SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   MAÇ´IN ARDINDAN (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=10192)

H58A 18.02.2007 19:02

--->: MAÇ´IN ARDINDAN

sanki anadolu kulüplerinin bir kıyagımıdır anlamıyoruz.Alacagın bir macı berbat bir şekilde ver.Yazık bu seyirci ve tüm sivaslılara sahamızda kaç maç kazandıkki maca heyecanlı gidilsin,taraftar kazanalım ve o maçın heyecanını da doya doya yaşayalım ister ne yazıktırki bu heyecanı sivasspor olarak taraftarına ve kentine vermedi..Dışarda aldıgınız galibiyetin yarısını içerde yaşatmadılar.Bu seyirci stadında galibiyet serilerine ne zaman başlayacak o da mechul Haftaya Konya macıda Tehlikeli, ardından Fener macı zaten malum hesap edelim ligde 5.likmi kovalarız yoksa düşmemek içinmi oynarız varın sizler hesap edin.

By Karayel+58 18.02.2007 19:20

[COLOR="Red"][I][B][/B][/I][/COLOR][QUOTE=H58A;192618]sanki anadolu kulüplerinin bir kıyagımıdır anlamıyoruz.Alacagın bir macı berbat bir şekilde ver.Yazık bu seyirci ve tüm sivaslılara sahamızda kaç maç kazandıkki maca heyecanlı gidilsin,taraftar kazanalım ve o maçın heyecanını da doya doya yaşayalım ister ne yazıktırki bu heyecanı sivasspor olarak taraftarına ve kentine vermedi..Dışarda aldıgınız galibiyetin yarısını içerde yaşatmadılar.Bu seyirci stadında galibiyet serilerine ne zaman başlayacak o da mechul Haftaya Konya macıda Tehlikeli, ardından Fener macı zaten malum hesap edelim ligde 5.likmi kovalarız yoksa düşmemek içinmi oynarız varın sizler hesap edin.[/QUOTE]

SANA KATILIYORUM KONYA+FENER MAÇI BELLİ HER İKİ TKM DA İSTİKRARLI OYUN OYNUYOR GELECEKTEN ÇOK UMUTLU AMA BİR YERLERDE SN YÖNETİM GEREK SN TEKNİK HEYET ARTIK BİR ŞEYLER YAPSIN BULSUN,NERDEN KAN KAYBEDİYORUZ......BU MAÇTA BU TARAFTARA 16.000 TARAFTARA KİMSENİN SÖZ SÖYLEMEYE KESİNLİKLE HAKKI YOK ZATEN CESARETİDE ASLA OLAMAZ

DURU DENİZDE HERKES KAPTAN KESİLİR+58

pepsiyusuf 18.02.2007 19:31

yazık bu seyirciye vallaha yazık bülent hoca maçı nerden izledi anlamadım. takım kendini toplamalı hemen yoksa konya mahveder konya ayağa top yapan takım dikkatli olmalı saygılar

enesin 18.02.2007 19:42

-->: MAÇ´IN ARDINDAN

tamamen maç satılmış %100 sana hiç yakışmadı bülent hoca

YYILDIRIM 18.02.2007 20:11

[QUOTE=sivaslihakan;192616]arkadaslar üzüntünüzü anliyorum bende cok üzüldüm ama bi malubioyet her seyin sonu demek degil
yinede aslanlari tebrik edelim mücadele ettiler ve kaybettiler her zaman kazanacak halimiz yok
saygilar[/QUOTE]

Her zaman kazanacak halimiz yok ama bu kadar taraftara galibiyet için şartlanmış taraftara vede kötü olan futbola daha doğrusu satılmış denilecek futbola ancak bu taraftara bu futbol bu yenilgi bu üzüntü acı verdi!!!

fritt 18.02.2007 21:14

arkadaşlar her çıkışın bi inişi vardır ve bu takımında bi iki maç yenilme lüksü olsun.evet anlıyorum gidenler oldu bu havada üşüdüler ve üzüldüler ama emin olun oyuncular da üzüldü mutlaka bence buna daha gerçekçi yaklaşalım,yani bu takım elbette daha çok takım yenecek ama yenilecek de bu oyunda böyle kötü günler de olacak.üzülmeyin

YavuzTheYigido 18.02.2007 21:46

[COLOR="Green"]Feneri salla, tam disimize gore, istedigimiz gibi hucum oynadigini zannedip defansinda cok aciklar veriyor.Gununde bir Balili Mehmet Yildiz ikilisi ile Feneri kendi sahasinda yeneriz.Aha buraya yaziyorum, mactan sonra gosteririm.
Amaa Konya maci cok tehlikeli.Beraberlikte iyi olur.[/COLOR]

Gazimurat 18.02.2007 22:04

Bülent hocam oyundan memnunum diyor bu oyunun nesinden memnun anlamış değilim. bir maç kaybetti diye hocama kızgında değilim ama gerçekçi olalım sahada sivas yoktu sanki bu oyun bu sonuç sivasa yakışmadı hocam.

Fatih Bayrak 19.02.2007 02:19

--->: -->: MAÇ´IN ARDINDAN

[QUOTE=enesin;192623]tamamen maç satılmış %100 sana hiç yakışmadı bülent hoca[/QUOTE]

Bu sekilde yazan ve bu sekilde düsünen arkadaslara
Gardas hic bir zaman sivasspor satilik deyildir
Bir mac yenilme ile bunlari düsüneceksek taraftar olarak yazik bize
Dünyanin starlarinin oldugu takimlar bile basit takimlara yenilebiliyorda biz ligde kalmak icin canla basla calisan Antalyaspora yenilemezmiyiz.
Yenilmesek harika olurdu hele birde bu hava sartlarinda statyumu dolduran gardaslarimiz icin daha candan oynamalari gerekiyordu ama insallah takimda hatasini anlamisdir.
Bülent hocada gelecek maci düsünerek böyle bir aciklama yapmisdir diye düsünüyorum

K4r_Tugrul 19.02.2007 07:24

[COLOR="DarkOrange"][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]biz sizler icin yagmur,kar demedik stada sizi desteklemeye geldik.Staddan Basimiz öne egik cikardiniz.Nerede sizin o sanli yigido lakabiniz.Yigitlik bu mu gardas.... [/COLOR][/FONT][/COLOR] :mad:

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:27.