SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Nostalji Sivasspor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=25)
-   -   AMİGO İHSAN (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=118)

onur58 14.02.2005 18:21

huzur içinde yatsın.allah gani gani rahmet eylesin inşallah mekanı cennet olmuştur amigo ihsan abinin tüm sivas onunla gurur duyuyor

doktor 09.03.2005 13:29

kendisini tanımıyorum ama
...amin....
allah rahmet eylesin

Unnamedplayer 10.03.2005 15:36

BEn Amigo İHSAN'In öz yegeniyim ve cocuklukdan berı yanı aklım yettıgınden berı Sivasspor maclarına giderim eger sıvasdakı maclara gelen arkadaslar varsa yenıcerı grubuyla benı tanırlar benım de adım ihsan bi arkadasım demıs sampiyon olunca pankart acalım diye bize yanı ailesine verilen bilgilere göre sivasspor sampiyon olunca ilk torenlerden bırı takım halınde yonetımınden futbolcusuna calısanlarına kadar kupayla bırlıkte İhsan amcamın mezarını ziyaret edilecekmiş...
ALi İHSAN YAZARLI

BROTHERS58 10.03.2005 17:51

[quote=CAGLAYAN]Altmışyedi'de doğdu aşkımız
yiğidolardır,bizim adımız
Ölümüne,sana sevdalıyız
Gözbebeğisin sivaslının,SİVASSPOR'UM
KIRMIZ,BEYAZ YAKIŞIR SANA
Rütbeni takmışsın,üç yıldızınla
Selam duruyor,bak 3 büyükler sana
gözbebeğisin sivaslının,SİVASSPOR
Uğruna nice canlar verdik
Dimitri'yi yavuz'u ,tabut mehmedi,de seyrettik
Amigolar amigosu ihsanı kalbimze gömdük
gözbebeğisin sivaslının SİVASSPOR'UN[/quote]

ABİ AGZINA SAGLIK NE GÜZEL YAZMISSIN.ALLAH RAHMET EYLESİN ŞAMPİYONLUK MAÇIMIZDA,
ANISINA SAYGI DURUŞUN DA BULUNUP,DUALAR EDELİM.İŞTE BÖYLE SİVASSPOLULARDA VARMIŞ.ŞİMDİ SİVASSPORLU OLMAKLA BİR KAT DAHA GURUR DUYDUM.

1954adanasporlular 11.03.2005 19:42

AMİN basınız sagolsun................................

CAGLAYAN 26.03.2005 15:41

[quote=tolga06]AMİGO İHSAN ve SİVAS SPOR LU OLMAK...

14 yıldır sivas tan uzak yaşıyorum... ama her fırsatta sivas spor maçları için sivasa gelirim fırsat buldukça. ve her geldiğimde taraftarlar arasında Amigo İhsan konuşulur... Ve bizden yaşca eski olanların gözleri o çimenlerin tel örgünün üzerinde Amigo İhsan ı arar. Onu tanımak isterdim tabi... Ama aramızdan ayrılışının ardından hala bu kadar canlı konuşulabiliyorsa bir insan ne mutlu ona ve onu konuşanlara... Ruhun Şad olsun AMİGO İHSAN... Yiğidoları şampiyonluğa giderken görseydi keşke.... Tüm kardeşlerime selamlar... Ankaraya maça bekliyoruz... Metin Çiğdem /Ankara[/quote]

ah Keske Rahmetli bugünleri bir görseydi.

karli-58 26.03.2005 15:54

Su üc günlük dünyada,yasayip geride güzel seyler birakmak ne kadar güzel.Önemli olanda bu zaten.Bosuna yasanmamis demekki.
Allah rahmet eylesin.

serkankustarci 26.03.2005 18:28

RAHMETLİ BABAM ANLTIRDI AMİGO İHSANI...
ÖYLE BİR BAĞIRTIRDİKİ TRÜBÜNLERİ ,TAA HÜKÜMETİN ORADAN DUYULURDU SESİ DİYE
İKİSİNİNDE BUGÜNLERİ GÖRMESİNİ İSTERDİM
ALLAH RAHMET EYLESİN ...

kral58 26.03.2005 19:56

allah rahmet eylesin

V1CT0RY 26.03.2005 20:56

[color=darkred][i][b]walla tanımıorum[/b][/i][/color]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:57.