SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   PANKARTA NE YAZALIM.... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=20924)

atababa111 26.09.2008 11:10

--->: PANKARTA NE YAZALIM....

HERKESE TEŞEKKÜRLER.EMEĞİNİZE SAĞLIK.

merkez_emre 26.09.2008 11:14

[QUOTE=mrkz_abi;418584][COLOR="Red"][B]YENERCİĞİM BEN BURDA SİZİ KÖTÜ BİR İŞ YAPTINIZ FALAN DİYE YARGILAMIYORM BAK YAZDIĞIMI YANLIŞ ANLIYORSUN NİYE BEĞENİLDİ DEMİYORUM YAPTIĞINIZ İŞİ TAKDİR EDİYORUM SAYGIDA DUYUYORUM BANA GÖRE DAHA GÜZEL HATTA SÜPERİNİ YAPARDINIZ O YAZI GENE DİYORUM LAFI GEDİĞİNE KOYMUYOOOR BENİM GÖRÜŞÜM BU YAPTIĞINIZ İŞE SAYGI DUYUYORUM [/B][/COLOR][/QUOTE]

abi merak etme en kralını da yapardık ama ıste stadda gırıste polıslerın dırek alıcagını sende bılıyorsun...:)

mrkz_abi 26.09.2008 11:16

[COLOR="Red"][B]BEN SİZLERE TEŞEKKÜR EDERİM YENERCİĞİM AYRICA HATANIZ YOK ZAMAN KISAYDI BU UYGUN GÖRÜLDÜ O YAZILDI BENİM SİTEMİMİ ANLADIĞINA İNANIYORUM BU ÇALIŞMADA EMEĞİ GEÇEN HERKESE BENDE TEŞEKKÜR EDİYORUM CUMANIZ HAYIRLI KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN AYRICA YAKLAŞIK 1 SENEDİR ANTALYADAYIM SİVASDAN AYRIYIM EMRE BENİ ÇOK İYİ BİLİR SİVASI 4 EYLÜLÜ ÇOK ÖZLEDİM İNŞALLAH ANTALYA SİVAS MAÇINDA BULUŞUR TANIŞIRIZ BURSA UZAK SAYILMAZ[/B][/COLOR]

yener_sahin 26.09.2008 11:18

[QUOTE=mrkz_abi;418597][COLOR="Red"][B]BEN SİZLERE TEŞEKKÜR EDERİM YENERCİĞİM AYRICA HATANIZ YOK ZAMAN KISAYDI BU UYGUN GÖRÜLDÜ O YAZILDI BENİM SİTEMİMİ ANLADIĞINA İNANIYORUM BU ÇALIŞMADA EMEĞİ GEÇEN HERKESE BENDE TEŞEKKÜR EDİYORUM CUMANIZ HAYIRLI KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN AYRICA YAKLAŞIK 1 SENEDİR ANTALYADAYIM SİVASDAN AYRIYIM EMRE BENİ ÇOK İYİ BİLİR SİVASI 4 EYLÜLÜ ÇOK ÖZLEDİM İNŞALLAH ANTALYA SİVAS MAÇINDA BULUŞUR TANIŞIRIZ BURSA UZAK SAYILMAZ[/B][/COLOR][/QUOTE]

[B]abi bayramdan sonra elazığda okuduğumdan oraya gidecem.ama inşallah bir maçda karşılaşır tanışırız.bende çok isterim.[/B]

mrkz_abi 26.09.2008 11:19

[QUOTE=merkez_emre;418592]abi merak etme en kralını da yapardık ama ıste stadda gırıste polıslerın dırek alıcagını sende bılıyorsun...:)[/QUOTE]
SENİN EL ETTIĞIN İŞTE KRALINI YAPACAĞINI ÇOK İYİ BİLİYORUM CANIM SİZİ YARGILAMIYORUM YAPTIĞINIZ İŞE SAYGI DUYUYORUM AMA ELEŞTRİDE OLACAK GÖZLERİNDEN ÖPÜYORUM

Divriği58- 26.09.2008 12:07

muhteşem olmuş emeği geçenlerin eline emeğine sağlık .... inşaallah stada sokabilirsiniz .... bu emek boşa gitmememli böyle bir durumda sivaslılar o pankarta sahip çıkmalı hadi hayırlısı ............

mysuskunx 26.09.2008 12:40

YANLIŞ HESAP BAĞDATTAN DÖNERMİŞ, SİVASSPORUMUZUN HAKKI ÜÇ PUAN T.F.F.DEN DÖNERMİŞ, 4 BÜYÜK SEVGİLİSİ FEDERASYON LİGİN ŞIMARIĞI VOLKANI AFFEDER, DİĞERLERİNİ ES GEÇERMİŞ...........

BÜYÜK BAŞKAN HASAN DOĞAN SENİ ŞİMDİDEN ÖZLEDİK..........

münihliyigido58 26.09.2008 12:42

bence o ayak oyunları pankartının üstünde sivasspor logoları olmaları hatadır. bu mesaj direkt olarak sivasspor'la ilgili olduğu akla geliyor, bizansla değil

NAUGHTYBOY58 26.09.2008 12:51

-->: PANKARTA NE YAZALIM....

[B]ewet haklsın emere o loqolar warmı yoksa tasarımdamı ßole ????[/B]

HaSiVasLıM58 26.09.2008 12:53

[QUOTE=münihliyigido58;418629]bence o ayak oyunları pankartının üstünde sivasspor logoları olmaları hatadır. bu mesaj direkt olarak sivasspor'la ilgili olduğu akla geliyor, bizansla değil[/QUOTE]

[FONT="Comic Sans MS"][B][COLOR="DarkRed"]Seninle aynı görüşteyim......[/COLOR][/B][/FONT]...........

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:00.