SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   BÜLENT UYGUN ISTIFA Etmeli mi ? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27338)

özgühertaş 28.09.2009 08:34

Cevap: BÜLENT UYGUN ISTIFA Etmeli mi ?

[QUOTE=kanımaksa58;567173][B]YA ARKADAŞLAR ANLAMADIĞIM BİRŞEY VAR GEÇEN 2 SEZONDUR HEPİMİZ GÖKLERE SIĞDIRAMADIK ADAMI ÖZELLİKLE GEÇTİĞİMİZ SEZON BİZLERE HAYATIMIZ BOYUNCA YAŞAYAMAYACAĞIMIZ GÜZELLİKLERİ YAŞATTI BU ADAM VE BU SEZON KÖTÜGİDİYOR DİYE ADAMA DEMEDİĞİNİZİ BIRAKMADINIZ KARDEŞİM SEN DESTEK ÇIKMAZSAN BU TAKIMA BEN DESTEK ÇIKMAZSAM KİM DESTEK ÇIKACAK ?? DIŞARDAN ADAMLARMI ÇIKACAK?? SEN BİRAZ SABRET SABIRLA BEKLE BÜLENT BEN TAKIMA DESTEK ÇIKIYOR BÜLENT HOCAYA DESTEKLEMIYORUM DIYORSAN BÜLENT HOCADA BU TAKIMIN BİR PARÇASI UNUTMA İNADINA SİVASSPOR İNADINA BÜLENT HOCA HERŞEY YOLUNA GİRECEKTİRR[/B][/QUOTE]

GÜZEL GÜNLER GELECEK AMA BİRAZ SABIR.HELAL OLSUN İSTANBULDAKİ MAÇA GELEN TARAFTARA TAKIMI PROTESTO YERİNE ALKIŞLARLA SOYUNMA ODASINA GÖNDERDİ.

alperen2009 28.09.2009 09:56

Son uc haftadir takim iyi oynuyor birakin düsecekse yine bu hocayla düssun Turkiyede futbol aslinda bu yuzden ilerlemiyor. Takim kotü yola girince hoca istifa öyle kolaymi yaaa birakin ust siralari biz ligde kalsak bize yeter hem su durumda yeni hoca demek herseye sil bastan demek bizim sorunumuz defansta baska sorunumuz yok defansa Care Bulalim gerisine karismayalim.Yazan Amsterdam Zafer

skep06 28.09.2009 10:12

KULÜBÜMÜZDEN AÇIKLAMA

Yönetim Kurulu adına sitemize bir açıklama yapan Basın Sözcümüz Fikret Ünsal, Teknik Direktör Bülent Uygun ve teknik heyetle ilgili şu ana kadar takımdan ayrılıp ayrılmayacağı konusunda istifanın söz konusu olmadığı söyledi.

Yönetim kurulunun bu konuyla ilgili İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı sonrasında yaptığı toplantıda da böyle bir karar almadığını dile getiren Basın Sözcümüz Fikret Ünsal Teknik Direktör Bülent Uygun’un Antalyaspor maçı sonrasında yönetim kuruluna rapor vereceği, bu rapora göre de yönetim kurulu tarafından durum değerlendirmesi yapılacağı, milli takım müsabakası nedeniyle verilen aranın da en iyi şekilde değerlendirileceğini açıklandı.

2009-09-28

fethiyeden58 28.09.2009 10:53

Cevap: BÜLENT UYGUN ISTIFA

[QUOTE=58_S€M!H_58;566274][B]ARKANDAYIZ BÜLENT UYGUN ...!!!!![/B][/QUOTE]

galibiyet aldığında sevinirken güzel.niye biz bu kadar sabırsız olduk.bu takımı yaratan yine bülent hoca değil mi .sanki ondan önce her yıl şampiyonluğa mı oynuyoduk.

pover58 28.09.2009 10:54

takıma sahip çıkmak ayrı şey hocaya ayrı takmın gelecegini düşünmek ayrı şey ahte vefa da ayrı şeyler.biz bunu anlıyana kadar takım düşecek.daha neyin hesabını yapıyorsunuz ,bu takıma yeni bir isim lazım hala körükörüne hoca demenin manası yok.7 haftada 1 puandan daha kötü ne olabilirki.olmuyor işte olmuyor çekip gitmesi lazım.daha halen eski günlere gelecegiz diye kendisini bile kandıramıyan bir hocadan ne bekliyoruz anlamak mümkün degil.

karamik 28.09.2009 11:01

Bülent Hocayla Ölümüne arkadaşlar unutun istifayı felan kim gelecek o gidince Yılmaz Vurula mı Töbe Töbeeee

turgay5858 28.09.2009 12:21

[QUOTE=1264;566401]Ne olacak Bülent Uygun gidince sampiyon mu olacagiz?[/QUOTE]

ŞAMPİYON OLMASAK DA ONURLU MÜCADELEMİZE DEVAM EDECEĞİZ HER HAFTA BIKTIK ARTIK BÜLENT HOCANIN SUÇ BENİM DEMESİNDEN,YOKSA BENMİYİM SUÇLU

57 Mehmet 28.09.2009 12:40

[QUOTE=turgay5858;567273]ŞAMPİYON OLMASAK DA ONURLU MÜCADELEMİZE DEVAM EDECEĞİZ HER HAFTA BIKTIK ARTIK BÜLENT HOCANIN SUÇ BENİM DEMESİNDEN,YOKSA BENMİYİM SUÇLU[/QUOTE]

haklisin dogru hoca sucu üstüne almasina bende kiziyorum,ama bu hocayla hep simdiye kadar onurlu mücadele etdiyimiz günleride unutmayalim, suannki kadromuza dünyanin en iyi teknik direktörü gelse en fazla 5 mac sonra umutlarini tüketip istifa eder ve takimdan gider,benim demek istedigim biz bu isin altindan bülent hocasiz cikamayiz

Del Piero 28.09.2009 12:52

[QUOTE=özsivasli1903;566267]niye noldu gecen sene iyki vardin bülent hoca simdi noldu...
bu takimi bu yönetim ve hoca getirdi... gerekirse onlarla yine küme düser...
hic fark etmez... bülent hocamin sonuna kadar arkasinda durmaliyiz...
sonucu birakin oynanan maca bakin kacan gollere bakin her mac en az 4 tane net pozisyon ama gol yok.. bülent hoca ne yapsin...
hemen sil bastan yapain cok kolay dimi...[/QUOTE]

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ imza

ercan58.a 28.09.2009 12:54

sevgili yigolar
takıma ve hocaya sabrımız tükenmesine ragmen destek vermek zorundayız-çünki hiç bir yönetim veya hoca takımının daha kötü olması için adım atmaz ama hata insanın dogasında olan bişeydir,herkes hepimiz hata ve hatalar yapabiliriz nihayetinde insanız....inşallah temennimiz daha iyi takım kuralım çabasıyla takımı ve bizleri rezil eden(hata yapanların) bir an önce bir çıkış yolu bulmaları ve enaz eski günlere takımı döndürmeleri ve bizleri sivasspordan övgülerle söz edecek hale getirmeleri dilegiyle-allah yardımcımız olsun

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:28.