![]() |
TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİMİZ VAR EN GÜZEL CEVABI ONLAR VERECEK..
|
ALLAH BUTUN SEHITLERIMIZIN MEKANINI CENNET EYLESIN. AILELERINE SABIR VERSIN. BUNU YAPANLARINDA BELASINI VERSIN...
ALLAH TURKU KORUSUN VE YUCELTSIN. NE MUTLU TURKUM DIYENE SEHITLER OLMEZ VATAN BOLUNMEZ EZAN DINMEZ BAYRAK INMEZ.. |
[quote=gunay][size=2][color=blue][b]allah rahmet ve magfiret eylesin.... zaten onlar su anda en iyi mertebeye eristiler darısı bizim gibilere[/b][/color][/size][/quote][color=blue][size=2]AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİN[/color][/size]
|
ASKERLERIMIZE ALLAHTAN RAHMET YAKINLARINA BASSAGLIGI DILERIMVE AYRICA TÜM TÜRK MILLETININ BASI SAG OLSUN.
UNUTMASINLAR BU O:::: COCUKLARI BU SARKI BURDA BITMEZ BIR ÖLÜR BIN DOAGARIZ. |
Allah Allah, Allah Allah, cok sasirdim. Ben bu siteyi Sivasspor`un sitesi saniyordum. Eger Türkiye`deki siyasi olaylarin tartisildigi bir siteyse neden en üstte Sivasspor yaziyor onu anlamis degilim. Arkadaslar, bu forumlarda siyaseti birakin. düsüncelerinizi baska sitelerde acikliyabilirsiniz. Hackerlerin agzini sulandirmayin! Bi siteye giren insanlarin % 90 i sivasimizin sportif alanlarindaki basarilarini takip ediyor. Kusura bakmayin ama provokasyona hic gerek yok. Saygilar, sevgiler!
|
[quote=sarkislali]Allah Allah, Allah Allah, cok sasirdim. Ben bu siteyi Sivasspor`un sitesi saniyordum. Eger Türkiye`deki siyasi olaylarin tartisildigi bir siteyse neden en üstte Sivasspor yaziyor onu anlamis degilim. Arkadaslar, bu forumlarda siyaseti birakin. düsüncelerinizi baska sitelerde acikliyabilirsiniz. Hackerlerin agzini sulandirmayin! Bi siteye giren insanlarin % 90 i sivasimizin sportif alanlarindaki basarilarini takip ediyor. Kusura bakmayin ama provokasyona hic gerek yok. Saygilar, sevgiler![/quote]
[size=2][color=darkblue][i][b]ÖNCE VATAN, MİLLET SEVGİSİ. BİZİM YAPTIĞIMIZ PROVOKASYON DEĞİL. VATAN SEVGİSİ.....(ayrıca bu bir siyasi olay değildir. her zaman gündemde kalması gereken bir olaydır.) [/b][/i][/color][/size] |
[quote=gkhnszksn][b][color=darkred][size=2]Askeri araç mayına çarptı: 4 şehit
Siirt’in Gabbar Dağı’na operasyona giden askeri konvoydaki bir araç mayına çarptı; ilk belirlemelere göre 4 asker şehit oldu. Şırnak'ın Eruh İlçesi yakınlarındaki Gabbar Dağı’nda PKK’lı teröristlere yönelik olarak 2 gün önce yoğunlaştırılan ve hava destekli devam eden operasyonlara katılmak üzere, Siirt’ten bu sabah saatlerinde askeri bir konvoy operasyon bölgesine hareket etti. Konvoydaki bir aracın, Gabbar dağı eteklerinde teröristler tarafından yola döşenen mayına çarpması sonucu, kimliği henüz belirlenemeyen 4 asker şehit oldu. Bu arada şehit olan 4 askerin kimliği tespit edildi. Patlamada piyade komando erler Mehmet Koçin, Selim Karabul, Necdet Demirel ve Ali Çakmakçı şehit oldu. Şehit askerlerin cenazelerinin de Siirt 3. Piyade Tugay Komutanlığı'nda düzenlenecek törenin ardından memleketlerine gönderileceği belirtildi.[/size] [/color][/b][/quote] [size=2]ŞEHİTLERİMİZE ALLAHTAN RAHMET,YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: UNUTMAYIN ANALAR ŞEHİTLER ÖLMEZ,VATAN BÖLÜNMEZ [/size] |
sarkislali demiş ki:
Allah Allah, Allah Allah, cok sasirdim. Ben bu siteyi Sivasspor`un sitesi saniyordum. Eger Türkiye`deki siyasi olaylarin tartisildigi bir siteyse neden en üstte Sivasspor yaziyor onu anlamis degilim. Arkadaslar, bu forumlarda siyaseti birakin. düsüncelerinizi baska sitelerde acikliyabilirsiniz. Hackerlerin agzini sulandirmayin! Bi siteye giren insanlarin % 90 i sivasimizin sportif alanlarindaki basarilarini takip ediyor. Kusura bakmayin ama provokasyona hic gerek yok. Saygilar, sevgiler! SEVİNCİMİZİ NEŞEMİZİ HUZURUMUZU BOZULUYORSA ,ŞEHİTLER VERİLİYORSA ,TEPKIMİZİ GÖSTERMELİYİZ BUDA VEYA DIŞARDA ÖNCE VATAN BUNU UNTMAYALIM |
[quote=sarkislali]Allah Allah, Allah Allah, cok sasirdim. Ben bu siteyi Sivasspor`un sitesi saniyordum. Eger Türkiye`deki siyasi olaylarin tartisildigi bir siteyse neden en üstte Sivasspor yaziyor onu anlamis degilim. Arkadaslar, bu forumlarda siyaseti birakin. düsüncelerinizi baska sitelerde acikliyabilirsiniz. Hackerlerin agzini sulandirmayin! Bi siteye giren insanlarin % 90 i sivasimizin sportif alanlarindaki basarilarini takip ediyor. Kusura bakmayin ama provokasyona hic gerek yok. Saygilar, sevgiler![/quote]
bu siyasi bi olay deil gardaş ŞEHİTLERİMİZE ALLAHTAN RAHMET AİLELERİNE SABIR DİLİYORUM |
Türk hackerler sanal PKK'nın sesini kesti.
Türk hacker topluluğu olan Birleşik Hack Topluluğu (Sanalsuclular- Loginhack-Hackermerkezi) tarafından durduruldu. Terör örgütü PKK'nın internetteki sesi olan [url]http://www.pkkonline-kongragel.tknın[/url] yayınları, bu sabaha karşı Türk hacker topluluğu olan Birleşik Hack Topluluğu (Sanalsuclular- Loginhack-Hackermerkezi) tarafından durduruldu. Sitenin yasadışı bölücü yayınlarına son veren Türk hackerlar anasayfayı indeksleyerek, Atatürk portresi, Türk bayrakları ve mehter marşı ekledi. Terör örgütü PKK'nın sanal alemdeki sesi olan ve bölücübaşı Abdullah Öcalan'ın İmralı'dan avukatları aracılığıyla gönderdiği mesajları yayınlayan "http://www.pkkonline-kongragel.tk" isimli internet adresinin yayını, bu sabaha karşı Türk hackerlar tarafından durduruldu. Sitenin anasayfasına girerek indeks atan Birleşik Hack Topluluğu (BHT) üyeleri, Atatürk portreleri ve Türk bayraklarıyla süsledikleri sayfaya bir de mehter marşının MP-3 formatındaki müziğini ekledi. BHT üyeleri ayrıca, sitenin ana sayfasına terör örgütü PKK'ya yönelik bir de mesaj bıraktı. BHT üyeleri mesajda şu ifadelere yer verdi: "Şehitlerim, gazilerim emin olsun. Kanımızın son damlasına kadar Türkiye'mizi yılanlardan koruyacağımıza, yılanlardan olmayacağımıza, vatanımızı satmayacağımıza, kaçanlardan olmayacağımıza yemin ederiz." Bir süredir, kendisini sitenin ve terör örgütünün bilgi işlem sorumlusu olarak tanıtan Tahsin Talep'ten tehdit mailleri alan ve PKK bilgi işlem servislerinin Türk hackerlara karşı savaş açtığını öğrenen BHT üyeleri, söz konusu siteyi 1 hafta süreyle izlemeye aldı. Kendilerinin geliştirdiği "İp Dinleme Metodu"yla siteyi takibe alan Türk hackerlar, bu sabaha karşı Tahsin Talep'in online olduğunu görünce, kendisine sahte bir "siteniz hacklenmiştir" maili gönderdi. Talep, hemen siteye girerek kontrol etmek isteyince "solucan" olarak adlandırılan tuzağa yakalandı. Sitenin domain paneline ulaşarak şifreleri ele geçiren BHT üyeleri, anasayfaya indeks attı. Sayfayı Atatürk portreleri ve Türk bayraklarıyla süsleyen hackerlar, siteye girmek isteyen PKK sempatizanlarına da bir sürpriz hazırladı. Adres yazıldıktan sonra indekse yönlendirme yapılan internet sitesini, 10 saniye sonra Mehter Marşı çalacak şekilde düzenlediler. Geçtiğimiz aylarda, bölücü terör örgütü elebaşı "Abdullah Öcalan'a özgürlük" isimli kampanya açan ve İngilizce, Almanca, Türçe ve Kürtçe olmak üzere 4 dilde yayın yapan internet sitesi, özellikle Avrupa'da yaptığı yayınlarla sempatizan topluyordu. Sitenin domain haklarını şimdilik ellerinde bulunduran BHT üyeleri, bölücü örgütün diğer internet sitelerini de kısa zamanda yok edeceklerini bildirdi. Özellikle terör örgütlerinin internet sorumlularından sitelerinin çökertileceği yönünde tehdit aldıklarını kaydeden Türk hackerlar, düzenli ve paylaşımcı çalışmalarla bugüne kadar yapılan tüm sanal saldırıları kayıpsız atlattıklarını ifade etti. 2000 yılından bu yana yaptıkları sanal savaşlarla Türk bayrağını dalgalandırdıklarının altını çizen BHT'liler, her zaman sanal alemde sınır nöbeti tutacaklarını vurguladı. İHA GençTürk Haber 14 Temmuz 2005 14:35 [b][i][/i][/b] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:49. |