![]() |
--->: Erman Toroglu Lig Tv,de Baliliye Kin Kustu.
ben herkese katılıyorum........
|
Arkadaşlar [url]http://www.maraton.com.tr/[/url] adresine girin ve iletişim onal yere erman toroğlu için tepkinizi yazın........
|
pardon bize ulaşın kısmındaymış yanlış yazmışım
|
-->: Erman Toroglu Lig Tv,de Baliliye Kin Kustu.
AYIP BE-ADAMLARIN TEK DERDI SIVASSPORUN ÖNÜNÜ KESMEK
BALILI AYAKKABISINI CIKARTIR KIZARLAR TOPLA DANS EDER KIZARLAR HERKESIN KENDISINE GÖRE SEVINME TARZI VARDIR-BEYLER TEK DERDINIZ SIVASSPORUN YÜKSELISIMI -ONUMU HAZMEDEMIYORSUNUZ YAZIK:YAZIK BEYPINARLI YIGIDO APO |
hep beraber maraton programına yüklenelimde erman haddini aşmamayı öğrensin.. ama kimse ordan alın diye yazmasın.. milleti işinden almayız biz sivaslıyız.. sadece tepki..
|
slm gardaslar sivasta ermonun cevap verilir ama nasilmi anladıgı dilde sivas silesini yiyen vala yüzündeki kızarlılık ömür boyu gitmez biz patron takımı degil aşiret hiç degil bir ittin 3 veya 5 boş sözüyle önü kesilecek kadar basit hiç degiliz evet arkadaşlar ben bir sivaslı için bir ermoyu kurban etmeye hazirim imranlili sinan ha sivaslılarada canım feda
|
arkadaşlar bu erman denen herif ipin ucunu kacırdı sivasspordan
ne istiyor bilmemki ağzına dolamış baliliyi adeta kin kusuyor birisi cıkıp bu edepsiz adama haddini bildirmesi lazım dili çok uzamış uzayan dilini ...... lazım |
sen konulşdun erman haddini fena aşıyosun ş......... liğe gerek yok
haddini bil |
Herkes hakli sizlere katilmamak mumkun degil gardaslar bunlar bana bir oyun gibi geliyor sivassporun önünü kesmeye calisiyorlar bizlerde buna seyirci kalacagimizi saniyorlar ama cok yaniliyorlar sadece sivasspor .com olarak 26863 taraftar var bunlar isterse adami tükürükle bogarlar ERMEN TOROGLU denen adam lafinin önü arkasini biliyen biri 70 milyonun ününde kullandigi kelimeler küstahca ve terbiyesilik kisacasi seviyesis insan haydi su adamin terbiyesini verelim HADI BILGISAYAR BASINA....
|
-->: --->: Erman Toroglu Lig Tv,de Baliliye Kin Kustu.
[QUOTE=merkez_emre;210315]balili süt den cıkmıs ak kaşık değil ,ama fazla abartmıs[/QUOTE]
Evet gardasım haklisın takimimizin basını yakmaya ne hakkı var bulent hocanın buna bi dur demesi lazım dır artik burası israil degil... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:08. |