SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Röportajlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=72)
-   -   BÜLENT UYGUN İLE RÖPORTAJ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=10163)

1967_Dernek_Murat 16.02.2007 13:49

--->: BÜLENT UYGUN`LA RÖPORTAJ

[B]HELAL OLSUN BÜLNET HOVA YA GEREKENİ SÖYLEMİŞ BİZ DE ÜSTÜMÜZE DÜŞENİ YAPALIM TRÜBÜBLERDE ŞOV YAPALIM HYDİ SİVASLILAR[/B]

izmirliyigido 16.02.2007 13:53

Bülent Uygun'un samimiyetine, iyi niyetine ve kapasitesine her zaman güvendim, güveneceğim ve sonuna kadar da destekliyorum. İnsanlar ister kabul etsinler ister etmesinler ama SAKARYA'dan her zaman ADAM GİBİ ADAM ve futbolcu çıkmıştır. Saymakla bitmez....Başta hocamız Bülent Uygun, Oğuz Çetin, Aykut Kocaman, Turhan Sofuoğlu, Aykut Yiğit, Engin İpekoğlu, Şenol Çorlu daha sayılamaycak kaar çok. Yeni nesil tanımayabilir ama hepside zamanında süper furbolcu olmuş, şimdilerde ise çok iyi teknik direktör ve insan olarak hizmet vermektedirler.

Sakarya'da 5,5 yıl kaldığım için mutluyum, bu insanlarla aynı havayı soluduğum için de şanslıyım. Bülent Uygun'a da mesleğinin zor yollarında başarılar diler, BÜYÜK BAŞKANIMIZ ile beraber adımızı tüm Türkiye'ye YİĞİDOLAR diye söylettikleri için teşekkür ederiz.

Sana inanıyor ve güveniyoruz, Seni SEVİYORUZ sevgili BÜLENT UYGUN...

RüStü ElmaS 16.02.2007 14:51

Öncelilke Bülent hocamızı değerli vaktinden ayırıp biz taraftarlar için bu soruları yanıtladığı için teşekkür ederim.

Maalesef hocamızında dediği gibi, Sivaslı işadamlarımız gerekli ilgiyi göstermemektedir. Acaba bu hemşerilerimiz ne zaman uyanacaklar ve ne zaman artık Sivasspor ' u kabul edecekler? Sivaslılıklarını göstermek için işadamlarımıza bir fırsat.

Sivasspor' umuzun başında Mecnun Otyakmaz ve Bülent Uygun gibi değerli insanlar oldukça ve yeterli destekler geldiğinde UEFA' da bizim için bir rahatça ulaşabileceğimiz hedef olacaktır.
Hocamızı şu ana kadar yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum.

Bu başarılı röportajda emeği geçen görev arkadaşlarımı kutluyorum.

AyhanBayrak 16.02.2007 14:54

[B]Burada öncelikle bize bu röpörtaj için güzel ve değerli zamanını ayiran sayin Bülent Uygun'a teşekkürlerimizi arz ederiz.

Kendisi bizlere açik ve net cevaplar vererek, bilmek istediğimiz konularda aydınlattıkları için taraftarlarimiz adina kendilerine teşekkürlerimizi sunar başarilar dilerim.

Herzaman Sivasspor taraftarlari olarak yaninda olduğumuzu kendisini hertürlü şartlarda destekleyeceğimizi bilmelerini isteriz.

[COLOR="Red"]HEP DESTEK TAM DESTEK[/COLOR][/B]

nazimgulturk 16.02.2007 15:09

elinize sağlık güzel olmuş röpörtaj
bülent hocama başarılar dilerim

yasin_58 16.02.2007 15:29

çok güsel olmuş ya elinlize sağlık harikasınız..

bdogan58 16.02.2007 16:24

Güzel bir röportaj ...Hemde bülent hocayla!!

Güner 16.02.2007 16:51

[B]Güzel bir röportaj olmuş. Hocamız soruları samimiyetle cevaplamış.
Emeği geçenlere teşekkürler.[/B]

Bilmiyorum5 16.02.2007 17:38

SENİ SEVİYORUZ BULENT UYGUN INSAALLAH BU ACIKLAMALAR SIVASLI IS ADAMALRINA ULASIR ROPORTAJI YAPAN ARKADASLARI TESEKKUR EDIYOR BU ROPORTAJLARIN DEVAMINI DILIYORUM

CÜSSKB-Aynur 16.02.2007 18:19

-->: BÜLENT UYGUN`LA RÖPORTAJ

Hocamıza, arkadaşlarımızla röportaj yaptığı için çok teşekkür ederiz.

Bu güzel röportajı hazırlayan Ayhan beye ve Günay a teşekkürler.
Fotoğraflarda gayet güzel, ellerinize sağlık.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:16.