SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   SİVASSPOR/Konyaspor Maçı Tahmin ve Yorumları (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=10191)

By Karayel+58 18.02.2007 19:27

--->: -->: --->: -->: SİVASSPOR/Konyaspor Maçı Tahmin ve Yorumları

[QUOTE=yigiter187;192573]bugün sivassporda top oynayan kimse varmıydı ki? öve öve bitiremediğiniz mehmet bence takımı beraberlikten hatta galibiyetten alıkoydu...hep söylüyorum mehmet yıldız süper lig oyuncusu değil...cem can berbat,hayrettin aynı,,mehmet berbat ötesi..colossimo ortalıkta yok nerdeyse bugün takımın hepsi berbattı....[/QUOTE]

[COLOR="Red"][B][I]Yaw gardaş futbolcuları bir şirket düşün....Bir çırak,işçi,usta,müdür,satınalma,muhasebe,müdür,genel müdür,patron bunların birinin hataları ooo şirketin sonu demektir.Hepsine olumsuz yönde yansır....Hatta oo şirketi belli bir süre içinde iflasa sürükler...Birinin hatası Adeta birbirine kenetlenmiş zincirin halkalarında oluşur.Birinin hatasını ceremesini diğerlerinin çekmesi demektir....Bugün Balili,M.yıldızın,yasirin,servetin,hatta petkoviçin ceremesini tüm futbolcular çeker ...hepsine yansır.Bu saydıklarım futbolcular 90 dakika savaşta yapsalar kaybetmeye mahkümlar..!!!İnşallah bu hatalar önümüzdeki günlerde yaşamayız taktiğimizi çözdüler...Vur kaçla artık bu işler olmaz ,daha fazla hücüm yapmalıyız 1 golde bence kalmamalıyız!!!!! +58[/I][/B][/COLOR]

mad 18.02.2007 20:51

--->: SİVASSPOR/Konyaspor Maçı Tahmin ve Yorumları

inşallah bu haftaki gibi hüsrana uğramayız SİVASSPOR2-KONYASPOR0

aslansivasli 18.02.2007 20:58

-->: SİVASSPOR/Konyaspor Maçı Tahmin ve Yorumları

Bu maçı alacagmızı sanmıyorum. Antalya ya yenildikten sonra açıkcası umudum kalmadı. gene her zamnki gibi kendi evimzde yenlcez. ama inşallah yenerzz

YYILDIRIM 18.02.2007 21:24

--->: -->: --->: -->: SİVASSPOR/Konyaspor Maçı Tahmin ve Yorumları

[QUOTE=yigiter187;192573]bugün sivassporda top oynayan kimse varmıydı ki? öve öve bitiremediğiniz mehmet bence takımı beraberlikten hatta galibiyetten alıkoydu...hep söylüyorum mehmet yıldız süper lig oyuncusu değil...cem can berbat,hayrettin aynı,,mehmet berbat ötesi..colossimo ortalıkta yok nerdeyse bugün takımın hepsi berbattı....[/QUOTE]

DOĞRU AMA EKSİK SÖYLEDİN MEHMET YILDIZ SÜPER LİG FUTBOLCUSU DİİL HATTA BEN DİYORUM Kİ YANLIŞ MESLEK SEÇMİŞ GÜREŞCİ OLMALIYDI!!! SİVASSPOR 0 KONYASPOR 2

superglam 18.02.2007 21:30

Sivasspor :0
Konyaspor:3

bence fark yer.. balilide yokki gol de atamaz üzgünüm şimdiden..

cebrail_58 18.02.2007 21:41

sivaspor ... 2 konyaspor. 1

GuNaY 18.02.2007 21:41

[B]Yorumlara bakıldığında yendiğimiz haftanın sonrasında rakibimiz kim olursa olsun yeniyoruz, yenildiğimiz hafta aynı şekilde bri sonraki maçı yeniliyoruz :confused:
İkinci yarıdaki 3 maçı çok güzel oynayan ve kazanan takım bu değilmiydi?
Bu hafta kötü oynamış olabilirler, yenilmişte olabiliriz, ama sanki fark yemişiz gibi bir hava var!

Konya maçını ne olursa olsun alacağımıza inanıyorum...

İlk yarıda yenemediğimiz takımları yendik, yendiğimiz antalyaya yenildik... Sağlık olsun.. Konyaya da yenilmiştik?

Hedefimiz şampiyonluk değilki birkaç puan kaybına tahammülümüz olmasın...

Varımız yoğumuz [COLOR="Red"]SİVASSPORUMUZ[/COLOR] var. Sonuna kadar destek olmamız lazım...

Takımın şu anda sıralamada nerede olduğuyla ilgilenmek yerine vermek zorunda olduğumuz desteğimizi sonuna kadar devam ettirip bize düşen görevi sonuna kadar ifa etmeliyiz...[/B]

aslansivasli 18.02.2007 21:59

-->: SİVASSPOR/Konyaspor Maçı Tahmin ve Yorumları

Ama bizim amacımız lig de kalmak değil daha iyisini yapmak. şampiyonluk değil ama uefa ya gitsek kötümü olur. yenildik diyede takımımızı satmıycaz tabikide ama bence puan kaybetmemeliyz böyle maçlarda önümüzde zorlu takımlar var

cemal58yiğido 18.02.2007 21:59

ben 3-1 alırız diyorum imkansız diye birşey yoktur ligin ilk yarısında ali samiyen stadında 9 kişi kalan sakarya spora 2-0 yenildik bu gösteriyor ki ligin dibine demir atmıs bir takım sivassporu 9 kişiyle 2-0 yenebiliyorsa bizde bu maçı alırız he bu arada 58. gol haftaya kaldı

YYILDIRIM 18.02.2007 22:05

deplasmanda oynayacağımız maçda 1puan iyidir en azaından rakipbimizle aynı puandayız.

not: ben kendi sahamızdaki maçları deplasman olarak kabul ediyorum!

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:38.