![]() |
resmine baktinmi
16 yasindaki cocuga benziyo ama insallah hayirlisi olur bi his var icim de bu oyuncu türkiyenin en iyi oyuncusu olacak aha buraya yaziyorum |
--->: FATİH ATİK SİVASSPOR„DA
helal sivasa helal fatihimize fatih bizim mahalenin eski sakinlerinden bizim kucukluk arkadasimiz helal beh sana yakisir super ligde sivas gibi idali takimda oynamak ee ne de osla yozgat sarikayali deme hemsom[COLOR="Red"]:D :D :D :D :D [/COLOR]
|
--->: FATİH ATİK SİVASSPOR´DA
cok iyi topcu olcakkk ii oynuyorrr
|
-->: FATİH ATİK SİVASSPOR´DA
Hayirli olsun insallah büyük katkilar saglar faydasi cok olur:D ikinci transferimiz oldu daha cok isler yapcagiz:D
|
hayırlı uğurlu olsun...........
|
fatih atik iste bu arkadaslar - [url]http://www.youtube.com/watch?v=gtQvioeU0vA[/url]
|
--->: SİVASSPOR FATİH ATİKLE 3 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADI
[QUOTE=muhendis58;224868]geçen sene de hilmi gelmişti Allah Aşkına gören varmı hilmiyi HİLMİ MIHÇI yı[/QUOTE]
[COLOR="Magenta"][FONT="Arial Black"][I]BEN GÖRDÜM YA Bİ KERE GALİBA BJK MAÇIYDI KALE ARKASINDA ISINIYORDU BAŞKA DA GÖRMEDİM[/I][/FONT][/COLOR] |
[QUOTE=besiktas58;224912]resmine baktinmi
16 yasindaki cocuga benziyo ama insallah hayirlisi olur bi his var icim de bu oyuncu türkiyenin en iyi oyuncusu olacak aha buraya yaziyorum[/QUOTE] SANA KATILIYORUM ARDA GİBİ BİŞEY OLUR BU 3 BUYUKLERE GIDER |
-->: FATİH ATİK SİVASSPOR´DA
fatih yozgatli idi unutmadiysam................. sivasa yakin diye de gelmistir
|
:D schalkedeki mesut özile benzıyormuş oyunu teknıgı fransadakı ark. söledi cok ii dedi :D
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:40. |