![]() |
-->: MAÇIN ARDINDAN...
[QUOTE=Deliilyasliyiz;249998]boyle bir takıma bu taraftar olmaz.yazık bizlere beaa.taraftar grupları anlasamıyomus.nesinizki siz yanına 3-5 adam alan hurra ben grubum diye cıkıyo.nolacak yani arkadaslar bunun sonunda kimse para falan vermicek.bi araya gelip senkronik bi şekilde tezahurat yapacaz.ne var yani analsamayacak.bi kac kez bu taraftar grubu dediklerinizin arasında bulundum ciddiyet diye bişey yok.sanki mahalleden toplamıslar 10 kişi gelmiş orda bagırıyo.neyse bu konuda daha cok konusuruz da cozumler bi işe yaramıyo.kimsenin burnundan kıl aldırdıgı yok.herkes haklı ne diyelim.[/QUOTE]
[B][I]Sivassporun böyle giderse hic bir zaman Taraftarinin ismini kimse duyamayacak her 15 kisi kafasina göre bir isim bulup bir seyler yapmak isterse takima fayda yerine zarar vermekten baska bir sey degildir. Bir BJK Carsisi, Bursanin Teksasi gibi Taraftar grubu her rakip takimi strese sokar 15, 30 ,50 kisilik gruplarla bu is olmaz yeni bir isimle tek cati altinda toplanilmali. ismin hic bir önemi yok destekleyecegimiz takim kim sivasspor. [COLOR="Red"]ismimiz su olmus bu olmus hic önemli [/COLOR][COLOR="Red"]degil[/COLOR]. Tek yumruk tek yürek tek agizdan takimi desteklemeliyiz yoksa gerisi hikaye .... [/I][/B] |
--->: MAÇIN ARDINDAN...
1-0 olsun bizim olsun dedik oldu :D
|
3 puanların devamı gelir inşallah böyle giderse bu sene çok başarılara imza atacağız gibi...
|
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][CENTER][B][QUOTE=edebiyatisyen;249967]taraftar gurupları dagılmış...maraton fena degildi kale arkasındaki guruplarda iş yoktu.[/QUOTE]
ARKADAŞLAR GRUPLAR HAKKINDA LÜTFEN YORUM YAPMAYIN KİMSENİN HABERİ OLMADAN BAZI İŞLER OLDU BU HAFTA DA BÖYLE OLMAK ZORUNDA KALDI.YOKSA GEREK [COLOR="Red"][FONT="Arial"]BİZ 1967 GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ [/FONT][/COLOR]OLALIM,GEREK MERKEZ TAYFA,GEREK ÇILGINLAR TAKIMA KÜSME GİBİ Bİ DURUM OLMAZ VE OLAMAZDA. [FONT="Arial"][COLOR="red"]YANİ DURUM DÜŞÜNDÜĞÜNÜZDEN ÇOOOOK FARKLI!!!![/COLOR][/FONT][/B][/CENTER][/COLOR][/FONT] |
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][CENTER][B]AYRICA BİZİM BİR TEKSAS BİR ÇARŞI GİBİ OLMAMIZ İMKANSIIIIIZ!!
BİRAZ ÖNCE ARKADASLA BU KONUYU KONUSUYORDUM ACEBA BEN ÖLMEDEN ŞU TEKSAS GİBİ GÖREBİLECEKMIYIM ŞU TRIBUNU DIE HADİ DİYELİM BÜTÜN GRUPLAR BİRLEŞTİ ORTAYA TAŞ ÇATLASA 300 KİŞİ CIKAR E BİZİM ÇEKİRDEK CUMHURİYETİ KURMUŞ TARAFTAR OLDUKTAN SONRA BU TAKIM DEĞİL TEKSAS MERSİNİN "ŞEYTANLAR" GRUBU KADAR BİLE OLAMAYIZ!!!!!!![/B][/CENTER][/COLOR][/FONT] |
arkadaşlar bu takım çok güzel ve değer verilecek olaylar başarıyor lütfen bizlerde sivaslı olarak desteğimizi esirgemeyelim
|
maç eksiği ile 3. sıradayız.takımın bu başarısındaki en büyük pay bence Bülent uygun dur.genç teknik adamı kutluyorum
|
sivasspor süper ligde çok güzel işler başarıyor inş. bu gidişatımız devam eder
|
-->: MAÇIN ARDINDAN...
arkadaşlar gol süperdi ama oynanan oyun hiç iyi degildi özellikle 2.yarı sahamıza hapsolduk çok baskı yedik .kazanmak güzel ama papaz herzaman pilav yemez.lütfen daha dikkatli oynayın
|
--->: -->: MAÇIN ARDINDAN...
[QUOTE=Deliilyasliyiz;249998]boyle bir takıma bu taraftar olmaz.yazık bizlere beaa.taraftar grupları anlasamıyomus.nesinizki siz yanına 3-5 adam alan hurra ben grubum diye cıkıyo.nolacak yani arkadaslar bunun sonunda kimse para falan vermicek.bi araya gelip senkronik bi şekilde tezahurat yapacaz.ne var yani analsamayacak.bi kac kez bu taraftar grubu dediklerinizin arasında bulundum ciddiyet diye bişey yok.sanki mahalleden toplamıslar 10 kişi gelmiş orda bagırıyo.neyse bu konuda daha cok konusuruz da cozumler bi işe yaramıyo.kimsenin burnundan kıl aldırdıgı yok.herkes haklı ne diyelim.[/QUOTE]
[FONT="Arial Black"]ek olarak şunu söyleyeyim gözlerimle gördüm (bu maçta değil ama önceki maçlarda)yönetim tarafından taraftar guruplarına verilen biletleri gurubun içerisindeki bikaç kişi bilet gişesinde sıra bekleyen halka satıyor.[/FONT] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:01. |