![]() |
--->: 58. Super lig golumuzu kim atacak?
[QUOTE=YavuzTheYigido;190356][B][/B][COLOR="Blue"][FONT="Fixedsys"][B]SEVGLI YIGIDOLAR,
[FONT="Book Antiqua"][COLOR="Teal"][FONT="Georgia"][FONT="Microsoft Sans Serif"]Gozumuzun bebegi yegane gurur kaynagimiz, haftasonlarimizin manasi, son zamanlarda gectigimiz sezon ve bilhassa bu sezon ilk yarinin son haftalari itibariyle tarafli tarafsiz Turkiyenin sempatisini ve takdirini kazanan Sivassporumuz Super Ligdeki iki sezonda toplam 54. resmi macini tamamladi. Aksam nacizane bir istatistik tuttum ve gordumki Sivassporumuz su ana kadar rakip filelere 56 gol gondermis.Insallah bu hafta trafik kodumuz olan 58 e ulasacagiz.Bu forum altinda siz sevgili taraftarlarimizdan istegim birer tahmin yapmaniz. 58. golumuzu hangi futbolcumuz atacak? Ilerleyen haftalarda bunu 100. gol,346. gol vesaire diye renklendirebiliriz.Bilen arkadas(larimiz) ne mi kazanacak?? TEBRIKLERIMIZI:) Iste benim 58. gol adayim: MEHMET YILDIZ. Su ana kadarki toplam mac puan durumumuz: SIVASSPOR 54 19 17 18 56 67 74 Selam ve Sevgiler Yavuz[/FONT][/FONT][/COLOR][/FONT][/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE] [COLOR="Red"][/COLOR] BENİMKİDE BENİM 58.GOL ADAYIM MEHMET YILDIZ |
-->: --->: 58. Super lig golumuzu kim atacak?
[QUOTE=OLCAY_58_AKKUS;190410]ANDERSON OKADAR GOL ATTIMI YAW VALLA ADAMIN GOLLERİNİ HİÇ HATIRLAMIYORUM.YANILMIŞIM BEN BEN 4 BİLEMEDİN 5 ATTI DİYE BİLİYORDUM.[/QUOTE]
[COLOR="Green"]Iste Anderonun attigi goller Olcay Kardesim: 2005-2006 3.Hafta Deplasmanda Samsunspora 1 gol (dk.55) 4.Hafta Istanbulda Vestel Manisaspora 1 gol (dk.89) 8.Hafta Sivasta Denizlispora 1 gol (dk.14) 10.Hafta Sivasta Diyarbakirspora 1 gol (dk.36) 12.Hafta Sivasta Fenerbahceye 1 gol (dk 73) 23.Hafta Sivasta Erciyesspora 2 gol (dk. 54 ve 59) 30.Hafta Sivasta Ankaraspora 1 gol (dk 72) 34.Hafta Sivasta Ankaragucune 1 gol (dk 78) Bu Sezon: 4.Hafta Deplasmanda Antalyaspora 1 gol (dk 73) 10.Hafta Sivasta Vestel Manisaspora 1 gol (dk 63)[/COLOR] |
ben oyuumu mehmet yıldıza veriyorum son haftalarda formda
|
-->: 58. Super lig golumuzu kim atacak?
57. gol pini felix balili
58. gol mehmet yıldız 59. gol ıvan chetkov |
58.golü bence balili atar buyuk ihtimal
|
balili nin atmasını isterim
güzel bir olay olur |
bence Hayrettin o 58 numarasıyla atacak bakın görün
|
ivan atacak abi :D....................
|
balili, mehmet yıldız veya serdar topraktepe hakkının atmasını çok isterdim ama sakatlanmış sezonu kapatmış
|
bence 58.gol serdar topraktepe'den gelecek sivasspor ligi ilk 8 içerisinde bitiricek ama 4. olursa hiç fena olmaz
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:22. |