![]() |
Cevap: 58 NUMARALI FORMA GİYENLER
antalyada oynayan ıkıncı lıgde ck emegı gecen ertugrul asrlan unutulmus :S oda 58 nolu formayı gıyıyo
|
[QUOTE=qomerq;527185]antalyada oynayan ıkıncı lıgde ck emegı gecen ertugrul asrlan unutulmus :S oda 58 nolu formayı gıyıyo[/QUOTE]
[B][COLOR="indigo"]Ertuğrul'u da yazmıştık sonradan. Ayrıca 2009 - 2010 ile birlikte umarım güncellenir ve çok daha fazla 58 numaralı oyuncuyu liglerde görürüz. [/COLOR][/B] |
yeni sezonda tekrar acılsın bence bu konu 58 numaralı formayı giyecekler belli olsun...
|
İbrahim TORAMAN şikeci bir takımın futbolcusudur,aynı zamanda kendisi de bir şikecidir.58 numara o'na yakışmaz hemen çıkarmalıdır.
|
[B][COLOR="Indigo"]Karşıyaka'da oynayan eski oyuncumuz AYDIN YILDIRIM'ın 58 numaralı formayı giydiğini farkettim. Sivaslı değil diye biliyorum ama 58 numara giymesi çok güzel. Başarılar diliyorum. [/COLOR][/B]
[IMG]http://www.ksk.org.tr/images/futbol/aykutdefans.jpg[/IMG] [B][COLOR="indigo"]Aydın YILDIRIM (58) 05.05.1977 Ankara 1.83/76 SBT: 31.05.2010 Oynadığı Kulüpler: Petrolofisi, Çubuk, Asaş, Şekerspor, Sivas, Kayseri Erciyes, G. Antep BŞB, Samsun, Eskişehir, K. Erciyes, Kahramanmaraş Başarıları: 1998/99 sezonunda Asaş( Hacettepespor) 3. lig şampiyonluğu, 2004/05 Kayseri Erciyes 2. lig Şampiyonluğu[/COLOR][/B] |
[B][COLOR="Indigo"]Bilica da giyer mi acaba bilmiyorum [/COLOR][/B]:)
|
ne buyuk onur her kula nasip olmaz plaka giymek
|
[B][COLOR="Indigo"]Bilica'yı da ekleyebiliriz artık bu listeye[/COLOR][/B] :)
|
bilica 58 numarayı giyerek başta sivaspor caiması ve taraftarına çok büyük bi jestte bulundu kendisine teşekkürlerimi sunuyorum
|
sünnet olmadan lısteye eklemeyız:D:D:D:D şaka bı tarafa helal olsun bilicaya..
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:21. |