![]() |
--->: UEFA´YA GİTMEYECEĞİZ!
Sevgili Başkanım.Aldığın kararlar ne kadar isabetli ve ince mesajlarla dolu,tabii ki anlayana.Seni tüm Sivaslılar adına tebrik ediyor yolun açık olsun diyorum.Helal olsun sana,Sivası layıkıyla temsil ediyorsun.
|
evet BENCE GİTMELİYİZ BÖYLE DEDİKTEN SONRA MAÇ BİZE GELMEZ GİBİ
|
hayırlısı olsun baskanın dediği olur.;)
|
GİDİPTE NAPCAZ FEDERASYON VERMİŞ KARARINI HAKKIMIZ YENMİŞ BİZ SADECE FEDERASYONA SAHADAKİ OYUNUMUZLA KARŞILIK VERMELİYİZ
|
OLSUN BEYLER YİNEDE BAŞKANIMIZ NE EDİYSE O OLUR TEBRİKLER BAŞKANIM
|
Sayin Baskan, varsayalim ki takimimiz sezon sonunda averajla yada 3 puan eksikle küme düstü (Allah göstermesin). Bunun sorumlulugunu tek basiniza üslenebilecekmisiniz, yoksa sapkanizi alip gidecekmisiniz.
Avrupa da hangi ligte olursa olsun bu macin magdur takimin lehine 3-0 tescil edilmsi gerekir. Kurallar vardir. Bu kurallara herkesin uymasi gerekir. Vestel´e yazik degilmi. Gecen yil o onlarda 3-0 hükmen maglup sayilmisti. Kurtlar sofrasinda kuzuluk yapmiyalim, yutuverirler bizi. Hem önümüzdeki maclarda olabilecek taskinliklar da böylelikle engellenebilir.:confused: |
-->: UEFA´YA GİTMEYECEĞİZ!
Bu Düsünce ve bu Mantikla Bir yere varilmaz Ney, mis UEFA,ya gitmeyecegiz. 3 Puana ihtiyacimiz yok Cikip fark yapalim .O,zamanda oynadik 3 puan almak icin sonuc ne oldu alamadik nerden biliyorsunuz tekrarinda 3 puan alacaginizi nerden biliyorsunuz fark yemececeginizi neden 3 Puanimizi almak icin UEFA,ya gitmiyoruz O,zaman Liglerde neden kaliyoruz böyle düsünceyle Futbol oynanmaz Böyle düsünmekle takima zarar verdiginizi bilmiyorsunuz .Takima fikir üretmek istiyorsaniz Takima faydasi olacak fikir üretilsin yoksa Hakkimizi vermekle takimin hakkini karsi tarafa hediye etmek anlamina gelir .Biz nicin liglerde oynuyoruz Puan almak yukarilara takimi tasimak bizim icin Her puan önemli yok biz istemiyoruz 3 puani UEFA,ya gitmiyoruzla ne futbol olur ne takim bir bakmisin Depe takla yerdesin iste o,zaman degil 3 puani tek puaninda ne kadar ise yaradigini anlarsiniz bunu Sayin Mecnun baskanin ve taraftarin bir kez daha vede 10 defa düsünmelerini ümit ediyorum bunu yazmakla bana kimse saldirmasin ben dogru gördügümü yazdim
|
UEFAYA GİTMEMİZE GEREK YOK ARTIK ELİMİZ GÜCLENDİ.EĞER MACI HÜKMEN VERMEZLERSE BASKANIMIZIN DEDİĞİ GİBİ CIKAR ASLANLAR GİBİ MACIMIZI OYNARIZ.
|
her ne kadar mevzuat ve uygulamalar açık şekilde maçın sonucunun 3-0 lehinize tescil edilmesini gerektiriyorsa da, şahsen bu maçın trabzonda ve trabzon seyircisinin önünde yeniden oynanmasını tercih ederim...çünkü sivassporumuzun türkiyenin her yerinde ve her şartta trabzonsporu devirecek gücü vardır...daha önce de bunu bir kaç kez ispatladık...
|
helal sana baskanim...
sen ne dersen o.... kimseyle düsman olmak istemiyoruz... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:44. |