![]() |
--->: TRBZONSPOR LİDERLİĞİ KAPTIRMADI!!!
Ankaragücü 11
Trabzonspor 10 Bursaspor 9 Gençlerbirliği 9 Gazinatep 8 Erciyesspor 8 Rizespor 7 Beşiktaş 6 Manisaspor 6 Kayserispor 5 D.bakırspor 4 Denizli 3 Samsunspor 3 Antalyaspor 3 Sakaryaspor 3 İ.b.belediyespor 3 G.oftaşspor 3 Fenerbahce 2 Galatasaray 2 Ankaraspor 2 Malatyaspor 2 Konyaspor 1 yeni lider ankaragücü... lider yolunda tüm takımlarımıza başarılar diliyorum :) |
[COLOR="Red"][B]valla helal olsun trabzona bende trabzon dayım ama böyle erformans sergileyecekelrini zannetmiyordum:D[/B][/COLOR]
|
Ankaragücü 11
Trabzonspor 10 Bursaspor 9 Manisaspor 9 Gençlerbirliği 9 Gazinatep 8 Erciyesspor 8 Rizespor 7 Beşiktaş 6 Kayserispor 5 D.bakırspor 4 Denizli 3 Samsunspor 3 Antalyaspor 3 Sakaryaspor 3 İ.b.belediyespor 3 G.oftaşspor 3 Fenerbahce 2 Galatasaray 2 Ankaraspor 2 Malatyaspor 2 Konyaspor 1 yeni lider ankaragücü... lider yolunda tüm takımlarımıza başarılar diliyorum __________________ |
konyanın durumu belli beyler haftaya dikkat etmemiz lazım...
|
Ankaragücü 11
Trabzonspor 10 Bursaspor 9 Manisaspor 9 Gençlerbirliği 9 Gazinatep 8 Erciyesspor 8 Rizespor 7 Beşiktaş 6 Kayserispor 5 D.bakırspor 4 Denizli 3 Samsunspor 3 Antalyaspor 3 Sakaryaspor 3 İ.b.belediyespor 3 G.oftaşspor 3 Kasımpaşa 3 Fenerbahce 2 Galatasaray 2 Ankaraspor 2 Malatyaspor 2 Konyaspor 1 lider ankaragücü... lider yolunda tüm takımlarımıza başarılar diliyorum |
[QUOTE=puar;254226]Trabzonspor 10
Ankaragücü 10 Gençlerbirliği 9 Gazinatep 8 Erciyesspor 8 Rizespor 7 Beşiktaş 6 Manisaspor 6 Bursaspor 6 Kayserispor 5 D.bakırspor 4 Denizli 3 Samsunspor 3 Antalyaspor 3 Sakaryaspor 3 İ.b.belediyespor 3 G.oftaşspor 3 Fenerbahce 2 Galatasaray 2 Akaraspor 2 Malatyaspor 2 Konyaspor 1 yıkarıda sivassporumuzun süper ligde aldığı 106 puanın dağılımını belirtiliyor... anlaşılan trabzonsporun bu liderliği kimseye kaptırmak gibi bir niyeti yok... bu yolda trabzonspora başarılar;)[/QUOTE] bursa spordan 9 puan aldık kardeş 2 si geçen yıl birde buyıl skorlar 3-1 3-1 3-2 yani hep üç attık. |
YUKARI BAKARSAN ORDA VAR ZATEN KARDEŞ :)
|
trabzonspor adına üzücü ankaragücü adına sevindirici bir tabela bu :D umarım trabzon en kısa zamanda liderliği eline alır :D ama ben centilmen bir yiğido olaraktan derim ki hak eden lider olsun :D
|
inşallah bu hafta beşiktaşta bursadan ankaragücünden ve trabzondan eksik olmadığını gösterip bir 3 puanda o katkı sağlayacaktır :)
|
-->: TRBZONSPOR LİDERLİĞİ KAPTIRMADI!!!
başlığı değiştirmek gerek artık :)
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:55. |