![]() |
--->: Sizin Kadronuz
Bence eger bu Brink gelecekse, bize bir 10 numara, bir ve bir sol yeterde artar bile. 10 numara en iyi aday bence 100% Yusuf Simsek, Takimin maestrosu olur kesinlikle. Sag kanata en iyi Emrah Eren uyar sola ise Volka Yaman olabilir fakat biraz hayal gibi, ama digerleri kesinlikle düsünülmeli.
Ayrica 4 forvet oyuncumuz var baskasina ne gerek var ????? |
PETKOVİÇ KALE ÖMER ÇATKIC
HAKKI DEVANS MURAT SÖZ.......... YABANCI .... KÜRŞAT HAYRETTİN ....MAHMUT HANİFİ CEM CAN........EMRAH EREN SERGIO ORTASAHA KEMAL ARSLAN M.NAS ................YASİR YABANCI ............MOHAMMET 0LCAN ADIN .......MURATHACIOGLU M.YILDIZ..........CVTKOV BALİLİ.......... BOYA ASIL YEDEK NOT:Yabıncı cok kaliteli olması şartıyla. 5 tanede gelecegi olan genç |
Eger Volka Yaman olmazsa, Carrusca iyi bir aday çünkü GS oynatmiyacak onu !!
|
Hayal etmiyelim biraz gerçekçi olalim
Kadro su sekilde olmali -----------------Runje Cem Can-------Brink---------Hakki---------Hayrettin --------------------Fransergio Emrah Eren---------Yusuf Simsek-----------Carrusca --------Mehmet Yildiz---------Pini Balili Ayrica yedek bir ön libero sart |
Runje'yi nerden çikardim Petkoviç demek istedim
|
-->: Sizin Kadronuz
[QUOTE=sinan-58;223121]buffon
-------------------- zambrotta puyol tery hayrettin ------------------ ronaldınho gurhan kaka c. ronaldo --------------- balili mehmet işte gelecek sezona bu kadroyla çıkarsak garanti şampıyonuz:)[/QUOTE] burda biraz uçtum işte gerçek kadro petkoviç (2. kaleci eski kalecimiz vedat olmalı) -------------------------------------- cem can brink hakkı hayrettin ----------------------------------------- fatih egedik gurhan olcan mohammed ali ------------------------------------------- balili mehmet |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:42. |