SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   AÇIĞIMIZI BJK KAPATIYOR. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=11270)

sivas_kangallı 23.05.2007 19:20

--->: AÇIĞIMIZI BJK KAPATIYOR.

hayırlı olsun inş sivasımızdan güsel futbolcular da çıkar artık..

ASTALA VISTA 23.05.2007 20:30

SIVASSPOR YÖNETICILERI AYAKTAMI UYUYOR
BJK GELSIN SIVASIN YETENEKLI FUTBOLCULARINI SECIP BEGENIP ALSIN SIVASSPORDA BASKA YERLERDE FUTBOLCU ARASIN DURSUN
HEP BOYLEDIR ZATEN SIVASIN PARASINI DISARLARDAN GELENLER YEDIGI GIBI FUTBOLCULARINIDA DISARILARDAN GELENLER ALIP GÖTÜRÜR
BJK NIN YAZ OKULU ACMASINA SAPKA CIKARTANLARA HAYRET EDIYORUM
NEDE OLSA BUYUK KLUPLERDEN BIR TAKIM
SIVASSPORLUYUM DIYE GECINENLER ZATEN SURADA SIVASSPOR SUPERLIGE CIKASIYAKADAR 4 BUYUKLERI TUTUYORLARDI GERCI HALENDE DEVAM EDIYORLAR AMA NEYSE
SIVASSPOR YAZ OKULU ACSA BU KADAR SEVINMEZLER.ISTIRAK EDENLERDE FAZLA OLMAZ.
BJK YAZ OKULUNA KATILMA ORANI TAVAN YAPACAK
CUNKU KALPLERINDE FENER,GALATASARAY,BJK YATIYOR

ASTALA VISTA 23.05.2007 20:32

BU KONUNUN BASLIGI ACIGIMIZI BJK KAPATIYOR DEGIL!!!!!!!!!!!

BJK SIVASTA FUTBOLCU AVINDA OLMASI GEREKIRDI!!!!!!!!!!

çılgın-sedat 23.05.2007 21:14

-->: --->: AÇIĞIMIZI BJK KAPATIYOR.

[QUOTE=ozkan0618yigido;218092]bjk den gelen hayır hiç olmasın daha iyi[/QUOTE]

işenemi gelmedi
yoksa zorunamı gidyoo

samet yıldız 23.05.2007 21:43

inşallah bende gidecem........................

yigidoyuz06 23.05.2007 21:52

herkes tebrik ediyor nasıl insansınız arkadaşlar ? burası SİVAS istanbul değil ! istanbul yalakalarını şehrimizde görmek istemiyoruz ! gereken zamanı gelince yapılır ...saygılarımla ANTİSTANBUL

YAKISIKLI_SEY 24.05.2007 01:55

UMARIM BJK GENC YETENEKLERİMİZİ ELİMİZDEN ALMAZ BUNU BENCE SİVASSPORUN YAPMASI DAHA GÜZEL OLURDU SELAMLAR

Dağcı 24.05.2007 08:34

SEN YAPMAZSAN, BAŞKASI YAPAR...

[B]Sivasspor altyapıya gereken önemi vermiyor...[/B]

Besyo_cu 10.06.2007 16:00

Kartallar Sivas'tan çıkacak

Kartallar Sivas'tan çıkacak
Sivas'ta, ''Beşiktaş Yaz Futbol Okulu'' açıldı. Sivas Türk Telekom Tesisleri'nde futbol okulunun açılışı nedeniyle düzenlenen törende konuşan Sivas Valisi Veysel Dalmaz, güzide bir takım olan Beşiktaş'ın futbol okulunun açılışında bulunmaktan memnuniyet duyduğunu kaydetti.

Bunun gerçekten alkışlanacak bir gelişme olduğunu ifade eden Dalmaz, ''Anadolu'da futbol adına, spor adına çok güzel gelişmeler var. Türkiye'de şimdi artık alt yapıya önem verilmeye başladı. Kaynağı başka yerde değil, kendi özümüzde arayalım'' diye konuştu.

Bu futbol okuluyla birlikte birçok yıldız futbolcunun yetişeceğini inandığını anlatan Dalmaz, şöyle konuştu: ''Ben bu gençlerimizi gördükten sonra geleceğimizden ümitli olarak rahat rahat konuşabiliyorum. Şimdiye kadar belli bir takımla angaje olmadık. Her ne kadar oğlumuz Beşiktaşlı olsa da biz biraz tarafsız kalalım dedik. Ama ben bu gençleri gördükten sonra artık, ben de bir Beşiktaşlı'yım diye söyleyebiliyorum rahatlıkla ve bu faaliyeti yürekten destekliyorum.'' Beşiktaş Özkaynak Düzeni Genel Koordinatörü Mehmet Ekşi ise Anadolu'daki futbol potansiyelinin değerlendirilmesi konusunda kulüp başkanları Yıldırım Demirören'in kendilerine çok büyük destek verdiğini kaydetti.

Bu nedenle Anadolu'da Beşiktaş olarak 50'ye yakın oluşumları olduğunu ifade eden Ekşi, ''İnşallah bunu daha da yükselteceğimize inanıyorum. Gençleri ve çocukları geleceğin İbrahim Toraman'ı yapmak istiyoruz. Burada gerçek bir potansiyel var. Biz de bu potansiyeli desteklemeliyiz'' dedi. Yaz okulunun sorumlusu Nurcan Şen ise okullarında yaz tatili boyunca planlı, disiplinli, spor ahlakını ön planda tutan uzman hocalar gözetiminde çalışmalar yapılacağını belirterek, yeteneğiyle göz dolduran öğrencilerin Beşiktaş'ın alt yapısına kazandırılacağını söyledi. Konuşmaların ardından Mehmet Ekşi, Vali Veysel Dalmaz ile Sivas Garnizon Komutanı Tuğgeneral Fahri Erenel'e Beşiktaş forması, Dalmaz ise Ekşi'ye Sivasspor forması hediye etti. Daha sonra okulun açılışını yapan Dalmaz, Erenel ve Ekşi futbol okulundaki öğrencilerle fotoğraf çektirdi.

Divriği58- 10.06.2007 16:25

--->: Kartallar Sivas'tan çıkacak

BENCE BU UTANC VERICI BIR DURUMDUR YILLAR CA BIZIM YETISTIRDIGIMIZ BIZIM DERKEN SIVASIN YETISTIRDIGI FUTBOLCULAR UCUZ PARALARA BUYUKLERE GITTI BASKA TAKIMLARA GITTI AMA BENCE SIVASSPORA GELMESI BURDAN BUYUKLERE GITMESI GEREKIYODU DUSUNSENIZE BIR UMIT OZAT HASAN KABZE IBRAHIM TORAMAN BIZDEN GITSEYDE NE PARALAR KAZANIRDIK BENCE BJK NIN BU OKULU ACMASI SIVASSPORUN ZARARINADIR

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:28.