SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   SİVASSPOR´DA HEDEF BELLİ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=10865)

Alişan 12.04.2007 18:40

-->: SİVASSPOR´DA HEDEF BELLİ

Bülent kardeşimiz hedefini güzel belirlemiş ama vestel manisa maçına dikkatini çekmek isterim şans bizden yana değildi geçmişe bir bakalım vestel manisa bize yenilgisinden sonra hızla düşüşe geçti geçen hafta ise bizi 1 golle yenip üç puanı kaptılar ve onlarda bu gidişlerine dur demek istiyorlar daha alt sıralarda gaziantep var yabana atılacak bir takım değil gaziantep maçlarını seyrettim son noktayı koyacak adamları var bizim takım karşısına kimleri çakıracak bilemiyorum ama bülent kardeşimizin gaziantep maçlarını birdaha seyretmesi çok iyi olacak çünkü daha önce ankaraspor konusunda yaptığım yorum aynen çıktı bu antep maçındada çıkabilir bülent kardeşimiz puan durumunu birdaha gözden geçirsin vesteli yenmiş olsaydık 4 sırada olmamız içten bile değildi gerçi kayseri avarajla dört olurdu ama biz yerimizi sağlamlaştırmış olurduk dikkat edin bir haftalık kayıp anında 3-4 sıra birden düşürüyor vestel maçı gibi olursa 1-2 haftada kendimizi çaykurrize yanında görebiliriz bunları iyi düşünmek gerekiyor bizim seyircimiz yenilgiye tahamül edemez yeni olmamız nedeni ile çok hızlı bir şekilde soğuyabilirler aman bülent kardeş maç yapacağımız takımları lütfen 2-3 maçını değil sezon başından bu güne kadar nerelere gelmişler baştan seyret ona göre tedbir al yoksa aşağılarda gezmeye başlarız. Ama her zaman söylüyorum şans bizden yana olsun umarım bütün maçlarımız bizim istediğimiz gibi olur. Şimdiden başarılar diliyorum sivassporuma gaziantep karşısında

yigido_furkan 12.04.2007 18:49

bnce uefayı istiyosak antep maçını almamız lazım sonrada üst üste 2 3 maç alırsak gidecegimize inanıyorum ama sahamızda kesınlıkle puan kaybetmemeliyiz.Bu antep olsun bjk olsun gs olsun erciyes olsun hepsini yenmeliyiz.Bize düşende stadı doldurup futbolcularımıza olan inancımızı göstermeliyiz

jakobieen 12.04.2007 18:53

[QUOTE=Alişan;209187]..vesteli yenmiş olsaydık 4 sırada olmamız içten bile değildi gerçi kayseri avarajla dört olurdu [/QUOTE]
vesteli yenseydik ikili averajda kayserinin önünde 4. olurduk abiciğim :)
yazına aynen katılıyorum, biraz şansımız olsaydı bu sezon şu ligde ilk ikide olmamız kaçınılmazdı, yanarım yanarımda evimizde kaybettiğimiz o şanssız puanlara yanarım :(

Engin58 15.04.2007 01:23

--->: SİVASSPOR´DA HEDEF BELLİ

[B][COLOR="DarkRed"]SIVASSPORUMUZUN HEDEFI UEFA INSALLAH BUNU BU SEZON BASARIR :SAYGILARIMLA...[/COLOR][/B]

BAYPİPO 15.04.2007 08:08

Ne UEFA sı arkadaşlar takım böyle giderse küme bile düşecek antepede puan verirlerse geri kalan maçlar zaten çok zor onun için pembe gözlükleri çıkarın artık

Ss--58--Ss 15.04.2007 11:00

KIM TUTAR SİVASSPORUMUZU BIZ BU SENE ALLAH ın IZINIYLE UEFA KUPASINA GIDECEGIZ.;)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:36.