![]() |
-->: Sivasspor/Bjk. maç fotoğraflarımız
Fotoğraflar için teşekkürler.Benim geçen hafta çekemediğim taraftar resimlerini bu hafta siz fazlasıyla çekmişsiniz:)
|
--->: Sivasspor/Bjk. maç fotoğraflarımız
İŞTE GERÇEK YİĞİDOLUK BUDUR YAĞMUR ÇAMUR DEMEDEN SİVASSPOR'UMUZA DESTEK VEREN TÜM TARAFTARIMIZA ve ÖZELLİKLE CÜSSKB TEŞEKKÜRLER
|
aynur abla sizi destekliyorum ama maçlarda davul çalmayın yada çalmayı bilen arkadaşlara çaldırın maç özetlerini izlerken o davulların sesi okadar kötüydükü ama lütven yanlış anlamayın
|
-->: Sivasspor/Bjk. maç fotoğraflarımız
Ellerinize saglik aynur kardes resimleri bizlerle paylastiginiz ve sivasporu yalniz birakmadiginiz icin tesekur ederim keske bizlerde maclara giderek destek olabilsek ama günlümüz rahat sizlergibi degerli taraftarlari var.
selemlar.DK. |
-->: --->: Sivasspor/Bjk. maç fotoğraflarımız
[QUOTE=1967_Dernek_Serkan;214205]aynur abla sizi destekliyorum ama maçlarda davul çalmayın yada çalmayı bilen arkadaşlara çaldırın maç özetlerini izlerken o davulların sesi okadar kötüydükü ama lütven yanlış anlamayın[/QUOTE]
Olumlu eleştiriye her zaman açığız;) arkadaşlarımız davulu iyi çalabilmek için çalışmalar yapacaklar. |
sivas bjk maçına çok üzüldüm
hiç sevmedigim birin ci lig takımların dan birtanesi bjk gelipte sivastan 90+2 de tesadüfen attıgı golle 3 puanı alması zoruma gitti sivas spor bu bjk yı elinden kaçırdı olsun canları sgolsun kalan maçlarında başarılar dilerim sivas sporuma |
Bu güzel resimler icin cok tesekkürler Aynur Hanim
|
Çağdaş demokrat aydın [COLOR="Red"]TÜRK[/COLOR] gencini,[COLOR="Red"]SİVASSPOR[/COLOR]'u desteklemek için,bir pazar gününü bile feda ederek yağmuru bile dinlemeden gördüğüm şu görüntüler karşısında çok duygulandım.Kötülere,küfüre,çirkinliğe inat başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim [COLOR="Red"]CÜSSKB[/COLOR],yolunuz açık olsun.
|
Sizleri bu güzel desteğinizden dolayı kutluyorum.
Çok güzel görüntüleri bizlerle paylaştığınız için size teşekkür ediyorum. Umarım bundan böylede yine böylesine güzel bir destekle, sizleri hep takımımızın yanında görürüz. |
kutlarım sizleri resimler zor şartlara ragmen çok güzel olmuş hiç dinmeyen yagmura ragmen gelen hiç aldıriş etmeden yılmadan takımlarını yürekten desteklediler herkes semsiyesi altında ıslanmadan maçı izledi ama gercek taraftarlar ve özellikle bayanlara helal olsun
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:27. |