![]() |
selamlar
[SIZE=2]Ben viyanadan mesut eger mümkünse yeni stadimizin fotograflarinida cekip yayinlarsaniz seviniriz. Simdiden tskler....[/SIZE]
|
Stadin üstünün Kapatilmasi,kale Arkasinin Yapilmasi Falan 1.5 Sene Sürer..2006 Sonu Gibi!!bana öyle Geliyo Yani!!!boşuna Umutlanmayalim..gerçekci Olalim..gurbette Olan Yiğidolari Doğru Bi şekilde Mevcut Durumdan Haberdar Edelim!!!
|
[QUOTE=mesut1982][SIZE=2]Ben viyanadan mesut eger mümkünse yeni stadimizin fotograflarinida cekip yayinlarsaniz seviniriz. Simdiden tskler....[/SIZE][/QUOTE]
[b]MESUT HOŞGELDİN GARDAŞ SENİ ARAMIZDA GÖRMEK BİZİ SEVİNDİRDİ...SEN RESİM İSTE YETER Kİ..[/b] |
onur kendi elleriyle çeker resimleri.. amaç sivas'a ve sivasspor'luya hizmet olsun :)
|
inşallah samsunun stadı gibi üstü tamamemn kapatılır gercekten atmosfer bambaska oluyor ses daha çok çıkıyor bence üstünün kapanması şart...
|
[QUOTE=GeCeVeMaVi58pRf]inşallah samsunun stadı gibi üstü tamamemn kapatılır gercekten atmosfer bambaska oluyor ses daha çok çıkıyor bence üstünün kapanması şart...[/QUOTE]
[b]Stadın üzerinin kapanması ile ses akustiği daha süper oluyor...Tabiki Sivassporumuza daha iyi destek anlamınada gelir bu...[/b] |
[QUOTE=serhankaburcuk][b]Stadın üzerinin kapanması ile ses akustiği daha süper oluyor...Tabiki Sivassporumuza daha iyi destek anlamınada gelir bu...[/b][/QUOTE]
herkes gördü samsunda stadı nasıl inlettıgımızı samsunlular bıle donup kaldılar... |
...
16.500 denmişti...
|
bence o stad yetersiz sivasa
[color=darkblue] [b]o stad sivasa yetmez kardeşlerim onu yapacaklarına tamamen yeniden yapsalar daha iyi olursu..hatta kaptanlar inşaat , verin bize orayı yıkıp yeniden sıfır stad yapalım demiş ama vermemişler..seneye yeni stad isteriz hemde 30 bin kişilik stad[/color][/b]
|
selam arkadaslar
arkadaslar herseye okey ama ne zaman acilacak birde onu yazarsaniz seviniriz yani, elimizde olsa gidecegiz sivas a ustalar la kendimiz konusacagiz ama necare ki elimizde degil. yani uzun lafin kisasi stadimizin ne zaman acilacagindan bizi bilgilendirirseniz bizi memnun ederseniz... Gurbetten selamlarrrrrrrr
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:12. |