SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Sivas Divriğispor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=83)
-   -   Divriğispor'un Acısı Büyük (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=10238)

34boğazören58 13.03.2007 19:27

-->: Divriğispor'un Acısı Büyük

Allah beterinden korusun kimseye kaza bela vermesin

myway 13.03.2007 19:30

son netice ne arkadaşlar haberi olan varmı? federasyon ne karar aldı divriğispor hakında??

oguzhan_oz 21.03.2007 19:17

--->: Divriğispor'un Acısı Büyük

maclar askıya alındı karsı takım 3-0 galip sayılacak ligden 1 takım düsecek divrigispor maclara cıkmıcak

tayfa58 02.04.2007 16:40

Allah beterinden korusun, geçmiş olsun................... :(

yigidomustafa58 13.04.2007 21:14

[I][B]geçmiş olsun dileklerimle... aydınlatman için teşekkürler..[/B][/I]

Ss--58--Ss 13.04.2007 23:00

GECMIS OLSUN DILEKLERIMIZLE..... [QUOTE=GuNaY;194262][B]Divriğispor'un acısı büyük

Üçüncü Futbol Ligi 2. Grup takımlarından Demirçelik Divriğispor, 52 gün önce geçirdiği trafik kazasının yaralarını sarmadan, bugün geçirdiği ikinci kazanın şokuyla sarsıldı.

Gümüşhanespor ile yarın oynanacak maç için Osman Kara yönetimindeki 50 AL 403 plakalı otobüs ile Gümüşhane'ye giderken, Kelkit ilçesine bağlı Pöske Dağı mevkisinde otobüslerinin devrilmesi sonucu kaza geçiren Demirçelik Divriğispor'da olayın üzüntüsü yaşanıyor.

Kulüp yöneticisi Sait Yıldız ile futbolcu Nevzat Öner'in kolunun kırıldığı, yönetici ve futbolculardan oluşan 18 kişinin de çeşitli yerlerinden hafif şekilde yaralandığı kazanın ardından Kelkit Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların taburcu edildiği öğrenildi.

UÇURUMA 20 METRE KALA KURTULDULAR

Kazayı hafif sıyrıkla atlatan teknik direktör Nedim Karadeniz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gümüşhanespor maçına giderken Kelkit ilçesine bağlı Pöske Dağı mevkisinde yolun buzlu ve kaygan olması nedeniyle otobüslerinin devrildiğini belirterek, ''Sabah 7-8 gibi Pöske Dağı'nı iniyorduk. Bu sırada otobüsümüz kaydı ve sağa yattı. Yaklaşık 100 metre sürüklendikten sonra, uçuruma 20 metre kala durdu. Çok korktuk, Allah bizi korudu'' dedi.

Çok büyük bir kaza atlattıklarını belirten Karadeniz, ''İlk kazanın yaralarını sarmadan böyle bir kaza yaşamanın üzüntüsünü yaşıyoruz, Allah'tan tek sevincimiz kazada can kaybı olmaması'' dedi.

''MAÇ BÜYÜK BİR İHTİMALLE ERTELENECEK''

Antalya'ya devre arası kampına giderken Konya'nın Seydişehir ilçesinde 52 gün önce de kaza geçirdiklerini bu kazada da 6 futbolcusunun yaralandığını hatırlatan Karadeniz, ''Bu kazanın ardından böyle bir kaza yaşamamız, beni, futbolcularımı, teknik heyeti ve camiamızı psikolojik olarak etkiledi.

Federasyon yetkilileri ile görüştük, yarınki maç büyük bir ihtimalle ertelenecek. Futbolcularımız psikolojik olarak çok etkilendi, kendilerini toparlamaları en az 1,5 ay sürer. Bu durumda lige devam etmemiz çok zor. Başkanımızla da görüştüm. Ligi dondurmayı düşünüyoruz. Bu konuda federasyondan yardım bekliyoruz'' diye konuştu. [/B][/QUOTE]

serrrkan 13.04.2007 23:30

TÜM SPORCULARIMIZA GEÇMİŞ OLSUN DİYORUM VE ALLAHTAN ŞİFALAR DİLİYORUM

sivas_kangallı 14.04.2007 09:14

geçmiş olsun allah şifalar wersin.

mesut_koçak_58 14.04.2007 10:30

çok geçmıs olsun rabbım acıl sıfalar versın....

yigidoo 14.04.2007 10:42

selam
gecmis olsun biraz daha dikkat etmek gere
bir kurban kesmeleri lazim

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:21.