![]() |
-->: KOMŞUDA 8 OYUNCU EKSİK
VALLA GÖKHANIN SAKATLIĞINA ÜZÜLDÜM DESEM YALAN OLUR HEM MEHMET BELKİ NORVEÇ MAÇINDA ŞANS BULUR HEMDE GÖKHAN KAYSERİ İÇİN BÜYÜK BİR KOZ NEDE OLSA ADAM GOL KRALI AMA BİZE VIZZ GELİR BİZ MAÇA ÇIKACAĞIZ VEDE ANLIMIZIN AKIYLA ALACAĞIZ
|
--->: KOMŞUDA 8 OYUNCU EKSİK
BÜLENT UYGUNLU PETKOVICLI SERVETLI MEHMET YILDIZLI BALILI SIVasspor BU MACI ALICAKTIR BALILI ZATEN KAYSERIYE KARSI AYRI BIR HIRSLA OYNUYO
|
Gökhan ünal maça yetişecek! uğur'un sakatlığı hafif emrah ve ilhan zaten kadroda yer almıyor ,bülent bölükbaşı bugün ameliyat oldu sezonu kapattı yerine kamber oynayacaktır bülent i aratmaz ,aydın ın durumu maç saatinde belli olacak inş. oynar, kayseriyi hafife almayın iyi olan kazansın.
kayseriden saygılar... |
-->: KOMŞUDA 8 OYUNCU EKSİK
kayseriyi gömecez 4 eylüle inşallah.unutmadık kayseri unutmadık,sizde unutmayın.....
|
ZOR BİR MAÇ OLACAK...
[B][COLOR="Red"]Ne kadar eksik futbolcusu olursa olsun. Oynayacağımız takım Kayseri. Bizim yinede elimizden gelenin en iyisini yaparak bu maçtan galip gelmemiz lazım.
Milli oyuncularımızın moral ve motivasyonlarının iyi olması bizim için ayrı avantaj. Bu maçı alabileceğimizi tahmin ediyorum.[/COLOR][/B] |
defansta servet cezalı hakkıda yok gökhan da oynuyo maç kesin kayserinin
|
[B][COLOR="Red"]kayserinin kadrosu güzelse sivasınki ne bence sivas süper ligdeki en iyi kadroya sahip bi takım bide bu taraftarla kayseriyi evine puansız göndeririz [/COLOR][/B]
***UEFA AŞKINA*** |
[QUOTE=AlperTunga38;204803]Gökhan ünal maça yetişecek! uğur'un sakatlığı hafif emrah ve ilhan zaten kadroda yer almıyor ,bülent bölükbaşı bugün ameliyat oldu sezonu kapattı yerine kamber oynayacaktır bülent i aratmaz ,aydın ın durumu maç saatinde belli olacak inş. oynar, kayseriyi hafife almayın iyi olan kazansın.
kayseriden saygılar...[/QUOTE] [B] [COLOR="Red"]Gökhan Ünal döndü![/COLOR] A Milli Takım'ın Yunanistan ile yaptığı maçta 2. golü attıktan kısa bir süre sonra sakatlanarak oyundan çıkan Gökhan Ünal, Kayseri'ye dönerken, [I]Sivas maçında oynayamayacağı bildirildi.[/I] Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, Gökhan'ın tedavisinin Kayseri'de süreceğini kaydederek şunları söyledi: ''Gökhan, İstabul Acıbadem Hastanesi'nde tedavi gördükten sonra Kayseri'ye döndü. Tedavisi Kayseri'de süren [COLOR="Blue"]Gökhan, Sivasspor maçında oynayamayacak. [/COLOR]Gökhan'ın Fenerbahçe ile Kayseri'de yapacağımız maçta kadroda yer alıp almayacağı ise önümüzdeki hafta netlik kazanacak.'' Hurma, kaptan Bülent'in de topuklarındaki rahatsızlık nedeniyle ameliyet olduğunu ifade ederek ''Her iki topuğundan da ameliyat olan Bülent sezonu kapattı. Sivasspor deplasmanına sakatlıklar nedeniyle 7 eksikle gideceğiz. Kadromuzda sakat oyuncuların yerini dolduracak yetenekli oyuncularımız var. Sivasspor karşılaşmasından galibiyet bekliyoruz'' diye konuştu. 29 Mart 2007, 10:37[/B] |
--->: -->: KOMŞUDA 8 OYUNCU EKSİK
[QUOTE=Thai;204450]dün bu haberi ben forumda vermiş ve tek tek isimleri açıklamıştım, tekrarlayayım sakat oyuncularını kayserinin:
gökhan ünal, bülent bölükbaşı, özgürcan, aydın, uğur uçar, emrah, ilhan parlak.... sekizinci oyuncuyu bilmiyorum öğrenir öğrenmez onu da yazarım.... alacağız bu maçı..........[/QUOTE] Sekizinci oyunucuyu ben söyleyim size; Erdal ..Zaten çok oynamayan bi oyuncu çokta önemli değil yani. Arkadaşlar biz Kayseriden 4 kişi arabayla gelicez..bilet konusunda sorun yaşarmıyız? |
Bk bu çok iyi haber bizim için iyi değerlendirirsek çok iyi olur
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:25. |