![]() |
Cevap: Yiğido Uğur Boral İle Temas Halinde
Son derece yanlış olur ...
Hangi takımda ne zaman başarılı oldu ? Oynadığı maç / sakat olduğu maç sayısı ? |
bu da balon haber çıkmasın :D
|
alınması doğru değil samsunda gördük katkısı olmaz
|
Ben alnmasından yanayım sivassporda 2.baharını yaşar bence
|
ya riza hoca geldi geleli yasli oyuncu olmadi 30 yasina gelmis bi oyuncuyuda almaz diye tahmin ediyorum takim yas ortalamasi simdi 27,5 bole bi kac oyuncu daha transfer edilirse artik yasli bi takimimiz olur gecen yilki antalyadan farkimiz kalmaz aaltlardan cikamayiz
|
ugur hic gelmesin bence, eskisi gibi hizli degil, teknik fazla yok... Yasi da ilerlemis zaten...
|
uğur boral olursa iyi olur.bize çok katkısı olur.illa sol kanat diye düşünmek doğru değil ortasahanın her yerinde oynar.
|
Cevap: Sivasspor Gekas Ve Junior' un Peşinde
alinirsa guzel olur, bizim forvet hattimizdaki sikintiya son verecek bir oyuncu, obur turlu adamin yasi gecmis, bi sakatlansa daha zor duzelir...
|
fanatik dogru yazmıyor ama 3 büyüklerin haberlerini dogru yazmıyor bu haber dogru olabilir gelirse de cok iyi olur hele ki erman giderse yerini tutamasa bile fazla aratmaz diye düşünüyorum
|
Uğur Boral Beklemede Junıor'dan Vazgeçildi
Transfer çalışmalarını sürdüren Sivasspor'un son gözdesi Uğur Boral...Yeni sezonun kadrosu için kolları sıvayan Kırmızı-Beyazlılar, geçtiğimiz sezonu Samsunspor’da tamamlayan Uğur’a göz dikti. Yiğidolar, Beşiktaş’ın da gündeminde olan tecrübeli futbolcuyla temasa geçerken, Uğur’un düşünmek için zaman istediği öğrenildi. Bu arada teknik direktör Rıza Çalımbay’ın, Yunan Panatihaniakoslu orta saha Simao Mate Junior’dan vazgeçtiği kaydedildi. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:25. |