SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   KARAR AÇIKLANDI !! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=12408)

harun afacan 21.08.2007 15:56

-->: Ve karar açıklandı!

arkadaşlar bundan sonra sivasa gelen her takımı dövelim nasılsa ceza verilmiyor sahada adam dövene .centilmenlik falan hikaye sonu böyle olur centilmenliğin bu alede çamur yapan .çirkeflik yapan korunuyor AMA BİZ SİVASIN YİĞİT VE DELİKANLI İNSANLARIYIZ BÖYLE BİR ŞEREFSİZLİK YAPAMAYIZ .

ceyhun58 21.08.2007 15:56

--->: Ve karar açıklandı!

ARKADAŞLAR GEÇEN YAZIMDA BELİRTMİŞTİM EN FAZLA CEZA SİVAS SPORA GELECEK DİYE BAZI ARKADAŞLAR BANA KARŞI ÇIKMIŞTI.ADAMLARIN MEDYASI GÜÇLÜ HER GÜN BİR YÖNETİCİSİ ÇIKIP FEDERASYONU TEHDİT EDİYOR BİR ALLAHIN KULU DA ÇIKIP SEN NE DİYORSUN DEMİYOR BİZİM YÖNETİCİLER ÇIKIPTA KARŞI KONUŞMALAR YAPMIYOR 6 FUTBOLCUMUZA CEZA KESİLDİ FORMALİTE CEZAYI 3 İNDİRDİLER EN FAZLA BİZE CEZA KESİLDİ SAHAMIZDA 5 MAÇ OYNASAK 250.000 YTL Yİ ÇIKARABİLİRMİYİZ ŞUNUDA UNUTMAYINKİ 3 PUANI DA BİZE VERMİYECEKLERTAHRİK VAR DİYİP 3 PUANI TRABZON SPORA VERECEKLER TÜRKİYE DE SİVAS DÜNYADA TÜRKİYENİN DOSTU YOK YAZIK...

DursunOZER 21.08.2007 15:58

adeletmi bu ? ALLAH BELANIZI VERECEK....

gençsivaslıyım 21.08.2007 16:00

TAMAM 3 PUANI BİZE VERSİNLER..EN ÇOK CEZAYIDA SİVBASA VERMİŞLER

boun_58 21.08.2007 16:01

[QUOTE=ceyhun58;238958]ARKADAŞLAR GEÇEN YAZIMDA BELİRTMİŞTİM EN FAZLA CEZA SİVAS SPORA GELECEK DİYE BAZI ARKADAŞLAR BANA KARŞI ÇIKMIŞTI.ADAMLARIN MEDYASI GÜÇLÜ HER GÜN BİR YÖNETİCİSİ ÇIKIP FEDERASYONU TEHDİT EDİYOR BİR ALLAHIN KULU DA ÇIKIP SEN NE DİYORSUN DEMİYOR BİZİM YÖNETİCİLER ÇIKIPTA KARŞI KONUŞMALAR YAPMIYOR 6 FUTBOLCUMUZA CEZA KESİLDİ FORMALİTE CEZAYI 3 İNDİRDİLER EN FAZLA BİZE CEZA KESİLDİ SAHAMIZDA 5 MAÇ OYNASAK 250.000 YTL Yİ ÇIKARABİLİRMİYİZ ŞUNUDA UNUTMAYINKİ 3 PUANI DA BİZE VERMİYECEKLERTAHRİK VAR DİYİP 3 PUANI TRABZON SPORA VERECEKLER TÜRKİYE DE SİVAS DÜNYADA TÜRKİYENİN DOSTU YOK YAZIK...[/QUOTE]

Arkadaşım haklısın... iki gün önce oynanan Sivas-İBB maçının hasılatı 48 milyar imiş yani biz beş maç seyircisiz oynasak toplam kaybımız yine de 250 milyar lirayı bulmayacaktı...

uzun lafın kısası trabzondan daha ağır cezayı biz yedik... çatır çatır paramızı ödeyeceğiz, zaten peşin peşin dayağı da yedik....

zanzara 21.08.2007 16:01

ARKADAŞLAR MAALESEF SİVAS 250 BİN YTL CEZA ALDI AMA TRABZON EĞER 5 MAÇ SEYİRCİSİZ OYNARSA ONLARINDA TARAFTAR GELİRİ KESİLMİŞ OLACAK YANİ EN AĞIR CEZA BİZE DEĞİL ŞU KOŞULDA TRABZONA KESİLDİ.
AMA ENTERESAN OLAN 250 BİN YTL LİK BİR CEZA SİVASSPOR A ÇOK FAZLA ZATEN KAYNAK ÜRETEMİYORUZ.

Yiğiter 21.08.2007 16:05

federasyon ne kadar a ciz bir yönetime sahip olduğunu bir kez daha gösterdi..bu 5 maç itirazlar sonucu 3 e iner..bizim 250 milyar tıkır tıkır ödenir...3puanı da onlaraa verirler..nuri albeyrak merkepler gibi naralar atttı..federasyon da bu naralardan korktu..helal olsun..

Yiğiter 21.08.2007 16:11

adalet adalet diye merkepler gibi bağıranlar..adaleti gördü...uluysoy koltuk sevdası bir kez daha üstün geldi..250milyar futbol tarihinde rekor olmalı..daha büyüğünü hatırlyana var mı..?

CÜSSKB-Aynur 21.08.2007 16:12

[B]Bize verilen ceza çok ağır hem, para cezası aldık,hemde futbolcularımız cezalandırıldı. İşin garip tarafı Bütün Türkiye nin gözü önünde meydana gelen olay da kimin suçlu olduğu bariz bir şekilde ortadayken, Caydırıcı, adil bir karar bekliyorduk, böyle bir muameleyle karşı karşıya kaldık.
Federasyonca verilen TARAFLI KARARI kınıyorum.[/B]

Warda 21.08.2007 16:13

Ey Sivas'ın siyaset güreşçileri haydi Sivasspor'un aldığı haksız bu cezaları düzeltin bakalım. Komedi dünyasına yeni konular ekleyen federasyon aynı zamanda Türk futbolunun neden Edirne'den ileri gidemediğinin örneklerini Dünya ve Türk kamuoyuna sunmuş bulunuyor. Eeee nede olsa Trabzon başkanı AKP nin adamı, federasyon başkanıda hükümet beni yerimden oynatmasın diyor, demekki olur bunlar canım. Siz Sivas'ta Aptullatif Şener'i değilde daha çok Başbakan ve Apdullah Gül'ü alkışlarsanız Sivassporun başına gelenler az bile. Nasıl olsa Şener gitti SİVAS'da BİTTİİİİİİİİİiiiiiiii....[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:47.