![]() |
Cevap: Transferde Adı Geçenler
Bende biraz Hayalkafelik yapiyim, ögrendigim bir bilgiyi sizle paylasiyim.
Yeni isimleri sizle paylasamiyacagim ama sunu ögrenebildim: Grosicki'nin menajeri bir sürü avrupa takimlariyla irtibaat halinde. bunlarin arasinda juventus bile varmis, kaynaklarima göre. Bunun disinda yine en cok ilgiyi italyan takimlarindan görüyormus. kontrati daha üc sene sürdügü icin, sivasspor yönetimi Grosicki'yi satmak zorunda degil. Yönetim avrupa kupasini bekleyip revenü kazanip öyle satmak istiyor. Bir opsiyon Grosicki'yi banko oynayacagi büyük bir avrupa takimina kiralik vermek, orda vitrine sokup, avrupa kupasinida oynadiktan sonra yüksek rakama satmak. Böylece kontenjan bosalir, Grosicki büyük takimda oynama sansi bulur, ve belay'la sol kanatimiz biraz daha güclenir, cünkü kamil'in defansif özellikleri yok. Hayrettin hep yalniz kaliyor malesef. Bunu gözden geciren yönetim, Grosicki'yi kiralik vermeye kalkabilir. Bu yeni bir gelisme degil, ve gerceklesmesi daha haftalar sürebilir, Sivasspor'un transfer edebildigi oyunculara bagli olacak. |
niye yeni transfer haber,i yok? galiba yavas gidiyor transferler
|
[QUOTE=Esrarenqiz;721096]Benim DÜŞÜNÜĞÜM KADRO :
-------------BORJAN-------------- --[B]?[/B]-----FATY------NAVRATIL-----[B]?[/B]---- GROSICKI------KADİR--------BELAY ---------------ERMAN---------------- -------ENERAMO-----?---------- [B]FORVET OLARAK ÖNERİM : KNOWLEDGE MUSONA[/B][/QUOTE] forvet dediğin adam olmaz kontenjan var iyi bir türk forvet yada eneramoyu ksecek bi forvet bulunması lazım :) |
Birader ne söylerseniz söyleyin 1.sayfadakiler full yanlış.Erkan Samsunda Mehmet Eren Manisada Faty'i aldık Bilica gelmez.Senecky yattı Borjan'ı aldık.Orada doğru olanlar Abdurrahman,Mehmet,Sedat Keita ve Ivanovs'un gönderilme durumları.
|
Alt liglerden bir tane yerli forvet oyuncusu düşünülüyormuş arkadaşlar :)
|
[QUOTE=Mamadou Diallo;721154]Birader ne söylerseniz söyleyin 1.sayfadakiler full yanlış.Erkan Samsunda Mehmet Eren Manisada Faty'i aldık Bilica gelmez.Senecky yattı Borjan'ı aldık.Orada doğru olanlar Abdurrahman,Mehmet,Sedat Keita ve Ivanovs'un gönderilme durumları.[/QUOTE]
birader 1.sayfadakiler zaten adı geçenler diye verilmiş KESİN bitti diye veril miş mi? anlayışın kıt mı senin? 24.sayfaya bak bakalım orada Belay %90 bitti diye yazmış hayalkafe ve az önce site yönetimi de belay an meselesi diye yazdı bunu neden söylemiyorsun Faty de söylemişti hayalkafe bunları neden gçrmüyosunuz? adam kesin olunca zaten yüzde 90 99 diye söylüyo sizin karın ağrınız ne koçum derdiniz ne? bi de yiğido 12 nikli bi zırtapoz var kasıtlı olaraka adama çatıyorsunuz inanmıyorsanız okumayın da yorum da yapmayın, akıllı olunn! bu arada hayalkafe dün Belay % 90 sivasta demişsin teşeşkkrüler ben bu transfere bitti gözüyle bakıyorum sana güvenim tam |
[QUOTE=HAYALKAFE;721066][B]Nicolas Maurice-Belay-- % 90 Sivassporda, haber sağlamdır.
Başka isimlerle de görüşülüyor.GOLCÜ transferi olacak... Burada hakkımızda havlayanlara da zamanı gelince ayrıyeten cevap vereceğim.Güvenen arkadaşlara teşekkür ve saygılar..[/B][/QUOTE] [B]HAYALKAFE Kardeşim devam seni sevmeyenler çatlasın.:)[/B] |
BAŞKA TAKIMDA HAYALCAFE GİBİ BİLGİ VEREN OLSA EL ÜSTÜNDE TUTARLAR ADAM BURDA BİZİ SEVİNDİRMEK İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPIYOR BİZ HALA ÇEKEMEMZLİK YAPIYORUZ SİVASLI OLARAK BİZİM DERDİMİZ ÇEKEMEZLİK KİM İYİ İŞ YAPSA ONU BALTALARIZ KÖSTEK OLURUZ KÜSTÜRÜP DARILTIRIZ BENİM İSTEĞİM HAYAL KAFEDEN O ÇEKEMEYENLERE İNAT ALDIĞIN BİLGİLERİ BURDA YAZKİ HASETLERİNDEN ÇATLASINLAR
|
M.Yildiz takimdan ayrildigina göre o pozisyonda oyniyacak oyuncu mutlaka Türk olacaktir.Hayalcafeden bu hususdaki hayirli haberleri bekliyoruz.
|
bence hic ummadigimiz bomba isimler gelcektir bekleyin sabir edin goreceksiniz insallah :D
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:15. |