![]() |
--->: OLAYLARIN ARDINDAN
[QUOTE=TRABZONLUYUZ!!!;235146]bunun 4 eylülü varsa bizimde keleşimiz ve bixier otomatik tüfeklerimiz ayriyetten ölümden korkmuyan taraftarımız var...Biz Trabzonluyuz kafamız kızar papaz vururuz canımız sıkılır ermeni vururuz keyif olsun diye de adam döveriz[/QUOTE]
[B][FONT="Arial Black"]SİZİN DÖGDÜNÜZ ADAM ADAM OLSA SİZE DÖGÜLMEZ TOP TAN TÜFEKDEN KORKSAK MERMİLERDEN TESBİH YAPMAYIZ UŞAGUM DELİKANLI TARAFTAR FUTBOLCUYA DEGİL TARAFTARA SALDIRIR GERCİ SİZ DELİKANLI OLMAZSINIZDA DELİKANLI OLSANIZ BİLENİZE GÜVENİRSİNİN TABANCAYA DEGİL AMA SANMAYINKİ SİVASSI TOPTAN TÜFENKDEN KORKMAZ 4 EYLÜLE BEKLERİZ KOCUMMM 5 TRABZONUNUZA TEK BAŞIMA BEN CIKARIM VARSANIZ BUYUR[/FONT][/B] |
trabzonlu av bayi felan war sende galiba silah markalarını felan sayıp duruyon sivaslı silah kullanmaz bileğine güvenir
yiğidin harman olduğu yerdenik biz gardaş |
tahriklere kapılmayın rakip takımın küstah taraftarlarının sevyesine inmeyin arkadaşlar sivaslı daima centinmen ve mert ve yiğittir
|
-->: OLAYLARIN ARDINDAN
[B]BEYLER SAKİN TRABZONLULAR'IN TAHRİKLERİNE KAPILMAYIN....[/B]
|
arkadaşlar ben trabzoluyum. maçta çıkan olaylar geçekten çok üzücü. o olayları çıkartanlar zaten trabonspor taraftarı değl biz kabullenmiyoruz. biz sizi kardeş takım olarak görüyoruz. maçı izlemişseniz olaylardan 10 dakika önce sivassporu onbinlerin alkışladığını görmüşsünüzdür. 9-10 kişinin yaptığı bu hareketlere sizde prim vemeyin. aramızdaki dostluğa gölge düşürmeyelim. zaten hak edilen cezalar gelecektir bize.
sözün özü olayların nedeni sadee 9-10 kişidir tüm bu olanları trabzon halkına mal etmemenizi ve dostluğumun sürmesi temennisiyle. saygılarımla |
inşallah olaylara çıkaranlara trabzonlu kardeşlerimiz gereken cewabi werir tek temennimided bu yönde
|
ya ne tahriğine kapılmıyacaz abilerim futbola şiddet bulastırmayalım diyoruz ama bu yapılanlara sessiz kalacak değiliz!!! milliyetçiyiz diye geçinyorsunuz lan o futbol katili aymanının yaptığı ırkcılık deılde ne nie direk baliliye çift dalıyo. olayların çıkınca balilinin kaçısını görunce içim acıdı kimse kusura bakmasın bundan sonra ok yaydan çıktı!
|
-->: --->: OLAYLARIN ARDINDAN
[QUOTE=elvisss;235171]arkadaşlar ben trabzoluyum. maçta çıkan olaylar geçekten çok üzücü. o olayları çıkartanlar zaten trabonspor taraftarı değl biz kabullenmiyoruz. biz sizi kardeş takım olarak görüyoruz. maçı izlemişseniz olaylardan 10 dakika önce sivassporu onbinlerin alkışladığını görmüşsünüzdür. 9-10 kişinin yaptığı bu hareketlere sizde prim vemeyin. aramızdaki dostluğa gölge düşürmeyelim. zaten hak edilen cezalar gelecektir bize.
sözün özü olayların nedeni sadee 9-10 kişidir tüm bu olanları trabzon halkına mal etmemenizi ve dostluğumun sürmesi temennisiyle. saygılarımla[/QUOTE] birkaç kendini bilmezin yüzünden kimseye suç atmaya ve savaş açmaya değmez...ama trabzo0nun işi artık çok zor bence..yazık oldu... |
trabzona cok gitim cok ekmeğini yedim gercek tramzonlu beyle olamaz ben be terbiyesiz sözü ve küstahlıgı tramzonluya mal etmiyorum onlar trabzonlu olamaz
|
bızım futbolcularımıza kımse yumruk atamaz bunun 4 eylulu de var ama bız onları alkıslayacaz cunku bı 3 puan daha alacaz ama trabzonlular bunu anlayamaz kafaları basmas hamsı kafalı oldukları ıcın:-)
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:56. |