SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Diğer Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=34)
-   -   ULUSAL BASINDAKİ YERİMİZ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=13624)

Arif Coşkun 04.11.2007 16:45

--->: ULUSAL BASINDAKİ YERİMİZ

Bunuda görmezlikten gelin, bakalım nereye kadar? Yarınki gazetelerde nasıl yer bulacak bakalım bu zaferimiz.

ertuqrul 13.11.2007 20:16

[QUOTE=abircan;264536]ARKDAŞLAR ZİRVEYE ÇIKMAMIZ BAZILARININ EZBERİNİ BOZAMADI,
DÜN AKŞAMDAN BERİ TESBİT ETTİĞİM HATALARI SÖYLİYEYİMDE BİRAZ EĞLENELİM

MEHMET YILDIZIMIZIN ADINA MEHMET YILMAZ DİYOR MEDYA BÜLBÜLLERİNİN BAZISI

4 EYLÜL STADYUMUMUZA ATATÜRK STADYUMUZU YAZANMI DERSİN
VE AYNI STADYUMUMUZA 4 OCAK STADYUMU DİYENMİ DERSİN DAHA NELER NELER

BİR TÜRLÜ BAŞKANIMIZIN SOYADINI ÖĞRENEMEDİK :) ODYAKMAZMI OTYAKMAZMI :)
BAŞKA VARSA BULDUKLARINIZI YAZIN LÜTFEN
MEDYAYA ÖĞRETELİM YİĞİDONUN ÖZELLİKLERİNİ, ADINI, SANINI
BAŞKA VARSA SİZİN BULDUĞUNUZ YAZINDA EĞLENELİM[/QUOTE]

cekemeyenler kıskananlar utansın.bızım futbolcumuzun alın terını hıce sayanlar utansın.o gazeteler televızyonlar 3 buyukler denılen ve sıvasspor harıc anadolu kluplerının korktuqu takımları yaqlasınlan ballasınlar...

aslında bal lazımsa oda bızden cıkar ZARA balı satalım onlara ya bır seye yaramıolar barı takımımıza maddı destek versınler ;)

İ_N_F_İ_A_L 13.11.2007 20:31

2 (S) kuralı var (ya seve seve) yada (seve seve) öğrenecekler bu takımı .ama iş asılsız transfer haberlerine gelince boy boy resimleri koyarlar mehmet falanca takımda m.ali falanca takımda diye şişirme haber yaparlar.

Yigido_Burak 13.11.2007 20:37

[B]vallaha abi ben bunu forumda bı yere yazmıstım benımde dıkkatımı cektı özellıkle fanatik gazetesinde resım bile yoq be abı 2 yazı yazmıs farkında deıller SIVAS Gsyle liderligi paylaşıyor ben mail atmayı bile dusundum fanatık gazetesıne aiplamak için halada dusuncemden vazgecmiş deilim..![/B]

altuntas58 13.11.2007 20:44

-->: ULUSAL BASINDAKİ YERİMİZ

Bence bir kac gazate haric ulusal basın ulusal görevi yapmıyor onlar için varsa yoksa büyütülmüşler var diğer anadolu kulüpleri onların başka ülkelerin takımları gibi görünür avrupa bizim liğde galatasarayla birlikte zirvede olduğumuzu söylüyor bunun için proğram yapıyorlar fakat ne hikmetse bizim medyanın kılı kıpırtamıyor bizim için çokta önemli değil kendileri bilir

gardasin.58 13.11.2007 21:51

-->: ULUSAL BASINDAKİ YERİMİZ

Ne yazikki degismez bir zihniyet bana gore adlari buyuk kendileri kucuk bunasil bir dusunce 4 buyuk takim diye nitelendirdikleri takimlarla bir lig kursunlar bizlerde bu buyuk kucuk ayrimciligindan kurtulalim bir Ata sozu var YIGIDI OLDUR HAKKINI INKARETME bunlar inkardan ote hepisi nankor cunku ekmeklerini kucuk diye nitelendirdikleri takimlarin sayesinde birseyler karalayip veya soyleyip para kazaniyorlar hakliya hakli haksizada haksiz diyemiyorlar bu basin 4 buyuk saplantisindan kurtumadigi mudtce Turk futbolu bir yere varamaz.
saygilarimla
yusuf sahin.DK.

Cley 13.11.2007 21:59

ulusal basında sivasspora en fazla ilgiyi zaman ve fotomaç gazetelerinde gördüm. zaten fotomaç bugun Tam sayfa SİVASSPOR posteri verdi.
bir Futbol extra dergisi kasım sayısı 50x70 ebatlarında kuşe kağıda Sivasspor posteri veriyormuş. yarın Alacam inş.

Arif Coşkun 13.11.2007 22:00

--->: -->: ULUSAL BASINDAKİ YERİMİZ

[QUOTE=gardasin.58;274180]Ne yazikki degismez bir zihniyet bana gore adlari buyuk kendileri kucuk bunasil bir dusunce 4 buyuk takim diye nitelendirdikleri takimlarla bir lig kursunlar bizlerde bu buyuk kucuk ayrimciligindan kurtulalim bir Ata sozu var YIGIDI OLDUR HAKKINI INKARETME bunlar inkardan ote hepisi nankor cunku ekmeklerini kucuk diye nitelendirdikleri takimlarin sayesinde birseyler karalayip veya soyleyip para kazaniyorlar hakliya hakli haksizada haksiz diyemiyorlar bu basin 4 buyuk saplantisindan kurtumadigi mudtce Turk futbolu bir yere varamaz.
saygilarimla
yusuf sahin.DK.[/QUOTE]

Arkadaşım
ulusal basın 4 külüp dışındaki diğer takımları tanımıyor.Yensede yenilsede tüm haberler o takımlar için.Diğer 14 takım onların gözünde adeta sanki figüran rölünde.O zanman İstanbul takımları-Anadolu takımları ayrı lig oluşturulsun. 4 takım kendi aralarında oynasın dursunlar.

izmirliyiğido35 13.11.2007 22:03

eee daha alışamadılar gardaşlarım sivasın anadolu yıldızı olduğuna son beş yıldır sivas her branşta zirveye doğru ilerliyor çıkacağız ama inşallah kalıcı olarak sivasa ve sivaslılara başarılar diliyorum allah yardımıcımız olsun hepsinin üstesinden geleceğiz inşallah bundan sonra da hep bizden bahsedecekler
ÖLÜMÜNE SİVAS O KADAR KRAL YİĞİDOLAR

kozalak 13.11.2007 23:00

boswerın dıkkat cekemeyelımm daha ıyı

:D

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:28.