SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Birbirimizi Tanıyalım (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=15)
-   -   HOŞGELDİNİZ... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=7259)

Ertugrul 17.11.2007 00:12

-->: HOŞGELDİNİZ...

[QUOTE=RİZESPOR;275196]Arkadaslar hos geldınız ben pek yenı sayılmam ama ben bısey demek ıstıyorum ben sıvassporu cok begenıyorum ama baliliyi gormek ıstemıyorum bu takımda cunkı nefret edıyorum herkez gıbı bende bu futbolcudan turk futboluna bı kara leke goruyorum herkezın gorusune saygı duyarım..[/QUOTE]

[B]Kusura bakma ama bu yorumuna katılmıyorum.Herkez gibi bende nefret
ediyorum demişsin ancak bu genelleme çokda doğru değil.
Balili Türk futbolu için büyük bir kazançtır.Göze hoş gelen oyun
sitili ile takım içindeki uyumu ile iyi bir futbolcu,bazen fevri
hareketleri de olmuyor değil ancak Balili iyi bir futbolcu ve ben
kendi takımımda olduğu için mutluyum.[/B]

58leyman 17.11.2007 11:09

insanlığın aynası,tabiatın kanunu sevenin sevdası

türk ün kutsal toprağı türklüğün simgesi anadolu yıldızı sivasım sivaslı. kangallı yiğido

cücü baba 18.11.2007 11:59

--->: HOŞGELDİNİZ...

[B]s.aleyküm arkadaşlar ben sivastan şükrü mesleğim ağır vasıta şöförlüğü türküyenin her yeri cennet gibi ama sivas bir başka güzel,yiğido olmaktan her zaman gurur duydum,sivas ve sivasspor aşığıyım,uzun yıllar amatör futbol oynadım,çok sevdiğim sivassporun amatör futbol takımındada forma giydim. (1983-1988)yıları arasında.
SİVAS SPORU çok sevdiğim için üye oldum gördüğüm kadarıyla dışardaki sivaslıları kaynaştırdığı için size katıldım.
herkese selamlar.[/B]

GuNaY 18.11.2007 12:01

[QUOTE=cücü baba;275630][B]s.aleyküm arkadaşlar ben sivastan şükrü mesleğim ağır vasıta şöförlüğü türküyenin her yeri cennet gibi ama sivas bir başka güzel,yiğido olmaktan her zaman gurur duydum,sivas ve sivasspor aşığıyım,uzun yıllar amatör futbol oynadım,çok sevdiğim sivassporun amatör futbol takımındada forma giydim. (1983-1988)yıları arasında.
SİVAS SPORU çok sevdiğim için üye oldum gördüğüm kadarıyla dışardaki sivaslıları kaynaştırdığı için size katıldım.
herkese selamlar.[/B][/QUOTE]

[B]Hoşgeldin abi,
Zamanla geçmiş yıllardaki Sivasspor anılarını bizlerle paylaşırsan mutlu oluruz :)[/B]

gardasin.58 18.11.2007 13:46

-->: --->: HOŞGELDİNİZ...

[QUOTE=SivasLady;273214][B]

bu parantez icindeki olmamis :confused:
Sivas`liysan FB macinida kazanmasini istiyeceksin
yoksa sonuna kadar desteklemiyorsun

FB tutarsin artik alistik birsey demiyoruz
ama burda öyle yazmani kiniyorum
[/B][/QUOTE]

Haklisin yegenim gercekten olmamis bir koltukda iki karpuz misali insan ya vardir ya yoktur hulya kizimizda varla yok arasinda bocaliyor.

Imparatorice 21.11.2007 15:09

:) bende yeniyi,m... hosbuldukkk..

1967_CLUB_ÖZGÜR 21.11.2007 15:45

[QUOTE=Imparatorice;276584]:) bende yeniyi,m... hosbuldukkk..[/QUOTE]

Tekrar Hoşgeldinnnnn :)) ...........

muradım58uni 24.11.2007 10:52

ARANIZA BENDE KATILDIM CÜSSKB KABUL EDERSENİZ

meraba daha önce siteye üye idim şimdi cüsskb grubuna üyeyim herkese tavsiye ederim ben murat şimdi artık bende yiğidoyum diyebilirim çünkü taraftarım

KonaKLı 28.11.2007 21:51

Hoşbulduk Site Harikaymış Eve Daha Yeni İnternet Bağlattığım İçin Yeni Üye Oldum Ama Bundan Sonra Her Akşam Forumda Sizlerleryim ;)

gardasin.58 28.11.2007 22:01

-->: --->: HOŞGELDİNİZ...

[QUOTE=KonaKLı;279356]Hoşbulduk Site Harikaymış Eve Daha Yeni İnternet Bağlattığım İçin Yeni Üye Oldum Ama Bundan Sonra Her Akşam Forumda Sizlerleryim ;)[/QUOTE]

Hos geldin aramiza insallah iyi vakit gecirirsin.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:48.