SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   OLAY MAÇ YENİDEN! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=12548)

SivasSpor.Com 28.08.2007 19:43

OLAY MAÇ YENİDEN!

[IMG]http://image.haber3.com/spor3/haber/109459.jpg[/IMG]
Futbol Federasyonu, Süper Lig'in ilk haftasında oynanan ve son dakikalarında çıkan olaylar nedenii ile yarım kalan Trabzonspor-Sivasspor maçı için kesin kararını açıkladı.

TFF'nin Beylerbeyi Tesisleri'nde yapılan ve saatler süren Yönetim kurulu toplantısı sonrası açıklanan karara göre Turkcell Süper Lig'in ilk haftasında yapılan ve çıkan olaylar yüzünden tamamlanamayan Trabzonspor-Sivasspor maçı tarafsız sahada ve seyircisiz olarak yeniden yapılacak.

bababey58 28.08.2007 19:45

--->: MAÇ TEKRAR OYNANACAK

ulusoy türk futbolunu adaleti katletmiş tamamen taraflı davranmıştır sivaslı hakkını her demokratik ortamda uefa dahil aramalıdır sivil toplum kuruluşları göreve

ceza_tolga_rep 28.08.2007 19:45

-->: MAÇ TEKRAR OYNANACAK

arkadaşlar yönetim uyuyor mu?bir açıklama yapın adamı deli etmeyin lan??uefaya gidin bişeyler yapın.........

2. yarı trabzon gelmiyecekmi ben biliyorum

yigido Atilla 28.08.2007 19:46

-->: MAÇ TEKRAR OYNANACAK

[B][I][FONT="Verdana"]Bundan sonra Stadlarda cikacak stadt Terörin Tek sorumlusu Adresi Haluk Ulusoydur !!!!!!!

Mac kötü gittiginde Atla stada hakem maci iptal etsin 2 hafta sonra 90 dakika Tarafsiz sahada oyna tekrar Sansini dene maglup takimlar icin bulunmaz bir Nimet ver 250 bin ytl, kazanirsan o parayi tekrar federasyona verirsin Kaybedersen hic sorun yok maci zaten kaybetmissin Bundan sonra ayri bir karar cikmasi durumunda stadlar savas alanina döner. Hic bir macin 90 dakikayi tamamlanmasi imkansizlasir...
Ulusoy ve Ulusoyun kus kaldiranlari vakit kaybetmeden istifa edin ve Ülkeyi Terk edin !!!!!!!!!!![/FONT][/I][/B]

[B][I][FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]TFF E-mail Adresini Bilen yazsin !!!!!!!! [I][B] Kutlayalim bu kararindan dolayi [/B][/I][/COLOR][/FONT][/I][/B]

firtina61 28.08.2007 19:47

--->: MAÇ TEKRAR OYNANACAK

sevgili sivassporlu taraftarlara acikcasi ben bunu yakistiramadim acikcasi.Mac trabzonspora verilmediki mac tekrar oynanacak cikin aslanlar gibin maci alin.Nedir yani bukadar haykiris.Kimse kusura bakmasin ama mac öyle 30saniye ile kazanilmaz.Bakin sizlere bir soru sormak isterim.Düsününki sivasta mac oynaniyor hayati önem tasiyan bir mac ve rakip taraftar maci sivas tribününde izliyor takimi yenik durumdayken birden sahaya atliyor nasil olacak bu is ozaman?Yanlis anlamayin ben kesinlikle sivas taraftari sahaya girdi demiyorum ama bence adaletsiz bir karar cikmadi.Oyüzden yine söylüyorum sivasspor aslanlar gibin cikar maca fenerbahceye karsi oynadigi futbolu sergiler ve maci alabilir hatta alsinda diyorum inanin en samimiyetimle söylüyorum sivasspor tekrarlanacak maci alsin sizin kadar bende sevinecegim.Saygilarimi sunarim.

engin78 28.08.2007 19:48

--->: OLAY MAÇ YENİDEN!

fazla söze ne hacet ..
trabzonlu bir federasyon başkanından da bu beklenirdi.

federasyon tarafsızlığını kaybetmiştir.

yazıklar olsun

özkan özel 28.08.2007 19:48

-->: OLAY MAÇ YENİDEN!

ZALİMİN ZULMÜ VARSA,SEVENİN ALLAHI VAR.KARARI VERİRKEN HİÇMİ UTANMADINIZ.

OsMaN1674 28.08.2007 19:49

arkadaslar tff de calısan adamın biri cıktı trabzonun hakkını yedirmem demedimi bunların hepsi ... olsun yiğidolarımız o macı alacak ALLAHın izniyle

erdalsahin_58 28.08.2007 19:50

-->: OLAY MAÇ YENİDEN!

BUNDAN SONRA BU KARAR BİR EMSAL TEŞKİL EDECEKTİR...
EĞER DÜŞME POTASINDAKİ BİR TAKIM MAĞLUP DEVAM EDİYORSA MAÇA SON 1 DAKİKA KALA SEYİRCİ SAHAYA İNER VE MAÇIN BİTMESİNİ ENGELLER VE MAÇI TATİL ETTİRİR, HER NE CEZA VERİLİRSE VERİLSİN KÜME DÜŞMEKTEN DAHA KÖTÜSÜ OLAMAZ. ALLAH GÖSTERMESİN BİZİM DURUMUMUZ BÖYLE OLSA BEN ŞAHSEN SAHAYA GİRER VE BU MAÇI TATİL ETTİRİR, MAÇIN YENİDEN OYNANMASINI SAĞLARIM, ALACAGIM CEZA KÜME DÜŞMEKTEN TABİİKİ DAHA HAFİF KALIR.

27dr112 28.08.2007 19:50

ÇOK MU KORKTUN ULUSOY ÖYLE YA DA BÖYLE BU GENÇLER O MAÇI ALIR...
250 MİLYAR DA SANA HAMAM PARASI OLSUN...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:25.