![]() |
Cevap: MİCHAEL OWEN SİVASSPOR'A DOĞRU...
harap oldum Ben yoluyla taşlama ve S ile başlayan takımlar için alıyorum ve gözlerimi sürebilir olarak o kadar olduğunu hatırlıyorum!''
|
kapatin bu Owen olayini yaa
Owen Sivasspora gelmeden önce Futbolu birakir bu bir gercek Sivas Sehrine Londradan Manchesterden gelecek degil Dubai Takimi olsak belki gelir yada Paramiz cok olsada gelir ama durunm ortada dubai da degiliz paramizda yok adam ne diye gelisn !!! |
[QUOTE=ramazan5842;797810]adam olimyatlarda takım geçişlerini izlerken alfabetik sırayla ülkeler geçtikleri için ve 204 ülke olduğu için anca S harfine kadar izleyebilmiş.sonra muhtemelen uyumuş.gözleri daha fazla dayanamamış.[/QUOTE]
adam ülke dememişki ama takım diyor :D |
Ya bırakın ingilizceyi bilen biri çevirsin Google translate terk yorumlar yapmayın.
Owen bitmiş az önce Kral FM altyazı geçti. |
[QUOTE=S.s.Yigido;797830]Ya bırakın ingilizceyi bilen biri çevirsin Google translate terk yorumlar yapmayın.
Owen bitmiş az önce Kral FM altyazı geçti.[/QUOTE] [B] Radyodan görüntü alabiliyorsan sen müthiş özellikte bir insansın demektir doğa üstü özelliklerin var galiba. [/B] |
[QUOTE=S.s.Yigido;797830]Ya bırakın ingilizceyi bilen biri çevirsin Google translate terk yorumlar yapmayın.
Owen bitmiş az önce Kral FM altyazı geçti.[/QUOTE] Owen bitmiş derken ? Futbol hayatı mı bitmiş. Yoksa transferi mi? |
owen eğer alınırsa futbol olarak bi beklentiden cok sivassporun biraz isminin duyulmasını sağlamak, taraftarı tribüne cekmek, forma satmaktır ha olurya belki uyumda sağlarsa futbolundan da yararlanmakta ekstra kar olur herhalde cünkü sivas pek owen ın alışık olduğu yerlere benzemez
|
[B]Sadece Owen değil,Eto ve Forlan'da bitmiş.[/B]
|
[QUOTE=58_SEMİH_58;797845][B]Sadece Owen değil,Eto ve Forlan'da bitmiş.[/B][/QUOTE]
Diyorum ama dinleyen yok. Messiyide almamız lazım. Messi açıklama yapmış. Başı S ile başlayan bir kulüp ilk teklifi yaparsa gelecem diye. Ayrıca Barca bonserviste indirime gitmiş. 1 milyon avro olmuş. |
[QUOTE=İbrahim58070;797847]Diyorum ama dinleyen yok. Messiyide almamız lazım.
Messi açıklama yapmış. Başı S ile başlayan bir kulüp ilk teklifi yaparsa gelecem diye. Ayrıca Barca bonserviste indirime gitmiş. 1 milyon avro olmuş.[/QUOTE] [B]Geçen gün facebookta sohbet ettik biraz.Messi İspanya'da mutlu olmadığını anlattı bana.Her sezon aynı taktik aynı futbol aynı yüzler sıktı artık farklılık yapmak lazım dedi.İlk tercihi Türkiye olduğunu söyledi.Adı S ile başlayan kulüplere sempati duyuyormuş. [/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:17. |