(sol) takımımızda ki kanat oyuncuları. Bunlara alternatif olarak Utaka'nın(sol) ikinci mevkisi kanat.

Kanat transferleri tamam ihtiyaç da yok. Asıl acil ihtiyacımız kaleci transferi. Sonra defans ve daha sonra orta saha. Adem, Kadir, Mehdi ve Hakan varken orta saha bile alacaklarını düşünmüyorum ama insan bekliyor işte oraya bir oyun kurucu.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:16.