![]() |
YAW BU ŞARKICI FİLİZ'DE SİVASLIYDI:)!!!
|
o su bu ne farkeder.. bizden karizmami var yahu.. sivasliyaz dedik ya .. SİVASLI OLUNMAZ SIVASLI DOĞULU
|
bence cem yılmaz
|
[QUOTE=gurun_mardin]abi bu arif yılmaz ve hüsüyün akkaya kim.Ben tanımıyorum.Buraya sivasın ünlüleri diye bir sayfa açılmış fakat sizler alakası olmayan kişileri yazarak burayı çöplüğe çeviriyorsunuz.O zaman ben de yazayım en ünlü sivaslı benim diye.Forum yöneticileri neden bu duruma müdahale etmiyor.[/QUOTE]
[COLOR="Blue"][CENTER][I]lan sanane istediğim adamı yazarım..yine yazıyorum arif yılmaz ve hüseyin akkaya...[/I][/CENTER][/COLOR] |
[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR="Blue"][CENTER][I]lan sanane istediğim adamı yazarım..yine yazıyorum arif yılmaz ve hüseyin akkaya...[/I][/CENTER][/COLOR][/QUOTE]
[B]Arifle Hüsüyünü tanımayan atasını tanımaz!!!!![/B] |
[QUOTE=gurun_mardin]abi bu arif yılmaz ve hüsüyün akkaya kim.Ben tanımıyorum.Buraya sivasın ünlüleri diye bir sayfa açılmış fakat sizler alakası olmayan kişileri yazarak burayı çöplüğe çeviriyorsunuz.O zaman ben de yazayım en ünlü sivaslı benim diye.Forum yöneticileri neden bu duruma müdahale etmiyor.[/QUOTE]
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Sen kimsin kardeş anlayamadım...Senin tanımadığın bu güzide insanları Sivasta ve sitemizde herkes tanır...Topiği çöplüğe çevirme meselesine gelince isteyen istediğini yazar...Mardinli ''GETTİĞİN ANTEP YEDİĞİN CORCOR''[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
[QUOTE=serhankaburcuk][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Sen kimsin kardeş anlayamadım...Senin tanımadığın bu güzide insanları Sivasta ve sitemizde herkes tanır...Topiği çöplüğe çevirme meselesine gelince isteyen istediğini yazar...Mardinli ''GETTİĞİN ANTEP YEDİĞİN CORCOR''[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]
[B]EVET MARDİNSPOR GEÇEN SENE YENEDEDİĞİMİZ TEK TAKIM!!![/B] [CENTER][COLOR="DarkRed"][B] Caddede Kızlar.... Hepside Bekar... Cepte Para yok... Kaldık mı Bekar? Allahu Allah!! Allahu Allah!!!![/B][/COLOR][/CENTER] |
[QUOTE=DJMuRaT][B]EVET MARDİNSPOR GEÇEN SENE YENEDEDİĞİMİZ TEK TAKIM!!![/B]
[CENTER][COLOR="DarkRed"][B] Caddede Kızlar.... Hepside Bekar... Cepte Para yok... Kaldık mı Bekar? Allahu Allah!! Allahu Allah!!!![/B][/COLOR][/CENTER][/QUOTE] [B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"] Murat ne alaka anlayamadım....????[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
cem yılmaz
hayrettin yerlikaya hamza yerlikaya ümit özat çılgın sedat |
[QUOTE=serhankaburcuk][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]
Murat ne alaka anlayamadım....????[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE] [B]Abi geçen sene çok koydu bana mardini yenememizde ondan yazyım dedim..yanlış anlama canını yerim Reis![/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:42. |