SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   ZİRVE BİZİ BEKLİYOR. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=13027)

GuNaY 21.09.2007 22:46

--->: -->: --->: ZİRVE BİZİ BEKLİYOR.

[QUOTE=yigiter187;252014]istanbulda tıklım tıklım(!) oynuyoruz ya istanbul deplasmanlarında onun gibi mi?[/QUOTE]

[B]Bu konuda sana katılmıyorum,
Bu hafta Sivastaydım,İstanbul'daki maçlara oranla biletler maraton 3'te 1'i fiyatına, kale arkası 6'da 1 fiyatına satılıyordu. Maraton haricinde dolu olan tribün yoktu.
Bir takım öncelikli olarak kendi evindeki maçları ful oynamalı.
Sezon başından beri söylediğim gibi, asıl İstanbul'daki taraftarın vefası Kasımpaşa ve İstanbul B. B. maçlarında görülecek. Eğer o maçlarda da eskisi gibi olmazsa o zaman ciddi anlamda İstanbul Kalesi düşmüş demektir. Korumamız gereken tek Kale(!) kalacak, oda SİVAS...[/B]

Yiğiter 21.09.2007 22:50

-->: --->: -->: --->: ZİRVE BİZİ BEKLİYOR.

[QUOTE=GuNaY;252015][B]Bu konuda sana katılmıyorum,
Bu hafta Sivastaydım,İstanbul'daki maçlara oranla biletler maraton 3'te 1'i fiyatına, kale arkası 6'da 1 fiyatına satılıyordu. Maraton haricinde dolu olan tribün yoktu.
Bir takım öncelikli olarak kendi evindeki maçları ful oynamalı.
Sezon başından beri söylediğim gibi, asıl İstanbul'daki taraftarın vefası Kasımpaşa ve İstanbul B. B. maçlarında görülecek. Eğer o maçlarda da eskisi gibi olmazsa o zaman ciddi anlamda İstanbul Kalesi düşmüş demektir. Korumamız gereken tek Kale(!) kalacak, oda SİVAS...[/B][/QUOTE]

1)sivas konusunda içim rahat zira rakip kim olursa olsun ben stattayım tabi o gün sivastaysam...

2)sivasta 250 bin sivaslı yaşıyor ve bunun 15bini geliyor maça ama istanbulda 1.5 milyon sivaslı var ve 500 kişi gelmiyor..oranladığımız zaman ciddi manada istanbul kalesinin düştüğünü düşünüyorum ama yanılıyor da olabilirim..

GuNaY 21.09.2007 23:00

--->: -->: --->: -->: --->: ZİRVE BİZİ BEKLİYOR.

[QUOTE=yigiter187;252016]1)sivas konusunda içim rahat zira rakip kim olursa olsun ben stattayım tabi o gün sivastaysam...

2)sivasta 250 bin sivaslı yaşıyor ve bunun 15bini geliyor maça ama istanbulda 1.5 milyon sivaslı var ve 500 kişi gelmiyor..oranladığımız zaman ciddi manada istanbul kalesinin düştüğünü düşünüyorum ama yanılıyor da olabilirim..[/QUOTE]

[B]Kişisel oranlara girersek, bende bütün maçlara gidiyorum, ama tek başıma yetmediğimizi görüyoruz.
Hep sayılarla uğraşıyoruz, ancak burada deplasman takımı olduğumuzu kimse görmek istemiyor.
Ve normal takımlara deplasman takımı ( taraftarı ) olarak gelinmiyor. Beğensekte beğenmesekte ligin en iyi 3 takımının sahasına geliyoruz.
Tamam eleştirilerde bir nebze olsun haklısınız, ancak bu kadar aşağılamayı, bu kadar yok sayılmayı İstanbul'daki taraftarlar haketmiyor.[/B]

Yiğiter 21.09.2007 23:09

-->: --->: -->: --->: -->: --->: ZİRVE BİZİ BEKLİY

[QUOTE=GuNaY;252018][B]Kişisel oranlara girersek, bende bütün maçlara gidiyorum, ama tek başıma yetmediğimizi görüyoruz.
Hep sayılarla uğraşıyoruz, ancak burada deplasman takımı olduğumuzu kimse görmek istemiyor.
Ve normal takımlara deplasman takımı ( taraftarı ) olarak gelinmiyor. Beğensekte beğenmesekte ligin en iyi 3 takımının sahasına geliyoruz.
Tamam eleştirilerde bir nebze olsun haklısınız, ancak bu kadar aşağılamayı, bu kadar yok sayılmayı İstanbul'daki taraftarlar haketmiyor.[/B][/QUOTE]

hayır asla ve asla aşağılamayı ve hakir görmeyi düşünmedim ve kastetmedim..öyle anlaşıldıysa özür dilerim..deplasmana bir kişi bile gidiyorsa sivasın maçına onu anlından öpmek lazım...bu sadece futbolda değil her alanda öyle..işte bakın sanayicilere turizmcilere yatırımcılara sivası önemsemiyor futbolda da böyle..istanbula sivassporun gelmesi yürekli birkaç yüz insan dışında kimse için birşey ifade etmiyor..demek istediğim buydu..yoksa orda 55bin kişilik kadıköyde 100-200 kişi olmalarına rağmen maç boyunca bağıran hemşehrilerimizi gönülden tebrik ediyorum..diyeceksin ki maddi olanaklar..yani 1ç5 milyonun içinde 40 milyonu verecek kadar madidi olanğı olan 100sivaslı yok mu ?var..demek istediğim buydu..

GuNaY 21.09.2007 23:20

--->: -->: --->: -->: --->: -->: --->: ZİRVE BİZİ

[QUOTE=yigiter187;252019]hayır asla ve asla aşağılamayı ve hakir görmeyi düşünmedim ve kastetmedim..öyle anlaşıldıysa özür dilerim..deplasmana bir kişi bile gidiyorsa sivasın maçına onu anlından öpmek lazım...bu sadece futbolda değil her alanda öyle..işte bakın sanayicilere turizmcilere yatırımcılara sivası önemsemiyor futbolda da böyle..istanbula sivassporun gelmesi yürekli birkaç yüz insan dışında kimse için birşey ifade etmiyor..demek istediğim buydu..yoksa orda 55bin kişilik kadıköyde 100-200 kişi olmalarına rağmen maç boyunca bağıran hemşehrilerimizi gönülden tebrik ediyorum..diyeceksin ki maddi olanaklar..yani 1ç5 milyonun içinde 40 milyonu verecek kadar madidi olanğı olan 100sivaslı yok mu ?var..demek istediğim buydu..[/QUOTE]

[B]Tabiki var, 40 lirayı verecekte, 400 lirayı verecekte var. Onlarda bizim yanımızda olmaktansa daha rahat yerlere gidiyorlar zaten :( Ben öğrenciyken dahi gidebiliyorsam gitmek isteyen hayli hayli gider. Burada Sivaslı'lığını unutmuş binlerce Sivaslı var. Benim inancım Sivaspor ligde başarı elde ettikçe onlarında Sivas'ı ve Sivasspor'u sahiplenecekleridir. Umudumu hiçbir zaman yitirmeyeceğim :)[/B]

Yiğiter 21.09.2007 23:27

-->: --->: -->: --->: -->: --->: -->: --->: ZİRVE

[QUOTE=GuNaY;252023][B]Tabiki var, 40 lirayı verecekte, 400 lirayı verecekte var. Onlarda bizim yanımızda olmaktansa daha rahat yerlere gidiyorlar zaten :( Ben öğrenciyken dahi gidebiliyorsam gitmek isteyen hayli hayli gider. Burada Sivaslı'lığını unutmuş binlerce Sivaslı var. Benim inancım Sivaspor ligde başarı elde ettikçe onlarında Sivas'ı ve Sivasspor'u sahiplenecekleridir. Umudumu hiçbir zaman yitirmeyeceğim :)[/B][/QUOTE]

yani şu sitede şu tür yazıları çok görmüşündür:

"koyu bir sivaslı ve galatasarylı olarak....."

"fenerliyim ama sivas kazansın..."

"olsun kaybettik ama 3 puan yabancıya gitmedi"

gibi laflar benim ne demek istediğimi özetliyor aslında..;)

GuNaY 21.09.2007 23:32

--->: -->: --->: -->: --->: -->: --->: -->: --->:

[QUOTE=yigiter187;252025]yani şu sitede şu tür yazıları çok görmüşündür:

"koyu bir sivaslı ve galatasarylı olarak....."

"fenerliyim ama sivas kazansın..."

"olsun kaybettik ama 3 puan yabancıya gitmedi"

gibi laflar benim ne demek istediğimi özetliyor aslında..;)[/QUOTE]

[B]Çok iyi özetliyor.
Sivas'ta ve diğer şehirlerde bulunanların bu şekilde bir avantajları (!) olmadığından bizim maçlara gidiyorlar. Burada durum maalesef yukarıda senin özetlediğin gibi. Bu nesili kaybettik bari yeni nesili kazanalım. O da Sivasspor'umun ligde kalıcı ve başarılı olmasından geçiyor.
O gün geldiğinde cümle içerisinde kullandıkları "ve, ama, olsun" kelimelerini duymayacağız inşallah :)[/B]

tarik5860 23.09.2007 11:35

--->: ZİRVE BİZİ BEKLİYOR.

Valla arkadaşlar bizim gönlümüzde sivasspor için en iyisini diliyor ama unutmayınki rizenin kalecisi çok dehşet bi kaleci eğer bu kaleciyi geçmek istiyorsak çok dikkatli ve planlanmış ataklarla saldırıp kaleye bol şut atmamız lazım zaten kaleciyi geçebilirsek takımın geri kalanı boş alırız bu maçı. Hedefimiz UEFA idi şimdi zirve oldu eğer hedefte zirve kalırsa sezon sonunda zirvede olmasakta UEFA da kesin olmuş olacağız güzel bi olay yani. Rabbim bize bunu nasip eyler inşallah.

Ss--58--Ss 23.09.2007 11:42

bu sene ya uefa yada şampiyonlar ligi görünüyor bize..

KÖYLÜM_58 23.09.2007 11:59

BÜLEN HOCAYA SONSUZ GÜVENİMİZ VAR ZİRVE BUGÜN BİZİMDİR İNŞALLAH.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:31.