![]() |
abi bu linkin aynını ben 1-2 ay önce açtım spor amaçlı olmadıgı için yöneticiler kapadı (anlarsınız yakızıyom)
|
YA TAMAM HASAN KABZE İBRAHİM TORAMAN VS.... AMA NE ÜMİT ÖZAT'I YA. BEN O ADAMIN AGZINDAN BİRKERE DUYDUM SİVASLIYIM DİYE.ODA 2002 DÜNYA KUPASI ZAMANI Bİ REKLAM FİLMİNDE.YA BEN BU ADAMI SİVASLI OLARAK GÖRMÜYORUM Kİ ADAMDA ÖYLE.FENER MAÇINDAN ONCA TEZAHURAT YAPILDI ADAM O ZAMAN BİLE SÖYLEMEDİ SİVASLIYIM DİYE.
BAK HASAN'DA İBRAHİM'DE 58 NUMARALI FORMALARLA ÇIKIYOR SAHAYA ÜMİT NEREDE. |
hayrettinve ibo toraman
|
en ünlüleri olan adını yazıyorum dikkatli okuyun
SEMİH PEHLİVANOGLU (ben) |
[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR="Blue"][CENTER][I]tartışmasız olarak ARİF YILMAZ VE HÜSÜYÜN AKKAYA:D[/I][/CENTER][/COLOR][/QUOTE]
abi bu arif yılmaz ve hüsüyün akkaya kim.Ben tanımıyorum.Buraya sivasın ünlüleri diye bir sayfa açılmış fakat sizler alakası olmayan kişileri yazarak burayı çöplüğe çeviriyorsunuz.O zaman ben de yazayım en ünlü sivaslı benim diye.Forum yöneticileri neden bu duruma müdahale etmiyor. |
bi ankette bunun için düzenlense sonu büyük bi çoğunlukla ibrahim toraman olurdu
|
[QUOTE=1967 dernek serkan20]herkes kendine göre en karizmatik sivaslı kim belirlesin. yalnız bu kişiler ünlülerden oluşmalı ben bildiğim bir kaçisim yazacağım sizde ünlü katabilirsiniz
1.çılgın sedat 2.ibrahim toraman 3.uğur ışılak 4.ümit özat bence en karizmatik bunların arasından çılgın sedat.[/QUOTE] BENCE AŞIK VEYSEL BU LİSTENİN BASINDA OLMALIYDI. BİRDE SEBAHAT AKKİRAZ....... |
[QUOTE=CAGLAYAN]Bence Benim :P
varsa benden Karizmatigi Ciksin :P :P :P yokmuuuu 8O[/QUOTE] BEN SENDEN DAHA KARİZMAYIM ABİ ( bunu üzülerek söylüyorum inanmıyorsan yandaki resmime bak ) |
[QUOTE=1967 dernek serkan20]herkes kendine göre en karizmatik sivaslı kim belirlesin. yalnız bu kişiler ünlülerden oluşmalı ben bildiğim bir kaçisim yazacağım sizde ünlü katabilirsiniz
1.çılgın sedat 2.ibrahim toraman 3.uğur ışılak 4.ümit özat bence en karizmatik bunların arasından çılgın sedat.[/QUOTE] pardon ben karızmaolan ünlüyü sectiğinizi anlamadan listeye dıl uzattım.... |
İbrahim TORAMAN FORMASI BİLE 58
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:28. |