![]() |
-->: '' 1967 '' den TAM DESTEK !!
bu maçı oncelikle oynadığımız futbolla sonrada 3 grubun birleşip tek ses halinde desteğiyle kazandık hepinizin ağzına sağlık
|
--->: '' 1967 '' den TAM DESTEK !!
[QUOTE=serhankaburcuk;199005][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Bugün çok mükemmel bir gün.Bu maçın galibiyetin tribündeki mimarlarından olan kardeşlerime tek tek teşekkür ederim.Özellikle isimlerini tek tek yazmak istiyorum.Başta Dernek_Nail olmak üzere Dernek_Özgür,Dernek_Murat,Dernek_Mesut,Afk,Çoşar,Dernek_mustafa Ve diğer arkadaşlarımza ksrdeşlerime teşekkür edrim.Ayrıca İstanbuldan gelen Furkan(Karayel)ve Batuhan kardeşimde ayrıca destekleri için teşekkür ediyorum.Hepsinin gözlerinden öpüyorum ve tribünde Sivassporun başarısı için mücadele veren tüm Yiğidoların önünde eğiliyorum.
Saygılarımla....[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE] [B]ABİ TEŞEKKÜR EDİLECEK BİRİLERİ VARSA BAŞDA 1967 SİVASSPOR GENC TARAFTARLAR DERNEGİNİN YÖNETİM VE ÜYELERİ MERKEZ TAYFA VE CILGINLAR 58 3 GRUB TEK YÜREK OLARAK SİVASSPORUMUZU 90 DAKİKA DESDEKLEKİKLERİ İÇİN SONSUZ SAYGI VE SEVGİLERİM LE AMA BEN ŞAHSIM ADINA SERHAN REİS' E SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM SAYGILARIMLA................[/B] |
[QUOTE=1967_Dernek_Murat;199058][B]ABİ TEŞEKKÜR EDİLECEK BİRİLERİ VARSA BAŞDA 1967 SİVASSPOR GENC TARAFTARLAR DERNEGİNİN YÖNETİM VE ÜYELERİ MERKEZ TAYFA VE CILGINLAR 58 3 GRUB TEK YÜREK OLARAK SİVASSPORUMUZU 90 DAKİKA DESDEKLEKİKLERİ İÇİN SONSUZ SAYGI VE SEVGİLERİM LE
AMA BEN ŞAHSIM ADINA SERHAN REİS' E SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM SAYGILARIMLA................[/B][/QUOTE] [B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Eyvallah Muratım....Bizim bu işte bir tuzumuz varsa ne mutlu bize...[/COLOR][/FONT][/B] |
[QUOTE=Bilmiyorum5;199042]bu gun taraftar muhtesemdı GERCEKTENDE YAVAS YAVAS GALIBA TARAFTAR OLMAYI BASARIYORUZ OZELLIK BU GUN MARATONLA YAPTIGIMIZ KARSILIKLI KIRMIZI BEYEZ SLOGANI OLSUN HAKEMI VE RAKIBI ISLIKLAMAMIZ OLSUN GERCEKTENDE BU GUN TARAFTAR SİVASSPORA KATKISI OLDU ALDIGI GALIBIYETTE BİDAHA Kİ MACLARADA İNSAALLAH BOYLE OLURZ GENC TARAFTAR DERNEGINI VE MERKEZ TAYFALARI KUTLUYORUM HERKES GIDER GENC TARAFTAR KALIR ---------- ANTİ ÇEKİRDEK[/QUOTE]
GENÇ TARAFTARDERNEGI UNIYIGIDOLAR CILGINLAR VE MERKEZ TAYFALARA TESEKKUR EDIYORUM BU GUN STADDA YENICERILERI GOREMEDIM OYLE BIR GRUP VARDI NOLDU ??? BI BILGISI OLAN VARMI ???????? ANKARA MACINDA GORUSMEK UZERE |
ankara maçı kötü oldu gene ya
cumartesi yaptılar gene lanet etmemek içten değil ama ne olursa olsun o gün o stadda SİVASSPOR UMUZA tam destek vereceğiz [B][COLOR="Red"]beni bu maçdan mahrhum edecek dahili ve harici düşmanlardan yılmayacagım[/COLOR][/B] |
taraftar profili
Bizler sivaslı olmaktan hep gurur duyduk. Cumhuriyetin temelini biz attık. Bu bağlamda türkiyede örnek taraftar profişlinmi biz çizmeliyiz. Ama istanbuldan izlediğim kadar taraftarımızın taraftar bilinciyle takımını görsel güzellikler katarak destekleyemöemekte. yanii tezahurat güzelliğini becxerememekte.. Bunun için bilinçli taraftar topluluğu oluşturulmalı. statda her kafadan bir ses çıkmakta. gördüğüm kadarıyla amigo denen arkadaşımızda bilinçli değil. taraftarları organize edememekte.
|
--->: taraftar profili
TÜRKİYE NİN EN ÖNEMLİ ŞEHRİDİR SİVAS İNSANI MERT HAVASI SERT ÇÜNKÜ BU ÜLKE TEMELİ SİVASTA ATILDI......
BİZLER TARAFTAR OLARAK BU ŞEHRE YAKIŞIR İNSAN OLMALIYIZ |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:24. |