SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Bayan Taraftarlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Bir Bayan Olarak Futbolu Sevmek.. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=11917)

emre_fb_58 09.10.2007 06:05

--->: Bir Kadın Olarak Futbolu Sevmek..

[QUOTE=selin58;245515]SİVASLIYIH[/QUOTE]

Antepliler gibi konuştun :)

Kadınların futbolu sevmesi belki zordu ama hani sevdiler mi tam severler ;)

Grup-aleM 09.10.2007 07:15

[B][I][COLOR="Red"]HELAL SİZE BAYANLARIN DESTEKLEMESI GUSEL BIR DUYGU YAW[/COLOR][/I][/B]

kurtay58 12.10.2007 22:08

--->: -->: --->: Bir Kadın Olarak Futbolu Sevmek..

[QUOTE=Disi Kartal_58;241240]ben kapalıda maç izliyorum burda yalan söyleyecek değilim ama biliyosunuz 2 dir sivas bjk yi inönüde yendi ve ben üzülmedim yanımdaki arkadaşlarıma döndüm sizi nasıl yendik dedim çünkü herkes benim sivaslı olduğumu bilir[/QUOTE]

Bu da birşeydir. Ben de kızımı, fanatik yiğido taraftarı olarak yetiştiriyorum. Biraz büyüsün yakında aranıza katılacaktır.

35fulya58 12.10.2007 22:32

Çok güzel bir yazı, bende büyük bir kısmına katılıyorum. Bende babamın tuttuğu takımı tutmaktan büyük zevk ve onur duyuyorum. İyi ki böyle bir durum ve takım tutma olayı olmuş. Teşekkürler babacım.

İnan futbol izlemek ve tuttuğum takımı izlemek bana çok büyük zevk veriyor.

audi 16.10.2007 13:17

Her basarili erkeyin arkasinda bir bayan vardir

EyüphanAydın 16.10.2007 13:36

[B]erkek NE İSE KADIN O erkeğin yapamadıgı işi kadın yapar erkeğin yaptıği işi kadın yapamaz yani HER İKİSİDE BİRBİRİNE MUTAÇTIR AMA ERKEKLER BİRAZ DAHA FUTBOLA ÖNEM VERİYO KADINLARA GÖRE TRÜBÜNLERDE YAKLAŞİK %90 ERKEK %10 BAYANDIR ANİ KADINLARIN BİRAZ DAHA İLGİ GÖSTERMESİ LAZIM[/B]

Medusa 18.10.2007 16:31

bende bi bayan olarak özellikle sivasspor ve milli maçları seyretmeyi çok seviyorum.bazı insanlar yadırgıyo ama olsun..manisa-sivas maçı eminim çok zevkli olacak çok isterdim o maça gitmeyi..

sivaslı yıldız 18.10.2007 17:32

[QUOTE=Medusa;262803]manisa-sivas maçı eminim çok zevkli olacak çok isterdim o maça gitmeyi..[/QUOTE]

Neden gitmiyosun, seninde mi baban izin vermiyo yoksa?.. :)

Medusa 19.10.2007 16:00

[QUOTE=sivaslı yıldız;262817]Neden gitmiyosun, seninde mi baban izin vermiyo yoksa?.. :)[/QUOTE]

bunu hiç sormadım açıkçası:D ama cevabını tahmin edebiliyorum :D
sende gidemiyosun galiba;) bigün beraber bi kaçamak yaparız:D

ibrahim58 19.10.2007 16:13

açıkcası ben bir erkek olarak bazen stadta edilen küfürleri duydukça utanıyorum.bazen yuh bu kadar da olmaz diyorum.maalesef bu husuta kültürümüz rezalet. çocuğunda yaşlısına kadar çok kötü küfürler ediliyor.ben kız kardeşimi alıp stada gitmem mesela.bu yöndeki çalışmalrımız güzel sonuçlanırsa eminim bayan taraftarlarda stadtaki yerini elbette alacaktır.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:11.