![]() |
Kaleci Akinda kaliteli bir kalecidir.
Tabiiki kaleyi hakeden almalidir, maksat Sivasspor kalesinde panter kesilmek degilmi? Hak eden kaleyi alacaktir, bundan hic süphemiz yok. |
HAYK EDEN ALLAR KALEYI
|
[size=2][i]Bence polemik yersiz...
Teknik Direktörümüz sayın Werner Lorant, Çalışanın hakkını çalışana teslim eder...Şüphe olmasın...Kaleyi kim hakediyorsa sahibine verir...İki kalecimizde çok iyi kalede rekabet olması Sivassporumuzun avantajınadır...[/i][/size] |
BENCEDE :wink:
|
[quote=turgutkizgir][b] AKIN BEĞENDİĞİM BİR KALECİ AMA KALE BENİM DEMEKLE OLMUYOR ÇALIŞIP HAK EDİYORSA FORMA HELAL OLSUN PETKOVİÇ VEYA AKIN KALEYİ KİM KORURSA KORUSUN YETERKİ İYİ KORUSUN. İKİNCİ LİGDE İKEN BİLE BEN AKINI YAVUZ DAN DAHA FAZLA TUTUYORDUM. UMARIM BİRİNCİ LİGDE KENDİSİNİ GÖSTERME ŞANSI BULUR...[/b][/quote]
yavuz bi taneydi !! yavuza laf yok ... keşke petkovic yerine yavuz olsaydı... tabi bu benim fikrim seninkine de saygı duyuyorum... |
[size=2][color=blue][i][b]Petkoviç veya Akın farketmez...Önemli olan kaleyi kimin hakettiğidir...
Hocamız Werner Lorant kaleyi hakedene verecektir...Rekabet Sivasspora fayda sağlar...[/b][/i][/color][/size] |
[quote=EnginSoner58][size=2][color=blue][i][b]Petkoviç veya Akın farketmez...Önemli olan kaleyi kimin hakettiğidir...
Hocamız Werner Lorant kaleyi hakedene verecektir...Rekabet Sivasspora fayda sağlar...[/b][/i][/color][/size][/quote] [size=2][i]Kaleye hak eden geçecek...[/i][/size] |
IKISIDE SÜPER KALECILER AMA KIM DAHA IYISE O KALEYE GECER
|
AKIN VEYA PETKOVİC HİÇ FARKETMEZ HER İKİSİNEDE GÜVENİM SONSUZ
|
BENCE AMA PETKOVIC KALEYE GIRER
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:22. |