![]() |
-->: SEÇMELERDE HAYAL KIRIKLIĞI
[QUOTE=mesut_tncsvs;224575]kardeşler gidenlerden 30 ytl istediler [/QUOTE]
ayıp be bu kadar olmaz, hep diyorumya sen elin brezilyalısına, israillisine, büyük takımların artıklarına milyon dolarları say, sivassporda oynamak için can atan gençlerden utanmadan sıkılmadan para topla, yazık... |
SEÇMELERDE HAYAL KIRIKLIĞI
[B][B]Sivasspor yönetiminin alt yapıya çok da önem verdiğini sanmıyorum 2 yıldır Türkcell Süper Ligin'de mücadele eden bir takımın alt yapısından 1 tane fotbolcu çıkmaz mı ya?
Enteresan...[/B][/B] |
-->: SEÇMELERDE HAYAL KIRIKLIĞI
kardeşlerim artık sesimizide çıkarmamız lazım bilmem siz nsl düşünüyosunuz
yazık günahtır ya başta söyleselerdi yemin billah götürür verirdim ama bir anda çıkıp 30 ytl istemek nerden çıkıyor? o paralardan yetkililerin haberi var mıydı? |
--->: SEÇMELERDE HAYAL KIRIKLIĞI
KALDIRIM MUHENDISLERINDEN SIGARA TIRYAKILERINDEN ANTRENÖR OLURSA NE ALTYAPI GELISIR NEDE FUTBOLCULARIN KESFEDILMESINE IZIN VERILIR;;YA MANTELITEE SUU BIZIM TAKIM LIGDEN DUSMESIN IYI FUTBOLCU BIRYERE GITMESINN OLAY BU
|
--->: SEÇMELERDE HAYAL KIRIKLIĞI
30 ytl falan masal kardeş gelen gırdı bizde oradaydık ızledık ..
bi kac kardes ıle konusuldu aralarından 3-5 iyi topcu cıkar .. hatta soyle soylıyeyım HAKAN DURAN dıye bır kardes vardı 90 dogumlu gozukuyor 14 yasında super amatorde oynamıs gecmısı cok parlak sanırım a takımda oynayacak bu sene... yaşı cok genc ama forma kapıcak kabılıyette.. |
-->: --->: SEÇMELERDE HAYAL KIRIKLIĞI
[QUOTE=Anatolia1908;224722]30 ytl falan masal kardeş gelen gırdı bizde oradaydık ızledık ..
bi kac kardes ıle konusuldu aralarından 3-5 iyi topcu cıkar .. hatta soyle soylıyeyım HAKAN DURAN dıye bır kardes vardı 90 dogumlu gozukuyor 14 yasında super amatorde oynamıs gecmısı cok parlak sanırım a takımda oynayacak bu sene... yaşı cok genc ama forma kapıcak kabılıyette..[/QUOTE] Arkadaşıma Katılıyorum gençlerin 30 ytl sine muhtac bir klup değil sivcas uydurma bana görede arkadaşımızda ordaydı söylüyor |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:18. |