SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   PFDK CEZALARI KESTİ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=12319)

kakikli 16.08.2007 16:38

--->: PFDK Kararları - 16.08.2007

TÜRK FUTBOLU KAÇINILMAZ BİR ŞEKİLDE KAOSA SÜRÜKLENİYOR.
BEN BU OLAYLARA TEPKİSİZ KALAMAM.
BURDAN SÖYLÜYORUM;EĞER TS İYİ Bİ CEZA ALMAZSA İKİNCİ YARI TS KAFİLESİNE OLACAK SALDIRILARI DÜŞÜNMEK İSTEMİYORUM.
BİZLER TÜRK MİLLETİYİZ, GEREKLİ CEZALARI KURUMLAR KESMEZSE BİZLER İLAHİ ADALETİ YERİNE GETİRİR VE CEZAMIZI KENDİMİZ KESERİZ.
BUNDAN KESİNLİKLE EMİNİM TS CEZA ALMAZSA SİVASTA BÜYÜK BİR CEZA ALACKTIR.
ŞAHSEN BEN KENDİMİ DURDURABİLECEĞİMİ ZANNETMİYORUM...
ŞUAN ÇOK ÜZGÜNÜM, ÇOK SİNİRLİYİM.
A.YILDIRIM BOŞUNA DELLENMİYOR, BU ADAM BU İŞİ YAPAMIYOR İŞTE...
AMA NE GARİPTİRKİ ADAM DEVLETE MİLLETE MEYDAN OKUYOR.
AMA HALUK ULUSOY YÖNETİMİ TÜRK FUTBOLUNU KASOA SÜRÜKLÜYOR, VE DAHA DA KÖTÜ OLACAĞIZ...

Turan 59 16.08.2007 16:41

--->: TS - SİVASSPOR PFDK´DA

PFDK SANA'DA YAZIKLAR OLSUN.HAKLININ YANINDA DEĞİLDE,ZALİMİN YANINDA YER ALDIN SENİDE ŞİDDETLE KINIYORUM.HEPİNİZE YAZIKLAR OLSUN DÜZENİNİZE YAZILAR OLSUN.TÜRK FUTBOLU BÖYLEMİ İLERLEYECEK FUTBOLDA ADALETİ SAĞLAYACAK MERCİİ OLARAK SİZE GÜVENMİŞTİK,SİZEDE YAZILAR OLSUN.BEN HER HANGİ BİR ÜYENİZİ LİNÇ ETMEYE KALKSAM SİZ DOĞANIN KANUNU OLARAK KENDİNİZİ MÜDAAFA ETMEZMİSİNİZ.BÜTÜN PFDK ÜYELERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUM.BENİM SİZE HİÇ Mİ HİÇ GÜVENİM KALMADI,ÇÜNKÜ ADALETİ SAĞLAYAMADINIZ.

Turan 59 16.08.2007 16:43

--->: TS - SİVASSPOR PFDK´DA

SİVASSPOR KULÜBÜ OLARAK HEMEN TAHKİME BAŞVURALIM.KULÜP YÖNETİCİLERİ UYUYOR MU ?

Yiğiter 16.08.2007 16:45

-->: PFDK Kararları - 16.08.2007

yasir sen tam benim adamımsın!

bu arada tsliler bu kararlardan sonra "biz hiç almayız ceza " o zaman diyorlar...çakallar ya:D

Yiğiter 16.08.2007 16:47

-->: --->: TS - SİVASSPOR PFDK´DA

[QUOTE=Agcalli;237259]Yeter ya. Ne zaman sivaslı olacagiz ne zaman bu takıma sahip çıkacağız. Istanbulda sadece 1 milyon sivaslı var diyorlar. Yok şu kadar iş adamımız var diyorlar ama takıma destek çıkan kimse yok. Bu mu sivaslılık ya bu nasıl memlekettir anlamadım. Sahipsiz oldugu için Sivas spor bu cezayı yedi. Neden Trabzondan kimse cezalandırılmadı ? onlar karışmadı mı kavgaya ? saha Trabzonun sahası degil mi. Ne zaman memleketinize sahip çıkacaksınız ne zaman Istanbulluyum yerine gogsunuzu gere gere sivaslıyımmm diyeceksiniz ? Ne zaman FB li GS li BJK liyim yerine övüne övüne Sivas Sporluyum diyeceksiniz ? Bu takım Sivasın doğduğunuz sokaklarında top oynadığınız şehrin takımı. Şimdi büyük adam olmuş kendisi saklasada aslen Sivaslı olan büyük ağalar bu takım sivasın takımı Yunanistanın değil. Sahip çıkın geçmişinize, baba ocağının takımına...[/QUOTE]

kardeş onların cezaları salı günü açıklanacak...onların futbolcularının ceza almasını gerektiren bişey yok demekk ki..

Dağcı 16.08.2007 16:56

PFDK Kararları - 16.08.2007

[B][COLOR="Blue"]Adalete bak... Daha neler göreceğiz... Trabzon'a verilecek cezayı merak etmeye başladım şimdi... :mad: [/COLOR][/B]

LosTie58 16.08.2007 17:00

arkadaşlar trabzonunkilerde açıklanır yakında baya bi ceza alacaklar herkes rahat olsun

boun_58 16.08.2007 17:03

[QUOTE=kakikli;237290]TÜRK FUTBOLU KAÇINILMAZ BİR ŞEKİLDE KAOSA SÜRÜKLENİYOR.
BEN BU OLAYLARA TEPKİSİZ KALAMAM.
BURDAN SÖYLÜYORUM;EĞER TS İYİ Bİ CEZA ALMAZSA İKİNCİ YARI TS KAFİLESİNE OLACAK SALDIRILARI DÜŞÜNMEK İSTEMİYORUM.
BİZLER TÜRK MİLLETİYİZ, GEREKLİ CEZALARI KURUMLAR KESMEZSE BİZLER İLAHİ ADALETİ YERİNE GETİRİR VE CEZAMIZI KENDİMİZ KESERİZ.
BUNDAN KESİNLİKLE EMİNİM TS CEZA ALMAZSA SİVASTA BÜYÜK BİR CEZA ALACKTIR.
ŞAHSEN BEN KENDİMİ DURDURABİLECEĞİMİ ZANNETMİYORUM...
ŞUAN ÇOK ÜZGÜNÜM, ÇOK SİNİRLİYİM.
A.YILDIRIM BOŞUNA DELLENMİYOR, BU ADAM BU İŞİ YAPAMIYOR İŞTE...
AMA NE GARİPTİRKİ ADAM DEVLETE MİLLETE MEYDAN OKUYOR.
AMA HALUK ULUSOY YÖNETİMİ TÜRK FUTBOLUNU KASOA SÜRÜKLÜYOR, VE DAHA DA KÖTÜ OLACAĞIZ...[/QUOTE]

Abi biraz acele etmişsin, TS'ye verilecek cezayı görüp yorum yapmak daha doğru olmaz mı?

semihkilic_58 16.08.2007 17:07

EGer sivassporlu futbolcularımıza bu kadar ceza verıyorlarsa trabzonsporun cezasının daha fazla olması lazım ne ceza verdıler haberı olan varmı - en az 3-0 möalup sayılması ve 4 maç seyırcısız oynamaa cezası hatta para cezası bıle verılmelı

Nightbird 16.08.2007 17:19

[QUOTE=semihkilic_58;237305]EGer sivassporlu futbolcularımıza bu kadar ceza verıyorlarsa trabzonsporun cezasının daha fazla olması lazım ne ceza verdıler haberı olan varmı - en az 3-0 möalup sayılması ve 4 maç seyırcısız oynamaa cezası hatta para cezası bıle verılmelı[/QUOTE]

Şu anda açıklananlar burada, bizlerde bekliyoruz Trabzon ile ilgili kararı.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:11.