![]() |
-->: SİVASLILAR NEREDE???
Ben gitmeyi çok istiyordum ama o gün lig maçım vardı bilette alamadım gidemedim=( keşke orda olabilseydim..
|
SİVASLILAR NERDEEEEE Mİ?*?
-CEVAP: KADIKÖYDE ŞÜKRÜ SARACOĞLU STADINDA AMA MAALESEF YANLIŞ TARAFTA FENERBAHÇE TARAFINDA..BİLİNDİĞİ GİBİ SİVAS HALKININ ÇOĞU FENERBAHÇE TARAFTARI.. |
-->: --->: SİVASLILAR NEREDE???
[QUOTE=1967_Dernek_Murat;197430][B][COLOR="Blue"]kardeşim fenerbahce formasını giyipde sivaslı olan arkadaşlara nediyecegiz bizim otobüsün yanına geliyorlar ve bizde sivaslıyız diyorlar ama ÜZERLERİNDE sivasspor degil fenerbahce forması var maddi sıkıntısı olan hiç gelmezdi ama iş fener olun ca yokdan var edenler sivasspor a gelince aglarlar yazık yazıkkkkkkk[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]BİZ 1967 SİVASSPOR GENC TARAFTARLAR DERNEGİ OLARAK SİVAS DAN İSTANBULA GELELİM VE İSTANBULDA YAŞAYAN SİVASLILAR FENER FORMASI GİYİP FENER TRÜBÜNÜNE GECSİN HEMİ NE SİVASLILARMIŞ YAVVVVVVV SİVAS VE SİVASSPOR'A KARŞI KÖTÜ TEZAVRAT ETTİKLERİNDE UTANMIYORLARMI SİVASLI OLARAK GERCİ UTANSALAR SİVASSPOR FORMASI GİYER SİVAS TRÜBÜNÜNE GECERLERDİİİİİİ.[/COLOR][/B][/QUOTE] Haklısınız ama ben diyorumki sivasspor iyi yolda seneye katılımlar artacak sabretmek lazım başarı geldikce destekte artar |
sivaslı maca gitmiş cocuklarıyla kızlarına fener oğlunada sivasspor forması giydirmiş görüntü güzeldi tv de isterdimki tüm maca gelen sivaslılarda aynı işleri yapsalardı daha hoş olurdu
|
--->: SİVASLILAR NEREDE???
furkan abim cok guzel yazılar yazmıs yukarda cok tşkler
by karayel ve batu abimizle alt gecitte yemek yiyoruz.... bi fb formalı geldi gordu bizim sivaslı oldugumuzu konusma söle ---Sivaslımısınız ---evt.. sen ---evt ---üstündeki ne forması ? ---fb ---Önemli olan memleketini soylemek değil o duyguyu tasımaktır..bu yüzden sen sivaslı değilsin !!!! yukarda da oldugu gibi Biz davamıza bakıyoruz gardaş isteyen istediği takımı tutar ama önemli olan tutmak değil o takım için gereken herşeyi yapmaktır.. en önemlisi de nerden geldiğini unutmamaktır cunku ''Nerden geldiğini bilmeyen Bizden Değildir'' |
beyler burası ıstanbul sıvas gıbı degıl . benım stada gıdıs gelısım sadece 10 ytl sıvas da 10 ytl ıle kac defa dolasırsınız sız dusunun sıvas da bılet fıyatları 5 ytl burada ıse 27,50ykr bır kısı asgarı ucret ıle calıstıgını dusunun 403ytl
mac bıletı gıdıs gelıs bılet fıyatı yıyecek vb toplam 50 ytl yı buluyor sıvas ta acaba bır maca gıtmek kaca mal oluyor benım ımkanım vardı gıttım olmayanların canı sagolsun [B]DAVULUN SESI UZAKTAN HOS GELIR[/B] |
-->: --->: SİVASLILAR NEREDE???
[QUOTE=bykim;197657]beyler burası ıstanbul sıvas gıbı degıl . benım stada gıdıs gelısım sadece 10 ytl sıvas da 10 ytl ıle kac defa dolasırsınız sız dusunun sıvas da bılet fıyatları 5 ytl burada ıse 27,50ykr bır kısı asgarı ucret ıle calıstıgını dusunun 403ytl
mac bıletı gıdıs gelıs bılet fıyatı yıyecek vb toplam 50 ytl yı buluyor sıvas ta acaba bır maca gıtmek kaca mal oluyor benım ımkanım vardı gıttım olmayanların canı sagolsun [B]DAVULUN SESI UZAKTAN HOS GELIR[/B][/QUOTE] GÜZEL YAZMIŞSIN UNUTMA ÜÇ MACIN TOPLAMI 150 YTL HİÇ KİMSEYE DOKANMAZ SENE İÇİNDE |
Bİlet fiyatları falan uygun gelmemiştir ama ne olursa olsun izlenır o mac ta ya 3 milyon kişi den 100 kişi nasıl gider hayret bu arada gecen senekı gs macında stattaydım ali samıyen de bize ayrılan yeri dolduramamıştık...
|
[QUOTE=bykim;197657]beyler burası ıstanbul sıvas gıbı degıl . benım stada gıdıs gelısım sadece 10 ytl sıvas da 10 ytl ıle kac defa dolasırsınız sız dusunun sıvas da bılet fıyatları 5 ytl burada ıse 27,50ykr bır kısı asgarı ucret ıle calıstıgını dusunun 403ytl
mac bıletı gıdıs gelıs bılet fıyatı yıyecek vb toplam 50 ytl yı buluyor sıvas ta acaba bır maca gıtmek kaca mal oluyor benım ımkanım vardı gıttım olmayanların canı sagolsun [B]DAVULUN SESI UZAKTAN HOS GELIR[/B][/QUOTE] Kardeş biz gecen seneki kendı sahamızda oynanan fb macı na 30 ytl verdik de izledik 10 ytl değil ! |
[B]istanbuldayım ve her macına gittim[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:10. |